Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

ANUNȚ MOBILIZARE

Animalele de companie sunt cele care ne fac multora dintre noi viața mai ușoară, mai frumoasă. Cu toate că animalele nu vorbesc şi nu pot rezolva exerciții de matematică sau de limba română, asta nu înseamnă că nu sunt inteligente. Există numeroase momente în care necuvântătoarele uimesc prin isteţimea lor. De aceea le iubim. Și dacă le iubim, atunci dorim ca ele să trăiască într-un mediu civilizat, astfel încât să avem grija lor în permanență, chiar și atunci când ele trebuie ferite de a se înmulți la întâmplare.

De aceea o echipă de medici veterinari din Timișoara, prin intermediul ASICO Oltenița, va fi prezentă, în zilele de 15 și 16 septembrie a.c., în orașul nostru. Medicii vor desfășura o acțiune de sterilizare ce face parte dintr-un program național.
Cei care doriți să vă sterilizați patrupedele puteți veni vineri și sâmbătă la Direcția Sanitar-Veterinară din Str. Pescarilor, Oltenița, în curtea din interiorul clădirii. Acțiunea de sterilizare este gratuită pentru toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − = 9

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie