Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

ANUNȚ MOBILIZARE

Animalele de companie sunt cele care ne fac multora dintre noi viața mai ușoară, mai frumoasă. Cu toate că animalele nu vorbesc şi nu pot rezolva exerciții de matematică sau de limba română, asta nu înseamnă că nu sunt inteligente. Există numeroase momente în care necuvântătoarele uimesc prin isteţimea lor. De aceea le iubim. Și dacă le iubim, atunci dorim ca ele să trăiască într-un mediu civilizat, astfel încât să avem grija lor în permanență, chiar și atunci când ele trebuie ferite de a se înmulți la întâmplare.

De aceea o echipă de medici veterinari din Timișoara, prin intermediul ASICO Oltenița, va fi prezentă, în zilele de 15 și 16 septembrie a.c., în orașul nostru. Medicii vor desfășura o acțiune de sterilizare ce face parte dintr-un program național.
Cei care doriți să vă sterilizați patrupedele puteți veni vineri și sâmbătă la Direcția Sanitar-Veterinară din Str. Pescarilor, Oltenița, în curtea din interiorul clădirii. Acțiunea de sterilizare este gratuită pentru toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + one =

20 − = 18

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie