Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

11 iunie 2014: Ar fi bine ca astazi leii trebuie sa-si concentreze atentia pe probleme materiale

Berbec: O parte dintre Berbeci este bine sa mearga intr-o scurta excursie pentru a se relaxa si pentru a-si regasi stabilitatea interna. Altii vor fi impresionati de o veste buna in afaceri, care are o valoare mare si ofera mai mult decat simple informatii.horoscop7

Taur: Noutatile din afaceri vor multumi majoritatea Taurilor azi. Se deschide posibilitatea de a schimba locul de munca sau de a face o activitate profesionala suplimentara, care va asigura venituri financiare satisfacatoare.

Gemeni: Starea dumneavoastra financiara buna va permite sa programati o achizitie imediata pentru acasa sau la birou. Cu sanatatea stati bine mai ales ca totul

Rac: Aveti de partea dvs principalele avantaje si le folositi cu siguranta in situatiile de zi cu zi, pentru a evita contradictiile ascutite, care va impiedica munca si va enerveaza.

Leu: Ar fi mai bine sa va concentrati atentia pe probleme de natura materiala si pe oamenii de afaceri. In acest sector al vietii dvs, descoperiti evolutii care se refera in mare parte la punerea in aplicare a tot ce e comun, ceea ce va aduce castiguri semnificative.

Fecioara: Unele fecioare sunt mai tensionate astazi, iar acest lucru se datoreaza perceptiei dvs a lucrurilor iminente. Nu va lasati pacaliti, pentru ca schimbarile acopera primul perimetrul semnificativ din spatiul emotional.

Balanta: Astazi abilitatile dvs intuitive sunt foarte puternice si multi vor lua decizia corecta cu privire la orice obiective personale si intentii.

Scorpion: Pentru unele persoane, aceasta va fi o zi linistita, in care va odihniti pentru a va recupera puterea. Altii vor intra in contact cu oameni din mediul de afaceri sau prieteni care sunt dispusi sa lucreze cu dvs.

Sagetator: Lasati o impresie buna tuturor oamenilor care va inconjoara si veti primi numai laude. Asteptati-va ca veniturile dvs in numerar sa creasca, dar va trebui sa faceti unele compromisuri.

Capricorn: Activitatea in afaceri va aduce beneficii bune de natura materiala. Acordati atentie la planul unei calatorii de afaceri pe care vreti sa o faceti in viitor.

Varsator: Puteti merge intr-o calatorie de afaceri care va fi un real succes dupa negocieri dificile. Veti primi noi oportunitati de a va angaja si sprijin de la persoane influente.

Pesti: Astazi puteti avea discutii lungi si plictisitoare cu oamenii de afaceri pentru rezolvarea unor probleme urgente. Ar trebui sa actionati cu atentie si cu delicatete, pentru ca ar putea avea loc dispute care va vor face sa aveti de pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

25 + = 31

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie