Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Campania Partidului Național Liberal aproape de oameni: Cu sinceritate și înțelegere, se strâng alegătorii

img_9775Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început vineri 11 noiembrie 2016 și se va încheia în data de 10 decembrie, la ora 7,00.
Primul gest al Partidului Național Liberal la Oltenița în relația cu cetățeanul, cu alegătorul, a debutat duminică, 20 noiembrie 2016. Candidații pentru Camera Deputaților și Senat s-au îngrijit din primele zile de la startul campaniei să instaleze bannere în oraș, dar și afișe cu cei 6 candidați pentru județul Călărași.
Oltenițenilor le va fi mai ușor astfel să știe pentru cine vor vota.
Așteptată printre oameni, deputatul Raluca Surdu a îmbrățișat și strâns mâini, a salutat și încurajat oltenițenii-trecători.
Ceilalți candidați pentru Parlament au străbătut de asemenea câteva zone ale Olteniței din centru.
Tineri și membri ai PNL Oltenița au fost alături de candidați, au format împreună echipa liberală, împărțind flayere, ziare de campanie, dar mai ales zâmbete și gânduri bune:

Deputatul Raluca Surdu a pus întotdeauna pe primul plan interesul public și nu interesul personal, fiind un om echilibrat și cu un simț al realității foarte dezvoltat. De aceea campania PNL, cu Raluca Surdu din nou candidat, va fi una  de echilibru și bun simț.

img_9822Într-o campanie electorală cel mai mult contează dialogul cu oamenii, ce mesaj transmit candidații, ce le comunică și nu în ultimul rând cât sunt de sinceri cu alegătorii. Raluca Surdu, candidat din partea PNL pentru Camera Deputaților în județul Călărași, a considerat sinceritatea o calitate a unui politician.

img_9852În ceea ce privește sloganul, acesta nu ajută un partid sau un candidat dacă nu există convingerea că trebuie urmat și dacă nu reprezintă candidatul.


Partidul Național Liberal alege un mesaj semnificativ pentru progres. Astfel prin ”România Înainte”, PNL merge spre reușite, propunându-și proiecte care să dezvolte un oraș și evident că totodată și țara căruia îi aparține : România.

pnl-inainte

Articol publicitar electoral realizat la comanda PNL-Filiala Călărași
PFA Suzeanu Laura Felicia, publicația oltenitainfo.ro
CUI PNL Călărași 11160004

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 62 = 63

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie