Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cea mai scumpă șampanie din lume costă 1,4 milioane de euro

Cea mai scumpă şampanie din lume a fost lansată recent la Paris, în cadrul unei festivităţi demnă de preţul acesteia, festivitate la care au participat persoane din protipendada Europei, bancheri şi vedete.

Sampanie scumpa

Astfel, potrivit France Press, casa Alexander Amosu, renumită pentru delicatesele şi preţurile deloc prietenoase cu portofelul, a anunţat lansarea celei mai scumpe şampanii din întreaga lume, în valoare de 1,4 milioane de euro. Aceasta poartă numele de Taste of Diamonds, iar eticheta a fost inspirată din stilul super-eroului Superman. De asemenea, detaliile de pe sticlă sunt lucrate manual cu materiale preţioase cum este aurul alb de 18 carate, iar în centrul acesteia tronează epatant un diamant Swarovski de 19 carate. Fiecare sticlă poartă pecetea luxului, astfel că băutura exclusivistă este adaptată pentru fiecare client în parte, anunţă localuriromania.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 10 =

54 − 46 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie