Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cercetat de polițiști pentru braconaj cinegetic

Un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic a fost reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție la locuința unuibărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Gălbinași, județul Călărași, bănuit de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.
Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., bărbatul în cauză ar fi vânat un căprior, pe un fond cinegetic de pe raza comunei Gălbinași, folosind câini din rasa ogar sau metis de ogar.
În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 3 câini din rasa ogar sau metis de ogar, cu privire la care existau indicii că ar fi fost folosiți la săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic, un dispozitiv de iluminare și un acumulator.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie