Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cercetat de polițiști pentru braconaj cinegetic

Un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic a fost reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție la locuința unuibărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Gălbinași, județul Călărași, bănuit de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.
Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., bărbatul în cauză ar fi vânat un căprior, pe un fond cinegetic de pe raza comunei Gălbinași, folosind câini din rasa ogar sau metis de ogar.
În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 3 câini din rasa ogar sau metis de ogar, cu privire la care existau indicii că ar fi fost folosiți la săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic, un dispozitiv de iluminare și un acumulator.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie