Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cod galben de furtuni şi ploi puternice până joi, 25 iunie Citeste mai mult: adev.ro/qcbhjf

Alertele meteo vin una după alta. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben pentru sudul ţării, vizând instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă însemnate.

Partea de sud a ţării va fi sub avertizare cod galben, iar de marţi dimineaţă toată ţara se va afla sub Cod galben, până joi. Conform meteorologilor, în Dobrogea, Muntenia şi local în Oltenia vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi pe arii restrânse 40…50 l/mp.   De marţi, de la ora 10.00 şi până joi, la ora 10.00, va fi cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în toată ţara. “În intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi pe arii restrânse 40…60 l/mp, îndeosebi în nord, centru, nord-est şi în zonele de munte”, a transmis ANM.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie