Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cristiana Drăgan a primit un nou mandat de vicepreședinte FRSpT. Profesoara de sport continuă proiectele sale de anvergură

Profesoara Cristiana Drăgan a fost realeasă vicepreședintele Federației Române Sportul pentru Toți (FRSpT). 

Sâmbătă, 15 octombrie a.c., în cadrul Adunării Generale FRSpT au avut loc alegerile în cadrul Federației cu sediul în București. În prezența a 25 de asociații sportive și a 6 persoane fizice, toate cu drept de vot, s-au stabilit componența conducerii organizației și membrii Biroului Federal. Președinte al Federației Sportive a fost aleasă Gynetta Vanvu de la Asociația Județeană Sportul pentru Toți Iași, vicepreședinte a fost votată profesor Cristiana Drăgan din Oltenița, iar secretar general Iavin Natalia de la Asociația Municipală Sportul Pentru Toți București.

Federația Română Sportul pentru Toți  își desfășoară activitatea în baza programelor și din bugete proprii. ”Rămânem conectați la programele europene, pentru care în fiecare an organizăm evenimente sportive. Mă refer aici la Erasmus și ISCA (International Sport and Culture Association). Promovăm sportul ca activitate socială de interes național și bineînțeles că ne adresăm nu doar elevilor noștri din școli și licee, ci chiar tuturor categoriilor de populație și tuturor vârstelor. Toți trebuie să înțelegem mișcarea, sportul, ca factori de îmbunătățire a calității vieții și mai ales sănătății, baza fiind promovarea autodisciplinei.” declară profesor Cristiana Drăgan.

Candidaturile depuse la Federația Română de Sport pentru pozițiile de președinte, vicepreședinte, membri regionali și membri simpli au fost validate, realizându-se cvorumul necesar. Alegerile conducerii Federației Române Sportul pentru Toți au loc o dată la patru ani. Federația organizează competiții, concursuri prin intermediul Asociațiilor Județene, în scopul promovării și cultivării sportului pentru sănătate, educație și recreere, ca parte integrantă a modului de viață. ”Astfel, copiii vor beneficia de programe și proiecte viabile. La aceste proiecte lucrăm mereu. Și aici vorbesc despre toate programele locale, județene, naționale și internaționale. Susţinerea disciplinelor şi a probelor sportive la nivel local, naţional şi internaţional este foarte importantă. Încurajarea practicării activităţilor fizice şi sportive, în mod continuu, de cât mai mulţi cetăţeni, în special în rândul tinerilor până în 18 ani, rămâne un obiectiv major. Programele sportiv ale noastre constituie un complex de acţiuni care au ca scop comun îndeplinirea unor obiective de performanţă cu caracter sportiv pentru un eveniment sportiv secvenţial sau un sezon competiţional.” mai spune profesoara de sport.

Federația Română Sportul pentru Toți funcționează ca organizație sportivă națională, recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului, fiind împuternicită de aceasta să coordoneze activitatea în domeniul sportului pentru sănătate, educație și recreere în toată țara.

Cristiana Drăgan este președinte al Asociației Județene Sportul pentru Toți Călărași din 2006, iar prin validarea acesteia ca președinte la nivel național în Federația Sportul pentru Toți se confirmă nu doar calitățile de bun manager ale profesoarei, dar mai ales aprecierea muncii sale din proiecte, programe, implicarea activă a sa în multe acțiuni sportive sau evenimente locale, zonale, naționale și internaționle.

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie