Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum sa inchiriezi o masina? Iata tot ce trebuie sa stii inainte de a face asta!

Poate ca ai plecat in vacanta si ti s-a stricat masina in alta tara sau chiar in tara ta, si nu iti poti continua vacanta din cauza acestui impediment. Sigur iti suna cunoscuta aceasta situatie si ti s-a intamplat macar o data. In acele momente nu stii ce sa faci mai intai. Sa te bucuri de restul vacantei alaturi de familie, sau sa mergi cu masina la un service si sa te tina pe loc aceasta situatie? Poti sa te bucuri de vacanta la maximum in timp ce iti lasi masina la reparat si inchiriezi o masina pentru restul calatoriei.

Inchirieri masini Sibiu este un serviciu pentru toti posesorii de permis de conducere cu varsta minima de 18 ani. Daca doresti sa inchiriezi o masina, ai nevoie de un permis de conducere, o carte de identitate si un card de credit. Dupa ce ai aceste acte, poti sa faci deja o rezervare completand un formular online, sau telefonic. In solicitare trebuie sa precizezi clasa masinii, perioada de inchiriere, numele clientului si locatia de predare/preluare.

Care sunt pasii unei inchirieri auto? 

Daca ai facut deja solicitarea pentru rezervare, un reprezentant iti rezerva o masina si din acel moment nu o mai poate inchiria nimeni, decat daca tu anulezi rezervarea. In 48 de ore trebuie sa confirmi rezervarea, pentru siguranta tuturor si pentru o organizare cat mai buna. La ora pe care ai precizat-o si la locatia stabilita se livreaza masina. Sa ai in vedere ca masina ti se livreaza spalata, aspiranta si cu plinul facut.
Cand ai primit masina, trebuie sa semnezi fisa de predare-primire si contractul de inchiriere. Efectuezi plata si masina iti apartine pe perioada pe care ai inchiriat-o. Daca intampini probleme cu aceasta, contactezi firma, care iti sta la dispozitie oricand. Masina trebuie sa fie returnata la ora si la locatia stabilita, cu plinul facut si sa fie curata. Semnezi fisa de predare-primire, ti se returneaza garantia si ti se elibereaza factura.

Exista o limita de kilometri atunci cand inchiriezi o masina? 

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta kilometrilor daca efectuezi inchirierea in tara in care ai facut rezervarea. Ai dreptul la kilometri nelimitati pentru deplasarile in tara respectiva. Pentru deplasarile din afara tarii de unde preiei masina, exista o limita de kilometri. Masina pe care o inchiriezi poate fi condusa de titularul contractului si de alte 2 persoane aditionale, daca au fost indicate in contract. Asa cum masina ti se preda cu rezervorul plin, la fel trebuie sa o predai si tu.
Pretul unei masini de inchiriat porneste de la 12,3 euro/zi si poate sa ajunga pana la 34 euro/zi. Masinile dispuse spre inchiriere sunt: Dacia Logan, Sandero, Opel Astra Tourer, Oper Corsland X, Skoda Octavia Combi, Opel Astra Break, Dacia Lodgy 5+2 locuri, Skoda Octavia, Opel Mokka, Dacia Duster, Skoda Karoq sau Nisssan Qashqai. Aceasta este gama de masini, plus cateva modele pe care le poti inchiria in orasul Sibiu, in bugetul de 12-34 euro/zi. 

Care sunt conditiile de preluare a unei masini? 

Chiar daca ai facut deja o rezervare, ai confirmat-o dar nu mai poti prelua masina, atunci o poti anula sau modifica oricand, telefonic, fara nicio taxa suplimentara.  Daca totusi doresti sa preiei si sa predai masina la aeroport, atunci un agent te poate asteapta acolo pentru predare si pentru semnarea contractului. Poti prelua autoturismul in momentul respectiv. Pentru a inchiria un autoturism ai nevoie de fotocopiate dupa buletin si permis de conducere.
Inchirieri masini Sibiu reprezinta cea mai sigura sursa prin care iti poti continua calatoria daca masina ta s-a stricat sau daca nu dispui de o masina. In cazul in care doresti sa prelungesti perioada de inchiriere, atunci trebuie sa anunti cu 24h inainte sa iti expire contractul pentru o noua solicitare in cazul in care masina este disponibila. Caroutis.com dispune de o gama larga de masini de inchiriat. Bucura-te si tu acum de programul rent a car.

Date de contact:
Email: reservtion@caroutis.com
Tel/Fax: 0747134901

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie