Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum va fi vremea weekendul 9-10 decembrie

Vremea se răcește în acest weekend. Temperaturile vor scădea ușor sâmbătă, iar duminică frigul pune stăpânie pe toată țara. Pentru zonele montane au fost emise avertizări de ninsori și viscol. 

ANM: Vremea în weekend: Dacă în ultimele zile ale săptămânii soarele și-a făcut simțită prezența pe cer, de sâmbătă cerul se anunță înnorat. Temperaturile vor scădea ușor.

METEO în weekend. VREMEA: Cele mai ridicate temperaturi vor fi în zona de sud a țării, acolo unde există posibilitatea ca maxima zilei să urce până la 9 grade Celsius. Pe timpul nopții temperaturile în termometre vor ajunge până la zero grade. Sâmbătă nu va ploua, însă norii vor rămâne pe cer pe tot parcursul zilei.

Prognoză METEO în weekend: De duminică temperaturile încep să scadă și mai mult. Pe timpul nopții temperaturile resimțite vor coborî pentru prima oară sub pragul de îngheț. Meteorologii anunță minime de până la -4 grade Celsius în sudul țării, acolo unde vor fi cele mai ridicate temperaturi. În zona Moldovei temperaturile vor fi chiar mai scăzute de atât. Maximele nu vor trece însă pe timpul zilei de 5 grade Celsius.

Totodată, pentru weekend meterologii au emis deja mai multe atenționări.

AVERIZĂRI METEO WEEKEND: Potrivit meteorologilor, în intervalul 9 decembrie, ora 8:00 – 10 decembrie, ora 20:00, în zona montană, treptat aria precipitaţiilor va cuprinde toate regiunile. Astfel, în vestul, nordul şi centrul ţării, pe parcursul zilei de sâmbătă (9 decembrie), vor fi precipitaţii la început sub formă de ploaie, apoi mixte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 3 =

+ 48 = 49

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie