Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cum va fi vremea weekendul 9-10 decembrie

Vremea se răcește în acest weekend. Temperaturile vor scădea ușor sâmbătă, iar duminică frigul pune stăpânie pe toată țara. Pentru zonele montane au fost emise avertizări de ninsori și viscol. 

ANM: Vremea în weekend: Dacă în ultimele zile ale săptămânii soarele și-a făcut simțită prezența pe cer, de sâmbătă cerul se anunță înnorat. Temperaturile vor scădea ușor.

METEO în weekend. VREMEA: Cele mai ridicate temperaturi vor fi în zona de sud a țării, acolo unde există posibilitatea ca maxima zilei să urce până la 9 grade Celsius. Pe timpul nopții temperaturile în termometre vor ajunge până la zero grade. Sâmbătă nu va ploua, însă norii vor rămâne pe cer pe tot parcursul zilei.

Prognoză METEO în weekend: De duminică temperaturile încep să scadă și mai mult. Pe timpul nopții temperaturile resimțite vor coborî pentru prima oară sub pragul de îngheț. Meteorologii anunță minime de până la -4 grade Celsius în sudul țării, acolo unde vor fi cele mai ridicate temperaturi. În zona Moldovei temperaturile vor fi chiar mai scăzute de atât. Maximele nu vor trece însă pe timpul zilei de 5 grade Celsius.

Totodată, pentru weekend meterologii au emis deja mai multe atenționări.

AVERIZĂRI METEO WEEKEND: Potrivit meteorologilor, în intervalul 9 decembrie, ora 8:00 – 10 decembrie, ora 20:00, în zona montană, treptat aria precipitaţiilor va cuprinde toate regiunile. Astfel, în vestul, nordul şi centrul ţării, pe parcursul zilei de sâmbătă (9 decembrie), vor fi precipitaţii la început sub formă de ploaie, apoi mixte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − five =

+ 31 = 34

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie