Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Deputatul liberal Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu după alegerea acesteia în funcția de președinte PNL

Raluca PNLÎntr-o postare pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/raluca.surdu.1, deputata Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu proaspăt aleasă în funcția de președinte al Partidului Național Liberal: ”Salut alegerea colegei mele Alina Gorghiu ca președinte al PNL, fapt pentru care o felicit, încurajez și susțin pe mai departe! Cu această ocazie îmi vin în minte vorbele unei mari doamne a politicii, Margaret Thatcher, care, la instalarea ca prim-ministru, îl cita pe Sf. Francisc de Assisi:<Acolo unde este neînțelegere, să aducem armonie. Acolo unde este greșeală, să aducem adevăr. Acolo unde este îndoială, să aducem credință. Acolo unde este disperare, să aducem speranță (…) Acum avem treabă de făcut>. Mult succes, Alina!”.

Pentru cititorii noștri, deputatul Colegiul uninominal 5 Călărași a ținut să adauge următoarele: ”Prin rezultatul votului pentru președinte, PNL a confirmat că a înțeles să pornească pe o direcție care vine în întâmpinarea așteptărilor unei Alina Gorghiumari părți a electoratului. O asigur pe Alina de întreaga mea susținere și contribuție pentru ducerea la îndeplinire a unui mandat dificil. Avem în față perspectiva unei primeniri și întineriri a clasei politice, avem a contribui la împlinirea angajamentelor luate de fostul președinte al PNL, președintele ales al României, domnul Klaus Iohannis. Avem a gândi și construi în perspectiva alegerilor din 2016. Alina Gorghiu este un om de partid, un om de construcție, un tânăr bun profesionist. Invit pe toți cei care au ceva de spus și se regăsesc în valorile PNL să se implice și să ni se alăture. Contribuția înseamnă acțiune. Împreună. Facem. Bine.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 7 =

5 + 4 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie