Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Deputatul liberal Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu după alegerea acesteia în funcția de președinte PNL

Raluca PNLÎntr-o postare pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/raluca.surdu.1, deputata Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu proaspăt aleasă în funcția de președinte al Partidului Național Liberal: ”Salut alegerea colegei mele Alina Gorghiu ca președinte al PNL, fapt pentru care o felicit, încurajez și susțin pe mai departe! Cu această ocazie îmi vin în minte vorbele unei mari doamne a politicii, Margaret Thatcher, care, la instalarea ca prim-ministru, îl cita pe Sf. Francisc de Assisi:<Acolo unde este neînțelegere, să aducem armonie. Acolo unde este greșeală, să aducem adevăr. Acolo unde este îndoială, să aducem credință. Acolo unde este disperare, să aducem speranță (…) Acum avem treabă de făcut>. Mult succes, Alina!”.

Pentru cititorii noștri, deputatul Colegiul uninominal 5 Călărași a ținut să adauge următoarele: ”Prin rezultatul votului pentru președinte, PNL a confirmat că a înțeles să pornească pe o direcție care vine în întâmpinarea așteptărilor unei Alina Gorghiumari părți a electoratului. O asigur pe Alina de întreaga mea susținere și contribuție pentru ducerea la îndeplinire a unui mandat dificil. Avem în față perspectiva unei primeniri și întineriri a clasei politice, avem a contribui la împlinirea angajamentelor luate de fostul președinte al PNL, președintele ales al României, domnul Klaus Iohannis. Avem a gândi și construi în perspectiva alegerilor din 2016. Alina Gorghiu este un om de partid, un om de construcție, un tânăr bun profesionist. Invit pe toți cei care au ceva de spus și se regăsesc în valorile PNL să se implice și să ni se alăture. Contribuția înseamnă acțiune. Împreună. Facem. Bine.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 31 = 36

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie