Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Deputatul Raluca Surdu felicită primarii liberali câștigători în județ

Raluca_SurduDeputatul Colegiului Uninominal 5 Călărași, Raluca Surdu, transmite mesajul său de felicitare tuturor primarilor liberali, câștigători în localitățile pe care aceștia le reprezintă:

În Colegiul Uninominal 5 Călăraşi pe care îl reprezint din decembrie 2012 în Parlamentul României, Camera Deputaţilor, „Reclădim România!” a fost mai mult decât un slogan de campanie, un îndemn la a strânge rândurile – a fost şi este o realitate! Această realitate a fost confirmată de rezultatul alegerilor locale de la debutul lunii iunie, de opţiunea călărăşenilor care au găsit oportun să recompenseze performanţa primarilor liberali în funcţie, oferindu-le încrederea şi odată cu aceasta un nou mandat de responsabilitate. Pentru că acolo unde administraţiile locale au fost conduse de liberali, s-a reclădit, s-a modernizat, s-a lucrat în interesul cetăţenilor, loc cu loc, localitate cu localitate.

În colegiul meu, PNL s-a prezentat concetăţenilor cu un număr de 8 primari în funcţie, fiecare cu echipa sa de consilieri locali, cu susţinătorii săi înfocaţi, unii după primul mandat, alţii după mai multe mandate. Toţi au meritat încrederea de a-şi duce mai departe comunităţile către dezvoltare şi modernizare. Toţi au primit această încredere din partea concetăţenilor lor.

Felicitări Dobrescu Vasilica de la Radovanu!

Felicitări Straşeschi Nicolae de la Căscioarele!

Felicitări Roman Irinel de la Chirnogi!

Felicitări Penu Mihail de la Chiselet!

Felicitări Robu Ion de la Crivăţ!

Felicitări Minciună Tudorică de la Mitreni!

Felicitări Gheorghescu Silviu Niki de la Spanţov!

Felicitări Uleia Gheorghe de la Ulmeni!

Felicitări tuturor consilierilor pe care i-aţi avut şi îi veţi avea alături!

Proiectele încheiate vă recomandă pentru buna gestionare şi administrare a localităţilor voastre, proiectele în derulare vă solicită în continuare efortul, iar proiectele de viitor vă diferenţiază ca fiind cei mai calificaţi şi mai în drept să fiţi primari în continuare.

Dacă rezultatul alegerilor locale din primăvara anului 2012 se putea atribui valului emoţional al USL care a însemnat un uriaş vot de blam guvernanţilor anteriori, astăzi, la distanţă de 4 ani, 4 ani de fapte şi realizări liberale, putem atribui rezultatul doar performanţelor înregistrate în această perioadă. Călărăşenii au votat pe bază de realizări, de apreciere a proiectelor deja finalizate şi de susţinere a celor care necesită atenţie pe mai departe. La Călăraşi, în Colegiul Uninominal 5, dar nu numai, alegerile actuale au fost despre valoare, responsabilitate şi seriozitate în administraţia locală.

Împreună, le suntem recunoscători tuturor acelora care s-au prezentat la vot pentru a-şi exercita dreptul constituţional, pentru a manifesta constructiv responsabilitatea cetăţenească pe care o au!

Felicitări, putere de muncă, inspiraţie şi spor la treabă pe mai departe!

Împreună. Facem. Bine.

Raluca Surdu
Deputat Colegiul Uninominal 5 Călăraşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

+ 52 = 56

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie