Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Duminică 10 august vreme frumoasă și călduroasă

Duminică, 10 august 2014, vremea va fi în general frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării.

vremeaCerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în zonele de deal și de munte, precum și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, iar minimele vor fi de la 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 24 de grade pe litoral.

În Oltenița, vremea va fi frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

La munte vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fisoare mare averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului pe arii restranse in Carpatii Orientali si Carpatii Meridionali si izolat in restul zonei montane. Valorile termice vor marca o usoara crestere fata de ziua precedenta.
La mare vremea va fi in general frumoasa, vântul va bate cu 2 m/s (dinspre NV). Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Ziua sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 3 =

13 − 9 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie