Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ecoaqua Oltenița: Rememorați clipele frumoase, faceți un toast pentru un viitor…

Vacanțele sunt perioadele care aduc și stări de nostalgie! Rememorați clipele frumoase, faceți un toast pentru un viitor care să vă fie pe plac. Goana după cadoul perfect este utopică, căci acel cadou sunteți chiar voi. Semnificația zilei Nașterii Mântuitorului vă arată ce frumos cadou ne-a oferit divinitatea. Să ne vedem și la anul sănătoși, gândurile bune să vă urmeze pretutindeni, iar serviciile noastre să vă aducă mulțumirea dorită!
Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Ecoaqua Oltenița

”Mi-aş dori să pun Spiritul Crăciunului într-un borcan şi să mă bucur în fiecare lună.”
Harlan Miller

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − six =

42 − = 41

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie