Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Franțuzoaica Iris Mittenaere este Miss Universe 2017. Cum arată o frumusețe a Universului

Iris MittenaereIris Mittenaere este câștigătoarea ediției din acest an a concursului de frumusețe Miss Universe, desfășurat în Manila, Phillippine.

Franțuzoaica s-a impus în fața concurentelor din HaitiRaquel Pelissier, și Columbia, Andrea Tovar, care s-au clasat pe locurile următoare.

Iris Mittenaere s-a născut la 25 ianuarie 1993 în Lille, Franța. Tatăl, Yves Mittenaere este profesor de istorie și georgrafie iar mama, Laurence Druart, profesor și lector. Este a doua Miss Universe din Franța după Christiane Martel, aleasă Miss Universe 1953. Iris Mittenaere urmează cursuri de chirurgie dentară în cadrul unei facultăți din Paris.

”Sunt surprinsă că am câştigat, mă simt binecuvântată”, a spus învingătoarea concursului, care a precizat în profilul ei, publicat pe site-ul competiţiei, că va milita pentru promovarea igienei dentare şi orale.

Iris MittenaerePotrivit presei internaționale, modelul a fost desemnat Miss Nord-Pas-de-Calais în anul 2015 iar anul următor Miss Franţa.

Iris Mittenaere MIss France

Iată că anul 2017 i-a adus coroana universului.

Trei FinalisteMiss UniverseMiss Universe preliminary showIris_Mittenaere France HaitiMiss Universe 2017 1 Miss Uiverse 2017 2Miss Universe

Surse:
europafm.ro
youtube.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − nineteen =

65 − 58 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie