Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop 2 iunie 2016

Berbec

Muncesti peste masura,posibil pentru a compensa niste insatisfactii din alte zone ale vietii.

 Taur

Esti in mijlocul unor zvonuri picante,care te amuza si te prind.Fii insa prudent cu jocurile,atunci cand vorbele pot afecta emotiile celorlalti.

 Gemeni

Sanatatea reclama mai multa atentie, nu neglija semnalele aparent minore ale organismului.

RacHoroscop Colorat

Te afli intr-un impas sentimental. Depasirea lui impune putina detasare si sange rece.Recomandarea este sa gandesti totusi cu creierul,nu cu inima.

Leu

Parcurgi o perioada in care nimic nu e mai important pentru tine ca linistea si intelegerea cu cei dragi.

Fecioara

Cineva forteaza nota cu tine incercand sa-ti smulga niste marturisiri.Ramai pe pozitie si cauta mai degraba echilibrul, decat insistentele pline de promisiuni.

Balanta

Esti aproape de atingerea unui vis drag,construit impreuna cu partenerul.El reprezinta o realizare de cuplu,deci va suda relatia voastra.

Scorpion

E posibil sa cazi usor in plasa unor promisiuni desarte.Fii mai vigilent cu resursele tale si mai realist cu oamenii pe care-i frecventezi.

Sagetator

Vine o vreme cand trebuie sa admiti ca timpul lasa urme.Fa-o elegant,cu zambetul pe buze.

Capricorn

Te asteapta o intalnire sentimentala de zile mari,cu un amic de o viata.

Varsator

Ai acumulat prea multe resentimente fata de partenerul ta si bomba sta sa explodeze.Adevarul,chiar daca nu e la mijiloc,e tot undeva pe linia care va uneste.Important e sa-l cautati si sa-l gasiti impreuna !

Horoscop DiamantPesti

Esti la capatul rabdarii cu cei din familie,care trag de tine in toate partile.Asa ca,pune putina ordine in tine si in relatiile cu ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

97 − 92 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie