Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

HOROSCOP CHINEZESC AUGUST 2016. Anca Dimancea anunta ca vine LUNA FANTOMEI, plina de atentate si caderi de avioane

Horoscop Chinezesc

AUGUST 2016
Astrologul Anca Dimancea a facut cateva previziuni sumbre in legatura cu ceea ce ne asteapta in luna august. Previziunile ei nu vizeaza neaparat zodiile, ci situatia planetara tot mai exploziva pe care o observam in fiecare zi.

Astrologul sustine ca pe 3 august va incepe luna fantomelor infometate, in care spiritele vor bantui toata vara in lume cerandu-si drepturile. In astrologia chineza, aceste fantome sunt responsabile de masacre, de catastrofe naturale, de tot ce inseamna mai rau in lume. Se spune ca fantomele infometate isi cer drepturile si vor razbunare pentru felul in care au fost tratate inainte de moartea trupeasca.

Luna Oii se termina pe 6 august, iar stalpul anului se va repeta si va capata numele stalpul lumii. Practic, va fi de doua ori maimuta si asta inseamna explozie, terorism, atentate. „Maimuta nu e o zodie a stabilitatii, este o o zodie imprevizibila”, a declarat Anca Dimancea, astrolog si expert in Feng Shui, la Antena Stars.

Horoscop chinezesc august 2016: Zile de foc – multe pericole la orizont

Perioada cuprinsa intre 3 august si 30 august este una plina de foc. Cea mai importanta zi, la care trebuie sa fim extrem de atenti, conform astrologului, este 17 august, cand Luna Fantomei intra sub patronajul metalului. Atunci pot avea loc multe inecuri, scufundari de avioane, accidente nautice grave etc.

Aflata sub semnul Yang, Luna Fantomelor Infometate poate fi marcata de prabusiri de avioane si accidente de tren foarte serioase. Ziua de 12 august va fi o alta zi proasta, iar oamenii trebuie sa fie foarte atenti cand pornesc la un drum mare. Pericolele vor fi peste tot, avertizeaza Dimancea.

Alte zile periculoase, de Maimuta, vor fi 18 august, 24 august si 30. Si pe 5 septembrie se anunta evenimente destul de ingrijoratoare.

Sursa:
teotrandafir.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 1 =

+ 30 = 40

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie