Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 28 septembrie 2015

Berbec
Marcanta zi, pentru ca in Semnul tau zodiacal se formeaza o eclipsa totala de Luna, determinandu-te sa schimbi multe in viata ta. Bine ar fi sa-ti controlezi reactiile, sa eviti contactul cu ceilalti si sa te retragi in locuri linistite. Gandeste-te, pe indelete la situatia in care te afli si depisteaza punctele slabe. Cu rabdare, iertare, acceptarea a tot si toate poti realiza acele schimbari de care ai nevoie acum, ca sa faci un salt evolutiv important.

Taur
Chiar daca este inceputul saptamanii, fii discret si desfasoara numai activitati de rutina. Posibil sa te simti obosit, nelinistit si dornic de a te plimba in aer liber. Pentru ca in Semnul zodiacal al Berbecului se formeaza o eclipsa totala de Luna este dificil astazi sa te implici in activitati de anvergura, discutii ample sau sa iei decizii majore. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal, dar evita pe cat posibil analizele si consultatiile medicale.

Gemeni
Eclipsa totala de Luna ce se formeaza astazi in Semnul zodiacal al Berbecului va marca schimbari importante in relatiile cu prietenii si protectorii, sustinatorii din segmentul profesional. Este bine sa te tii la distanta de aceste peroane, mai ales ca sub masca bunavointei vor veni multi in preajma ta sa iti ofere sprijin. Cu riscul de a ramane deocamdata singur, asuma-ti asta si detaseaza-te de ceilalti. Ai suficienta putere sa te descurci pe toate planurile vietii.

RacHoroscop 4
In dimineata acestei zile se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Berbecului, aspect care va declansa schimbari importante in segmentul profesional. Este vorba despre asumarea unor responsabilitati noi, pe termen lung, de legarea unor relatii importante la nivel inalt cu persoane oficiale, deosebite. De asemenea poti obtine o functie importanta sau un rol conducator intr-un grup de lucru. Fii prudent pentru ca exista si reversul medaliei.

Leu
Ziua iti aduce o perpectiva mentala deosebita, insa vei realiza acest lucra abia spre seara. In Semnul zodiacal al Berbecului se formeaza o eclipsa totala de Luna, oferindu-ti o multime de revelatii despre relatiile si evenimentele din viata ta. Este bine sa iti dozezi eforturile, sa eviti dialogurile ample, deciziile majore si asumarea responsabilitatilor pe termen lung. Calatoriile in strainatate si studiile vor intra in sfera ta de interes. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o carte buna.

Fecioara
In segmentul financiar se contureaza o etapa noua de castig de la si prin altii. Eclipsa totala de Luna ce se formeaza astazi in Semnul zodiacal al Berbecului iti aduce informatii noi referitoare la banii si bunurile pe care le administrezi si folosesti impreuna cu altii. Posibil sa existe si pierderi sau finalizarea unor colaborari, in urma celor aflate pe cai mai putin obisnuite. Rezerva-ti momente si analizeaza in profunzime situatiile in care esi implicat. Evita cheltuielile de orice fel!

Balanta
Importanta zi la capitolul relatii parteneriale, deoarece in Semnul zodiacal al Berbecului se formeaza o eclipsa totala de Luna, care iti poate aduce finalul unor asemenea relatii. Controleaza-ti reactiile, starile interioare si vorbele! Exista riscul sa provoci neplaceri gratuite celor din preajma. Ai incredere ca tot acest tumult cotidian te ajuta sa faci loc in viata ta unor oameni noi, deosebiti, alaturi de care vei desfasura parteneriate de buna calitate.

Scorpion
La locul de munca se finalizeaza o etapa importanta. Eclipsa totala de Luna ce se formeaza astazi in Semnul zodiacal al Berbecului te va indemna sa abordezi cu totul altfel de acum incolo, activitatile profesionale si relatiile de munca. Totodata se pot accentua afectiuni ale segmentelor capului, sistemului renal si coloanei vertebrale. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista risc crescut de erori.

Sagetator
Posibil ca de astazi incolo sa te hotarasti ferm sa te pui in valoare mai mult, netinand cont de indrumarile celorlalti. Eclipsa totala de Luna ce se formeaza in Semnul zodiacal al Berbecului te ajuta sa te detasezi de cei dragi, poate chiar sa finalizezi o relatie amoroasa care te impiedica sa progresezi. Si relatiile cu copiii vor suferi modificari, fie la nivel de conceptii si idei, fie la nivel de abordare a educarii lor. Rezerva-ti momente si pentru a te delecta cu un hobby.

Capricorn
In plan domestic vor aparea schimbari, care la prima vedere par usor de realizat. Indiferent ca este vorba despre casa, activitati gospodaresti sau relatii cu membrii familiei si rudele, lucrurile vor sta altfel de acum incolo. Pentru ca in Semnul zodiacal al Berbecului se formeaza o eclipsa totala de Luna vei avea revelatiile necesare pentru a-ti revizui conceptiile si atitudinea fata de de tot ce tine de neam si locuri natale. Insa lasa deciziile majore pentru zilele urmatoare.

Varsator
Mentalul este bulversat astazi, fiind posibil sa iti fie greu sa comunici, sa desfasori activitati intelectuale sau sa relationezi cu ceilalti. In orele diminetii se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Berbecului astfel ca tot ce tine de gandire, comunicare, calatorii este vulnerabil. Dozeaza-ti eforturile, controleaza-ti reactiile si vorbeste strictul necesar. Pe cat posibil amana discutiile importante si deciziile care te implica pe termen lung.

Zodii 2Pesti
Eclipsa totala de Luna ce se formeaza astazi in Semnul zodiacal al Berbecului marcheaza finalul unei etape de castig la locul de munca. Poti primi o suma de bani restanta si informatii despre modificarea regimului muncii si a platii aferente. Evita sa te hazardezi in planuri financiare care acum, pe moment, promit mult, dar au putine sanse de realizare. Totodata ar fi bine sa-ti revizuiesti sistemul valorilor morale si sa pui accentul si pe valorile spirituale autentice.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie