Berbec
Observa-ti si monitorizeaza-ti partenerii de afaceri si pe acea persoana cu care formezi o relatie de cuplu stabila; asculta cu atentei ceea ce ti se spune si incearca sa nu intelegi altceva decat adevaratul sens al celor ce ti se comunica. Evident, exista si o parte negativa, aceea de a vedea ca, de fapt, ai fost tradat. Cu toate acestea, nu este o zi favorabila luarii unor decizii cu efect pe termen lung.

Horoscop-Taur
O zi in care trebuie sa te ocupi de tine si de sanatatea ta. Probabil ca vei avea parte de intamplari stresante, de intalniri obositoare, de timp pierdut din cauze independente de vointa ta, insa nu te lasa prada instinctelor de moment, nu te enerva, mai ales. Poti afla secrete, unele dintre acestea fiind dezamagitoare; cu toate acestea, cauta si gaseste-ti puterea de a trece mai departe.

Gemeni
Nu iti este foarte usor sa iti gasesti drumul. Parca nici o antena nu-ti mai functioneaza corect, iar busola e numai buna de aruncat la gunoi. Si toate acestea doar pentru a decide, fara ajutor extern, care sunt persoanele din anturajul tau cu care iti vei incheia relationarea ori daca mai este sau nu cazul sa continui relatia de dragoste in care te afli. Evita speculatiile si activitatile riscante.

Rac
O zi in care este de preferat sa eviti orice fel de conflict cu autoritatile sau cu superiorii ierarhici, mai ales daca este vorba despre persoane de sex feminin. Este posibil si sa ai probleme legate de familie sau de proprietatile pe care le detii, situatii care nu iti permit sa te ocupi de locul tau de munca. Este doar o situatie de moment, in urmatoarele zile lucrurile se vor remedia rapid.

Leu
Este posibil sa ai parte de multe surprize, astazi. Fie esti nevoit sa pleci la drum lung, subit, fie ai o revelatie spirituala, fie descoperi informatii la care nici nu visai vreodata sa ai acces. Incearca sa ramai in defensiva, fiind atent la toti cei care au cate ceva de impartit cu tine. Nu este de mirare daca cineva (o persoana de sex masculin, in principiu) va vrea sa iti incalce teritoriul.

Fecioara
Nu te grabi sa iei decizii legate de situatia ta financiara. Ziua de astazi nu este deloc o zi potrivita pentru a face acest lucru. In schimb, incearca sa recuperezi timpul pierdut, ajungand cu agenda la zi. Pastreaza-ti energia si sangele rece pentru zilele viitoare. Repara lucrurile din casa care se strica si bucura-te ca, in cazul in care ai de ajuns cu datoriile la zi, Providenta te va ajuta.

Balanta
In cazul in care ai probleme de sanatate in ceea ce priveste capul (legate de dinti si/sau de ochi), nu pregeta a merge la medic pentru un diagnostic corect. Pe de alta parte, desi te-ai putea simti napadit de melancolie, asteapta-te si sa fii nevoit a rupe unele dintre relatiile parteneriale care nu iti mai sunt de folos. Totusi, oricat de greu ti-ar fi astazi, nu uita ca Universul te protejeaza.

Scorpion
Sanatatea ta si ambientul in care iti petreci zilele – acestea sunt acele doua segmente de viata care necesita atentia ta, astazi. Este posibil ca o persoana de sex feminin din aturajul tau (sau asistenta ta personala ori secretara, daca este cazul) sa dea bir cu fugitii; chiar daca de aceasta persoana nu iti pasa foarte mult, ai toate sansele sa rezolvi cu greu efectele acestei actiuni.

HoroSagetator
Ceea ce incepi a face astazi, ca proiect, va avea parte de un rol major in dezvoltarea ta ulterioara. Apara-ti pozitia in fata celor cu care interactionezi, mai ales daca acestia au rol de protectori in viata ta. Apoi, este posibil sa fii nevoit a-ti proteja mai mult copiii sau persoana iubita, fie doar si cu o vorba buna, spusa la momentul oportun.

Capricorn
Fii circumspect si nu actiona in urma impulsului de moment. Analizeaza fiecare detaliu al celor intalnite, mai ales daca este vorba despre vreuna dintre proprietatile tale ori despre familia ta. In cazul in care intentionezi sa achizitionezi ceva scump, asigura-te ca nu exista costuri ascunse. Verifica toate datele inainte de a semna intelegeri si contracte.

Varsator
Este posibil sa fii nevoit a pleca in graba de acasa; asigura-te, insa, ca nu uiti nimic din tot ceea ce este important. Apoi, mai ales daca activezi intr-un mediu academic, iti este recomandat sa fii cu mare bagare de seama atunci cand formulezi fie o cerere, fie un discurs. Ceea ce comunici poate fi extrem de usor interpretat intr-un sens malitios, dealtfel, complet in dezavantajul tau.

Pesti
Se anunta schimbari legate de modul in care iti castigi banii. Este posibil sa primesti o suma de bani sau un cadou foarte costisitor atunci cand te astepti cel mai putin. Nu este nici o zi, nici o perioada favorabila incheierii unor noi intelegeri si, cu atat mai putin, acceptarii unei propuneri legate de un nou loc de munca.

Alina Carciumarescu,
horoscop oferit de astrocafe.ro