Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2016

horoscop-planeteBerbec

Zodia Berbec

O saptamana in care poti descoperi noi mijloace pentru a-ti creste nivelul de prosperitate si abundenta. Chiar daca nu inregistrezi un profit consistent acum, deciziile pe care le iei, revelatiile pe care le ai, contribuie la schimbarea statusului tau financiar si a abordarii afacerilor si banilor. N-ar fi rau sa-ti evaluezi inclusiv convingerile despre bani si sa vezi daca nu cumva poti renunta la unele dintre ele care te limiteaza. O saptamâna interesanta si în ce piveste comunicarea, discutiile la care participi, deplasarile pe care le faci,. Se pare ca circula multe informatii pe lânga tine, iar daca stii sa te folosesti inteligent de acestea, poti crea niste conexiuni valoroase. Atentie la tendinta de a te pripi, de a trage concluzii înainte de vreme si de a exagera în anumte situatii. Joi si vineri, te poti ocupa de casa, dar si de sufletul tau. Acum gasesti resurse pentru ceva ce voiai sa construiesti în locuinta si/sau întelegi niste aspecte în ce priveste nevoia de securitate emotionala. Finalul saptamânii vine cu distractie, creativitate, iubire si pasiune.

Taur

Zodia Taur

Pentru tine, e o saptamâna importanta, în primul rând sub aspectul relatiilor, imaginii, parteneriatelor. Relatia de cuplu, dar si celelalte relatii care conteaza pentru tine, e posibil sa fie supuse unei evaluari atente. E momentul sa te întrebi în ce masura, oamenii din viata ta te împuternicesc, sau nu. Cum contribuie sau, dimpotriva, cum te opresc cei din jur? În ce masura prosperitatea exista în viata ta si care este rolul relatiilor tale în asta. E un moment foarte bun pentru a-ti lua inima în dinti si a te scutura de tot ceea ce simti ca te apasa sau te trage în jos. Daruri noi e posibil sa descoperi, pe de alta parte, în aceste zile. Sau înveti/afli cum sa valorifici mai bine ceea ce detii ca zestre interioara (talente, abilitati). tine cont ca acum e bine sa te bazezi pe tine si sa ai o viziune despre ceea ce ti-ar placea sa fii si sa faci de acum încolo. Se pare ca unele relatii care au ca miza un profit comun, acum se vor zdruncina si e nevoie sa fie reconfigurate.  Spune ce ai de spus, cere-ti drepturile, dar evita conflictele.

Gemeni

Zodia Gemeni

Luna plina in Taur se aseaza într-o zona greu de controlat, tocmai de aceea, tot ce trebuie sa faci este sa te detasezi complet de orice aspect al vietii tale pe care nu îl întelegi sau nu stii cum sa-l gestionezi. Pur si simplu, ai încredere si lasa totul în mâna lui Dumnezeu. Abandonând lupta, te conectezi la Sursa tuturor lucrurilor, facând posibila schimbarea în sens benefic a situatiei care-ti da batai de cap, fie ca e vorba de sanatate, bani sau munca. În alta ordine de idei, e o saptamâna destul de agitata. Marti si miercuri, Luna se va afla în semnul tau si te va stimula sa ai grija de dorintele si nevoile tale. Ai grija, însa, ce si cu cine vorbesti si nu uita ca tonul face muzica. Totusi, daca folosesti energia mentala pentru a accesa niste informatii sau pentru a cerceta/studia ceva ce te intereseaza, vei avea multe satisfactii. De asemenea, poti avea satisfactii de natura financiara spre finalul saptamânii, daca esti prudent si îti administrezi banii cu cap.

Rac

Zodia Rac

Relatiile cu prietenii sun sub lupa, la începutul saptamânii. Poti avea parte de impliniri prin intermediul prietenilor, dar e posibil si sa schimbi foaia, în raport cu unii dintre ei. E un moment de repozitionare în relatii, pe criterii de functionalitate. Mai ales daca e vorba de proiecte în comun cu altii, acum este necesara o evaluare a rezultatelor si a atitudinii fiecaruia în contextul celor propuse initial. Pe de alta parte, e posibil sa gasesti calea adecvata prin care sa duci un proiect la succes si beneficii. Marti si miercuri  sunt zile epuizante, vitalitatea e posibil sa fie scazuta si sa existe multa zarva în jurul tau, inclusiv la locul de munca. Dozeaza-ti energia ?i efortul, ai grija de tine si nu te lasa contaminat sau influentat de cei din jur. Începând de joi, te poti ocupa cu mai multa coerenta de ceea ce-ti propui, reusesti sa te faci ascultat si ai mai mult magnetism pe care ar fi bine sa-l folosesti. Totusi, mai multa detasare si relaxare nu ti-ar strica. Spre final de saptamâna, este activata zona banilor ti se pare ca vin ceva vesti bune în acest sens.

Leu

Zodia Leu

În cazul tau, este vorba despre cariera, prestigiu, putere si autoritate. Si despre anumite merite care acum în sfârșit îti sunt recunoscute. E posibil sa beneficiezi de roadele muncii tale susținute și sa te bucuri de recunoaștere. Unii nativi pot descoperi o cale mai eficienta de a se manifesta în plan socio-profesional, cu mai multa abundența și prosperitate. Marți și miercuri, Luna se afla în Gemeni si va exista multa forfota în sfera relatiilor sociale. Comunici mult, te poți promova foarte bine, toata lumea pare sa vrea ceva de la tine… E multa oboseala și parca prea multa vorba, care te obosește… Așadar, e bine sa-ti alegi cu atenție interlocutorii si subiectele de discutat. De altfel, e posibil sa te resimți joi si vineri, când va trebui sa-ți încarci bateriile ocupându-te de tine. Finalul saptamânii este optimist, plin de energie si de bucurii. Luna se va afla în Leu, conferindu-ti entuziasm, curaj si pofta de viața.

Fecioara

Zodia Fecioara

Tu ești preocupat de viitor, de drumul pe care sa mergi de acum încolo, astfel încât sa știi ca vei avea siguranța, beneficiile și stabilitatea pe care ti le dorești. În cazul în care ți se dezvaluie un drum nou sau îti vine ideea sa-ți perfecționezi o anumita cunoaștere, fa-o. E momentul sa adaugi ceva la experiența, cunostințele și înțelegerea ta despre viața. Poate ca e nevoie chiar de schimbarea unor convingeri, pentru a îmbunatați întreaga ta viața. Saptamâna aduce si dinamica în zona profesionala, aici pot avea loc ședințe, discutii, negocieri. Daca știi sa-ți susții cauza, poți obține chiar și o marire de salariu, un bonus sau macar o posibilitate de a se întâmpla asta în viitorul apropiat. E necesar sa fii înțelept, atent la cuvintele pe care le folosești și mai ales la ton. Stai departe de conflicte, pe cât posibil, mai ales marți și miercuri. În alta ordine de idei, unii prieteni pot fi confidenți de suflet, iar unele relatii se pot consolida în aceasta saptamâna.

Balanta

Zodia Balanta

Luna plina în Taur așeaza pe tapet chestiuni care țin de banii și resursele altora. Fie e vorba de afaceri comune cu alții și, deci, de profit comun, fie de bani pe care vrei sa-i obții din surse externe. Oricare ar fi situația, preocuparea ta este aceea de a nu pierde ceva sau te temi sa nu fii pacalit. Cert este ca acum ai ocazia sa rezolvi o situație presanta și chiar sa iei masuri pentru a evita orice eventuala insecuritate pe viitor. Saptamâna aduce și necesitatea unor demersuri oficiale care implica acte și aprobari. E posibil sa apelezi la tot felul de tertipuri pentru a obtine un raspuns sau pentru a clarifica niste date într-un document. Oricum, înarmeaza-te cu rabdare și ai încredere ca totul se va rezolva chiar mai bine decât sperai. Zona carierei este și ea activata, aici fiind posibile niște regrete sau resentimente. Probabil ca simți nevoia sa echilibrezi cariera cu familia, așa ca poti lua acum niste masuri pentru asta.

Scorpion

Zodia Scorpion

O săptămână care începe cu evaluarea unei relații semnificative. Poate e vorba de o relație de cuplu, poate de o colaborare, în orice caz e momentul încheierii unei etape si începerii alteia. Oricât te tii cu dinții de ceva familiar, se pare că e vremea să transformi un context de viață relational și să fii mai atent la imaginea pe care o proiectezi în afara, astfel încat să fie cât mai în acord cu cine esti. Saptămâna aduce în prim plan și discuții legate de bani, poate chiar niste plăti urgente sau reglari de conturi cu cineva, în orice caz, fii prudent și caută mereu soluții ingenioase pentru orice situație legat de bani. Și nu uita să iei în calcul posibilități noi de câștig sau renegocierea unui venit, a unui salariu sau bonus. În altă ordine de idei, eforturile din această săptămână se referă la mentinerea unui statut, a unei imagini și, in fond, a puterii cu care ești obișnuit. Joi si vineri e posibil să primești vești de departe sau să ai conștientizari pretioase.

Sagetator

Zodia Sagetator

Pentru tine, e ste o săptămână a corectiilor aduse stilului de viață, alimentației, programului de lucru. Probabil ca vor exista tot felul de semnale de alarmă care te vor ajuta sa conștientizezi ce ai de făcut pentru a îmbunătati rezultatele muncii și mai ales starea de sănătate. Unii nativi pot culege niște roade ale muncii din ultimele luni, mai ales dacă au început un proiect nou undeva prin primăvară. Multă vervă în interacțiunile cu ceilalți, marți și miercuri. Se spun vrute și nevrute, există multe dialoguri, chiar polemici, dar și multe clarificări și negocieri avantajoase. Totuși, există și posibilitatea ca tu și ceilalti sa promiteți mai mult decât puteți face ori să vorbiți prea mult si să fiți indiscreți. Așadar, e nevoie de prudența în conversații si în luarea deciziilor. Joi si vineri e vorba despre plata facturilor, despre strategii de investiții, soluții pentru dislocarea unor fonduri etc… Și aici e nevoie de prudență, dar si de mai multă relaxare.

Capricorn

Zodia Capricorn

Înca de la inceputul saptamanii, ti se aduce aminte de iubire, de lucrurile pe care le pretuiesti cel mai mult, de ceea ce-ti aprinde flacara interioara si iti starneste pasiunea. E posibil să-ti fie dor de ceva pasiune in viata ta si in aceasta saptamana poti gasi si caile adecvate in acest sens. În alta ordine de idei, saptamana asta este despre munca, proiecte multe, schimb de informatii, negocieri, discutii, intalniri. E multa agitatie la locul de munca, mai ales marti si miercuri, tocmai de aceea e bine sa iei lucrurile pe rand si sa te inarmezi cu rabdare, pentru ca totul se va aseza cum e mai bine pentru tine. Totusi, fii atent la jocurile de culise si nu te lasa distras si… atras in discutii sau lupte care nu sunt ale tale. Spre finalul saptamanii, vei cauta sa stii cine te sustine, pe cine poti conta si chiar cui te poti destainui. Ai nevoie de un umar pe care sa te sprijini si il vei gasi.

Varsator

Zodia Varsator

O saptamana care pune accentul pe spațiul intim, locuință, familie si pe gasirea unor modalități de a -ți crește confortul și siguranta, atât materiala cat si emotionala.. S-ar putea să ai deja niște idei despre cum să faci asta și cu cine. Creativitatea te ajută să descoperi contenxtul potrivit și metodele prin care să te manifești de acum, astfel încat să ai parte inclusiv de mai multă prosperitate. Parteneriatele, interactiunile cu ceilalti, imaginea socială sunt, de asemenea, subiecte fierbinți ale acestei săptămâni, și e posibil sa fii foarte căutat și să participi la multe discuții în aceasta săptămăna. Flirturile sunt la ele acasa, expunerea, stralucirea și capacitatea de a fi in centrul atentiei prin discursul meșteșugit și stralucirea ideilor, sunt posibile. Hărnicia te apucă abia când toți ceilalti se pregătesc de weekend, adică începând de joi, când e nevoie de niște ajustări și în ce privește starea de sănatate, dar și în ce priveste anumite activitati profesionale. Distracția continuă în weekend, când te bucuri de aplauze la scenă deschisă.

Pesti

Zodia Pesti

O saptămână pe care s-ar putea să o percepi ca fiind destul de agitată, cu multe cautari, situații noi de rezolvat, deplasări pentru cine știe ce problemă a cuiva din familie, schimbări sau reparații în casa. Cu alte cuvinte, nu prea s-ar zice căte plictisești, însă e și o săptămână a rezolvărilor, soluțiilor, răspunsurilor, veștilor. Dacă ai așteptat până acum un răspuns sau ti se părea că nu se întâmpla mai nimic în viața ta, mai ales profesională, acum ai sentimentul că încep să se miste lucrurile. Profită de anumite discuții in care ești implicat, pentru a-ti apăra cauza și pentru a cere ceea ce vrei. Totusi, dacă esti tras de limbă, nu spune mai mult decât e cazul și nu pica în capcana de a comenta actiunile colegilor, în fața vreunui sef. Una peste alta, închei aceasta saptamana cu bucurie, se pare că lucrurile se pot așeza frumos pentru tine, in ce priveste un proiect profesional sau un context de lucru. Si în privința sănătății, poți simți ameliorări, dacă e cazul.

Sursa:
astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 5 =

16 + = 17

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie