Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2018

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2018 este marcat de câteva evenimente importante care vor influența toate semnele zodiacale. Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie. Această Lună Nouă coincide cu Anul Nou Chinezesc (anul Câinelui de Pământ).
Luna Nouă din 15 februarie și eclipsa de Soare vor avea loc în zodia Vărsător și ne vor ajuta să ne analizăm prioritățile și să ne facem planuri de viitor, punând accent pe originalitate și ținând cont nu doar de interesul personal, ci și de interesul echipei, grupului sau comunității din care facem parte. În ajun de Lună Nouă, va fi “Valentine’s Day”, zi marcată, astrologic, de aspectul format de Lună (aflată în zodia Vărsător) și planeta Marte. Acesta va amplifica spiritul de aventură și pasiunea, anunțând o “Zi a Îndrăgostiților” cu multe cuceriri, “îndrăgostiri” la prima vedere și declarații.
Intrarea planetei Mercur în zodia Pești, în dimineața zilei de duminică, 18 februarie. Mercur va rămâne în Pești până în ziua de 6 martie.
Romantismul și sensibilitatea, dar și evitarea discuțiilor tranșante sunt câteva dintre elementele care vor defini comunicarea în această perioadă.
Intrarea Soarelui în zodia Pești în seara zilei de duminică, 18 februarie. Soarele va părăsi zodia Pești pentru a intra în Berbec în data de 20 martie.
Tranzitul Soarelui în Pești ne va face mai altruiși, dar va aduce și multe iluzii și dezamăgiri pentru cei care se vor lăsa”duși de val” și vor evita să vadă ori să rostească adevărul.

Berbec

Berbecii trebuie să rezolve problemele provocate de alții. Situația îi deranjează, dar e bine să nu se certe cu șefii. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Berbec anunță noi prieteni sau un nou “cerc social”, un nou “rol” în echipa din care fac parte la job sau noi obiective în plan personal. Toate acestea pot fi aduse de Luna Nouă din data de 15 februarie și de eclipsa parțială de Soare din aceeași zi, care vor avea loc în zodia Vărsător. Prioritatea Berbecilor va fi cariera, chiar din prima a săptămânii, când li se va cere să rezolve o problemă provocată de un coleg sau să refacă un document. Chiar dacă situația de la job nu îi încântată, Berbecii trebuie să evite discuțiile tensionate cu șefii, în special în ziua de marți, 13 februarie. Ziua Îndrăgostiților le poate aduce Berbecilor singuri o dragoste la prima vedere, iar celor care au, deja, o relație, tentația unei aventuri. Berbecilor li se poate propune  un nou rol în echipă, la actualul loc de muncă. Important este ca, atunci când acceptă sau nu propunerea respectivă, să uite de orgoliu și să se gândească în primul rând la responsabilitățile pe care și le asumă! Mulți nativi vor afla secrete din viața unor apropiați sau vor primi informații confidențiale și utile pentru afacerile sau proiecte lor.

Taur

Taurii pun accent pe carieră. Mulți dintre ei au curajul să facă schimbări drastice, alegând noi domenii de activitate. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Taur anunță schimbări în carieră: un nou job, un nou proiect”de suflet” sau chiar interesul pentru un nou domeniu de activitate. Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie vor dinamiza sectorul Carierei din astrograma Taurilor. Aceștia vor fi interesați să evolueze profesional, iar mulți nativi își vor analiza viața profesională și rezultatele de până acum. S-ar putea ca unii dintre ei să se îndrepte spre alte domenii de activitate pentru a-și construi, în sfârșit, cariera la care visau cândva, chiar dacă familia sau prietenii nu vor fi de acord cu decizia lor. Începutul de săptămână le va amplifica Taurilor interesul pentru studiu și călătorii. Totuși, nu e bine să plece la drum dacă nu au stabilit și vergicat toate detaliile. Pentru ei, ziua de marți, 13 februarie, nu este o zi favorabilă călătoriilor sau rezolvării unor probleme administrative. Ziua Îndrăgostiților le va aduce, însă, motive de mulțumire. Partenerul de viață va fi generos sau vor câștiga un premiu, dacă vor fi interesați să se înscrie într-o competiție. Nativii singuri pot primi declarații de dragoste de la un prieten. Pentru mulți nativi, Luna Nouă din 15 februarie poate fi un moment de cotitură în carieră pentru că vor alege un alt domeniu de activitate. Vineri, atenția Taurilor se va îndrepta spre prieteni, alaturi de care vor pleca intr-o călătorie sau vor lua parte la diferite evenimente. Duminică, 18 februarie, planeta Mercur și Soarele vor intra în zodia Pești, anunțând o perioadă plină de dinamism în plan social.

Gemeni

Gemenii pleacă în străinătate sau lansează noi proiecte, dar trebuie să își facă timp și pentru partener! Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Gemeni anunță călătorii sau afaceri cu persoane din străinătate. Au șanse mari în carieră și ar fi bine să nu le rateze. Din 11 februarie, cariera Gemenilor are un protector puternic: Venus, “Micul Benefic”, aducător de oportunități profesionale și financiare. Oportunitățile financiare pot să apară chiar în prima zi a acestei săptămâni, când Luna și planeta Pluton vor acționa împreună în casa Banilor altora din astrograma Gemenilor. Aceștia pot fi premiați la serviciu sau pot obține o bursă pentru studii în străinătate. De Ziua Îndrăgostiților, Gemenii pot pleca într-o călătorie împreună cu partenerul sau se pot îndrăgosti în timp ce vizitează altă țară sau iau parte la un eveniment profesional. Luna Noua și eclipsa parțială de Soare din 15 februarie le va amplifica interesul pentru călătorii sau afaceri peste hotare. Mai mult, armonia dintre Soare și Mercur, planeta care îi patronează le poate aduce Gemenilor un contract avantajos sau o ofertă concretă de colaborare cu cineva din străinătate. În ultima parte a săptămânii, Gemenii vor fi atât de concentrați pe carieră, încât s-ar putea să uite de evenimente de familie sau să provoace nemulțumirea persoanei iubite. Pentru Gemeni, din 18 februarie va începe o perioadă excelentă în plan profesional. Important este să își aleagă cu grijă partenerii și colaboratorii.

Rac

Racii primesc bani. Li se acordă un credit, primesc o bursă ori beneficiază de generozitatea partenerului de viață. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Rac anunță o perioadă norocoasă în plan financiar. În dragoste, norocul nativilor Rac poate veni din străinătate. Din 18 februarie, astrele vor fi de partea Racilor care vor să călătorească, să lucreze, să studieze ori să se stabilească definitiv în altă țară. Până atunci, prima parte a săptămânii va fi potrivită pentru construirea sau consolidarea parteneriatelor. Ziua de luni, de exemplu, le poate aduce nativilor Rac noi colegi sau noi oportunități de afaceri. Ziua Îndrăgostiților poate aduce momente delicate în familie dacă Racii nu reușesc, de exemplu, să își ascundă dezamăgirea legată de cadoul primit de la partener. Luna Nouă are un impact deosebit asupra Racilor pentru că ei sunt patronați de “astrul nopții”. Mai mult, Soarele și Luna vor forma un aspect favorabil cu planeta Afacerilor, Mercur. Astfel, Racii vor primi vești bune legate de veniturile partenerului de viață, de un credit pe care l-au solicitat sau de o bursă de studii care le va aduce alte perspective în carieră.

Leu

Leii află secrete din viața unor persoane în care aveau încredere. Nu tolerează trădarea și își fac ordine în relații. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Leu anunță o nouă relație sentimentală sau o nouă colaborare profesională. Pentru unii nativi, săptămâna poate aduce și despărțirea de un partener care le-a înșelat așteptările. Leii se vor retrage din proiecte sau afaceri, chiar dacă vor pierde bani prin această decizie. Iar dacă eclipsa va dezvălui secrete din viața persoanei iubite, nativii Leu nu vor tolera trădarea. Totuși, eclipsa de Soare poate avea și un alt fel de impact, ajutandu-i pe Lei să înțeleagă mai bine ce își doresc de la un partener și să se implice într-o relație nouă sau să facă schimbările necesare în relația actuală. Venus în Pești înseamnă interes pentru aventuri sau pentru relații în care pasiunea și “compatibilitatea amoroasă” contează mai mult decât orice. Iar Ziua Îndrăgostiților le poate aduce acestor nativi probleme cu familia care nu le înțelege alegerea sau, în cazul unei aventuri, probleme serioase în cuplu. Pentru Leii care au o armonioasă relație de cuplu, Ziua Îndrăgostiților va veni cu și mai multă afecțiune și armonie. Pentru Lei, în 18 februarie va începe o perioadă care vor câștiga mai mulți bani prin intermediul sau cu ajutorul altor persoane.

Fecioară

Fecioarele dau o mai mare atenție sănătății și își schimbă rutina zilnică. În profesie apar noi oportunități. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Fecioară anunță schimbări la actualul loc de muncă sau obținerea unui job mai bun, dar și posibile schimbări în stilul de viață și în rutina zilnică. Luna Nouă va fi un moment potrivit pentru o nouă dietă, pentru renunțarea la un “obicei nesănătos” sau pentru nou program zilnic, în care să fie inclus mai mult timp pentru sport sau mișcare în aer liber. În plan profesional, Luna Nouă și eclipsa de Soare le încurajează pe Fecioare să își aleagă profesia dorită cu adevărat. Luna Nouă le poate aduce un nou job sau interesul pentru un nou domeniu de activitate. Din 18 februarie va începe o perioadă norocoasă pentru Fecioare. Acestea își vor consolida actuala relație de cuplu sau se vor “orienta” către o altă relație. Favorizate de astre vor fi și parteneriatele profesionale ale nativilor Fecioară. Dar, până atunci, în prima parte a săptămânii, Fecioarele trebuie să nu își neglijeze obligațiile sau responsabilitățile față  de copii și persoana iubită. În acest fel se vor bucura din plinși de Ziua Îndrăgostiților, care poate aduce mai multă armonie în familie.

Balanță

Balanțele își pun în valoare creativitatea prin noi proiecte. În plan sentimental apar schimbări importante. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Balanță anunță oportunități sentimentale. Pentru unii nativi, iubirea poate să apară chiar la locul de muncă. Prezența planetei Venus în zodia Pești, din data de 11 februarie, le ajută pe Balanțe să aibă relații foarte bune cu șefii și colegii sau să își exprime creativitatea intr-un mod eficient, prin diferite proiecte personale. Venus în Pești le sporește câștigurile obținute din munca proprie, dar și cheltuielile pentru imagine sau pentru resursele concrete necesare unor proiecte. Săptămâna începe cu două aspecte interesante formate de Lună și planetele Neptun și Pluton, care îndreaptă atenția Balanțelor spre familie și casă. În Ziua Îndrăgostiților, Balanțele vor face și vor primi declarații de dragoste, dar ar fi bine să evite orice discuție legată de bani! Altfel, își strică ziua…Joi, Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare vor avea loc în zodia  și în casa Iubirii din astrograma lor. Asta înseamnă că o noua iubire poate să apară în viața Balanțelor sau că unii nativi își vor dori mai mult decât oricând să devină părinți. Pentru cei care au, deja, o relație,Luna Nouă și eclipsa pot favoriza discuțiile sincere, în care eventualele nemulțumiri să fie exprimate, pentru a găsi, apoi, soluțiile necesare. În plan profesional, Luna Nouă din 15 februarie poate aduce noi oportunități care să pună în valoare creativitatea nativilor.

Scorpion

Scorpionii află secrete de familie. În cuplu, dacă au ceva de reproșat, trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Scorpion anunță schimbarea locuinței sau reamenajarea casei ori schimbări în relația nativilor cu familia. Scorpionii pot afla secrete de familie care vor influența relațiile nativilor cu anumite rude sau pot primi vești neașteptate de la părinți. Unii nativi se vor implica mai mult în rezolvarea problemelor administrative sau patrimoniale, iar alții vor dori să își întemeieze propria familie. Luna Nouă le poate aduce Scorpionilor o nouă casă sau îi poate motiva să își redecoreze locuința actuală. Aceeași Lună Nouă poate fi și un moment potrivit pentru demararea unei afaceri de familie, pentru că în Vărsător se va afla și planeta Afacerilor, Mercur. Primele zile fin săptămână vor fi destul de tensionate, iar Scorpionii ar trebui să își aleagă cu mare grijă cuvintele, mai ales când au reproșuri de făcut la adresa persoanei iubite. Chiar și în Ziua Îndrăgostiților, tensiunile pot distruge tot romantismul! Prezența planetei Iubirii în casa Iubirii nu va putea salva situația, așa că e mai bine ca nativii să evite conflictele. Pentru Scorpioni, va începe o perioadă norocoasă și dinamică în plan sentimental.

Săgetător

Săgetătorii iau parte la un eveniment care le poate schimba cariera. Cu această ocazie, vor fi remarcați de cine trebuie. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Săgetător anunță succes în negocieri, contracte avantajoase, călătorii interesante sau multe invitații, informații sau mesaje. Luna Nouă din 15 februarie le poate aduce o ofertă de colaborare interesantă sau un nou contract, o călătorie neașteptată sau o invitație la un eveniment care poate schimba cursul carierei lor. E bine ca nativii să onoreze invitațiile primite în această săptămână, chiar dacă trebuie să facă niște cheltuieli care le pot afecta bugetul. Primele zile din săptămână, sunt, de altfel, destul de provocatoare în plan financiar tocmai pentru că nativii trebuie să-și stabilească o listă de priorități și atunci când e vorba de cheltuieli. De Ziua Îndrăgostiților, însă, “socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg” și Săgetătorii vor cheltui în exces pentru a-și imprediona partenerul. După Luna Nouă din 15 februarie, atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre casă și familie. Din 18 februarie, Săgetătorii vor comunica mai mult cu părinții, își vor vizita mai des rudele sau se vor implica mai mult în diferite chestiuni gospodărești. Și tot din 18 februarie va începe o perioadă favorabilă pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o casă.

Capricorn

Capricornii câștigă mai mulți bani. Își iau încă un job sau obțin o mărire de salariu la actualul loc de muncă. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă din punct de vedere financiar. Apar noi surse de venit sau munca nativilor este mai apreciată și mai bine plătită. Unii Capricorni vor “descoperi” noi surse de venit pentru că lor le place să muncească și sunt interesați de job-uri dau colaborări care le pot mări veniturile. Alți nativi vor reuși să își impună punctul de vedere, ajutați de planeta Venus care, din 11 februarie, se află în sectorul Comunicării din astrograma lor. Astfel, Capricornii își vor convinge șefii că munca lor merită să fie mai bine plătită. Iar Luna Nouă le poate aduce noul contract de colaborare. În 18 februarie, pentru Capricorni va începe o perioadă cu multe evenimente și invitații, cu multe călătorii, dar și cu multe afaceri sau noi proiecte care vor dinamiza viața profesională a nativilor. Capricornii vor reuși, cu dificultate, să facă slalom printre obligațiile profesionale și cele personale. Miercuri, de Ziua Îndrăgostiților, vor prefera să se bucure de prezența persoanei iubite în confortul de acasă. Nativii care sunt la începutul unei relații, se vor gândi tot mai serios la întemeierea unei familii.

Vărsător

Vărsătorii iau decizii cu impact pe termen lung. Acum pot încheia un capitol de destin și își pot schimba viața. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Vărsător anunță schimbări importante în plan personal și noi oportunități financiare. Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie va avea loc în zodia Vărsător și îi va ajuta pe nativi să își analizeze viața, să își recunoască greșelile și să facă schimbările dorite în plan personal sau profesional. Luna Nouă din zodia lor îi poate ajuta pe Vărsători să înțeleagă ce își doresc, cu adevărat, la cine sau la ce trebuie să renunțe și pe cine trebuie să mai accepte alături de ei. Săptămâna va începe cu Luna în Capricorn, care va îndrepta atenția nativilor spre trecut. Marti, 13 februarie, cineva din trecut îi va contacta pe Vărsători sau aceștia vor clarifica o problemă cu un fost partener și vor putea închide un capitol din destinul lor. Ziua Îndrăgostiților va fi una plină de armonie pentru nativii îndrăgostiți și  plină de surprize și oportunități sentimentale pentru cei singuri. Joi va fi Luna Nouă, după care atenția Vărsătorilor se va îndrepta spre valorificarea unor șanse profesionale și financiare. În 18 februarie, pentru Vărsători va începe o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Pești

Peștii singuri se îndrăgostesc de cineva care altădată nu le-ar fi stârnit interesul. În cuplu, se reface armonia. Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Pești anunță o perioadă în care nativii pot scăpa de restanțe, se pot detașa de trecut și pot pregăti, cu discreție, proiecte personale. Duminică seara va începe o nouă etapă, în care Peștii vor fi vedetele zodiacului, iar succesul și norocul vor fi de partea lor. Norocul în iubire nu îi ocolește nici în această săptămână pentru că, din 11 februarie, Venus, planeta Iubirii, se află în zodia lor. Ajutați de Venus, Peștii atrag iubirea sau își consolidează relația actuală. Importantă este, pentru ei, și relația cu prietenii, iar în zilele de luni și marți, mulți nativi vor face ordine în cercul de prieteni, renunțând la cei care le-au înșelat așteptările. Miercuri, de Ziua Îndrăgostiților, Peștii singuri se vor îndrăgosti de cineva care altădată nu le-ar fi stârnit interesul. Cei care au deja o relație, își vor copleși, cu mici atenții, partenerul. Joi, Luna Noua și eclipsa parțială de Soare vor avea loc în zodia Vărsător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Peștilor. Pentru ei, va fi un moment potrivit pentru acumulare de informații, pentru dezlegare de mistere sau pentru clarificarea unor probleme din trecut. Vineri, Luna se va muta în zodia lor alaturi de planeta Venus. Ajutați de Lună și de Venus, Peștii vor putea face un pas important într-o relație sentimentală, în anularea unor tensiuni din cuplu sau în relația cu copiii. Iar în weekend, după ce Soarele și planeta Venus vor ajunge în zodia lor, totul se va schimba. Norocul le va surâde cu adevărat.

Sursa:
huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − five =

40 − = 38

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie