Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămâna 14-20 septembrie 2020

În săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 vom resimți din plin ieșirea din retrogradare a lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în zodia Capricorn, care s-a petrecut duminică și vom observa că începem să fim mai optimiști și mai pozitivi, iar oportunitățile vor începe să vină spre noi. Evenimentul remarcabil al săptămânii 14 – 20 septembrie 2020 este Luna Nouă care se petrece în zodia Fecioară, în data de 17 septembrie, și care aduce noi începuturi, noi etape pentru toată lumea, în special legate de muncă și de sănătate.
Întreaga săptămână se va face resimțit careul dintre planeta iubirii, Venus, din zodia Leu, și planeta schimbărilor bruște, Uranus, retrograd în zodia Taur, aspect care poate aduce surprize neașteptate în dragoste, refulări sentimentale, pasiuni izbucnite din neant, instabilitate în relații, poate aduce iubiri din trecut cu scopul de a vindeca o rană, de a depăși o vulnerabilitate.
Totodată, planeta comunicării, Mercur, din zodia Balanță, va face un aspect tensionat cu Jupiter, iar în contextul dinamic al lui Marte retrograd în Berbec, se vor amplifica problemele în dialog, neînțelegerile și, implicit, conflictele cu cei din jur. Este o săptămână în care deciziile se vor lua greu, vom fi nehotărâți, nemulțumiți de negocieri și este foarte probabil să intrăm în conflicte cu autoritățile statului sau cu autoritățile din viața noastră. Se recomandă mai multă prudență în deplasări.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte tensionați în zona sentimental-relațională, iar nativii pot isca un scandal din orice motiv. Relațiile aflate la început s-ar putea încheia brusc dacă nativii nu dau dovadă de înțelepciune și toleranță. Ar putea folosi în mod constructiv această perioadă apelând la schimbarea atitudinii, lucrând mai mult cu ei înșiși, la reevaluarea propriilor acțiuni. De asemenea, de evitat conflictele cu autoritățile statului și cu șefii, cu superiorii. Posibile nemulțumiri, surprize neplăcute legate de bani, cheltuieli neașteptate. Luna Nouă le va aduce nativilor noi începuturil legate de sarcinile zilnice, profesionale, noi etape la job, ocazia de a-și îmbunătăți stilul de viață și, totodată, cei care-și caută un nou loc de muncă ai șanse mari de angajare.

Taur

Este o perioadă a transformărilor interioare, de principii și mentalități pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii au parte de noi începuturi în dragoste, odată cu Luna Nouă din Fecioară, au ocazia de a trece la un nou nivel într-o relație, însă mare atenție în cazul celor singuri care se pot îndrăgosti la prima vedere și absolut necontrolat. Perioadă favorabilă unor schimbări legate de stil de viață. Nativii vor simți nevoia să aibă mai mult timp liber, să se relaxeze mai mult, să lase în spate ceva ce i-a durut, și pot face modificări în acest sens. Posibile tensiuni la locul de muncă, cu colegii, dar și cu părinții din cauza nonconformismului și a dorinței de libertate a nativilor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi destul de conflictuali cu cei din jur și pot spune multe lucruri negândite care pot deranja și durea pe ceilalți. În cuplu se pot isca tensiuni chiar de la bani. Pe de altă parte, va trona o stare de confuzie și de nemulțumire, chair teamă, pe care Gemenii vor încerca să o ascundă cât mai bine. Se întrevăd vești și informații surprinzătoare pe care nativii le pot primi în această perioadă. Luna Nouă poate veni cu schimbări interioare, cu nevoia unei curățenii printre emoții și sentimente, dar și cu ocazia unor noi începutri legate de familie sau de locuință. Se recomandă mai multă prudență în deplasări.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de conflicte și neînțelegeri în familie și pot face reproșuri, pot aduce acuze și pot găsi vinovați pentru situații din prezent. În unele cazuri este posibil ca părinții să nu fie de acord cu relația nativilor sau să intervină în căsnicia acestora. Pe de altă parte, nici relațiile de prietenie nu vor trece neobservate și este posibil să apară și aici tensiuni și chiar rupturi. Iată că Luna Nouă vine să susțină noi începuri legate întocmai de modul în care nativii comunică. Este momentul să analizezze ce anume îi face atât de conflictuali și să lucreze mai mult cu ei înșiși. Totodată, această lunație poate veni cu noi rațiuni, noi perspective, iar Racii pot primi vești, informații importante, pot avea parte de dialoguri deschizătoare de drum (și la propriu și la figurat).

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul financiar și nativii se pot aștepta la noi începuturi, la noi oportunități de a face bani, de a-și stabiliza bugetul. Toate astea se vor petrece într-un context profesional destul de tensionat și nu vor lipsi surprizele legate de carieră, de imagine, de funcția lor, certurile cu superiorii. Mulți nativi își vor cere drupturile, pentru că vor avea senzația că bat pasul pe loc la locul de muncă sau că depun prea mult efort în activitățile zilnice. Se recomandă prudență în dialog pentru că reacțiile acide pot fi taxate. Totodată, este bine ca nativii să țină cont că sunt destul de confuzi în gândire și nu este momentul să ia decizii radicale, majore, impactante.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor și acest aspect va veni cu șanse și oportunități pentru nativi, atât în plan personal, relațional, cât și profesional, va veni cu schimbări legate de stil de viață, de program și nativii vor reuși să-și îmbunătățească considerabil destinul. Se cere mai multă atenție la deciziile financiare, la negocieri parteneriale, pentru că pot fi ușor confuzi. În unele cazuri, pot face cheltuieli nesăbuite și recomandarea este să se evite excesele.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o perioadă tensionată, iar nativii vor trece prin fel și fel de gânduri, confuzii, pot fi destul de iraționali în decizii și se vor frământa pentru orice, având darul să facă o adevărată furtună într-un pahar cu apă. Comunicarea cu cei din jur va fi dificilă, pot apărea certuri în familie, iar Luna Nouă le poate pune în față situații din trecut pe care le-au abordat superficial, mai ales probleme de sănătate mai vechi care vor necesita rezolvare acum.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să evite deciziile în această perioadă, mai ales cele financiare, pentru că nativii pot fi confuzi, pot calcula greșit, se pot entuziasma într-un context care se va dovedi fals. În plus, una gândesc și alta spun și nu va fi ușor să obțină beneficii în urma unui dialog sau negociere. Tensiunile cu superiorii vor fi la ordinea zilei și în afaceri și colaborări pot apărea rupturi. Luna Nouă poate aduce o nouă etapă a unei relații de prietenie sau chiar o nouă etapă într-un proiect de grup, poate șansa de a se afirma, de a-l promova.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în carieră, noi ocazii de afirmare, unii nativi pot fi propuși într-o nouă funcție, însă toate acestea nu se vor dovedi și mulțumitoare în plan financiar pentru nativi. Viziunea lor asupra muncii este alta, principiile lor de funcționare sunt altele, la fel și visele și locul de muncă pare să-i înhibe în evoluție și nicidecum invers. De evitat împrumuturile. Totodată, tensiunile în grupul de prieteni vor exista și nativii pot fi foarte confuzi cu privire la o astfel de relație.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de conflicte cu superiorii și sunt sfătuiți să evite complet deciziile profesionale, legate de carieră pentru că le pot regreta ulterior. În plan sentimental pot avea parte de unele surprize mai neplăcute care pot aduce pierderi și transformări interioare. Luna Nouă va aduce totuși ocazia de a-și analiza din alt unghi principiile de viață, mentalitățile după care funcționează, idealurile pe care le au și astfel să facă tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți viața și pentru a evolua.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte confuzi cu privire la principiile de viață pe care le au, cu privire la evoluția lor și simt că bat pasul pe loc, că nu pot progresa. Posibile tensiuni în relațiile de lungă durată, schimbări bruște, neplanificate. Luna Nouă va aduce ocazia unor dialoguri pe teme financiare și posibilitatea de a rezolva o situație ce ține de o moștenire, un bun de patrimoniu. În unele cazuri, se poate pune problema unor noi începuturi legate de finanțele comune cu partenerul de viață.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și al căsniciei și pentru nativi poate începe o nouă etapă în acest sens. Relația cu partenerul poate trece la un alt nivel și, de asemenea, o relație profesională, o colaborare sau un parteneriat de afaceri poate avansa. Pe de altă parte, unii nativi pot fi confuzi cu privire la o aventură avută, la o relație extraconjugală pe care nu vor ști unde să o încadreze. Atenție la surprizele care pot apărea la locul de muncă, la vești și informații care pot surprinde, dar și la tendința de a fi prea liberi și direcți în dialog.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie