Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 15-21 ianuarie 2018

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie 2018 va fi marcat de 3 evenimente astrale importante:

17 ianuarie: Luna Nouă în zodia Capricorn;
18 ianuarie: intrarea planetei Venus în zodia Vărsător;
20 ianuarie: intrarea Soarelui în zodia Vărsător.

Fiecare dintre acestea va influența toate semnele zodiacale, dar cele mai vizate  vor fi persoanele născute în Capricorn și Vărsător, alături de nativii Leu, Rac, Taur și Scorpion.
Toate zodiile vor beneficia de această conjunctură astrală unică și își vor putea schimba viața cu adevărat.
Soarele va aduce energie și ambiție, Venus va aduce noroc, Mercur va favoriza comunicarea, Pluton va sprijini transformarea interioară, în timp ce Saturn va aduce realism și seriozitate în orice demers, în orice decizie.
În plus, nicio planetă nu va fi în mers retrograd! E adevărat, însă, că Uranus, aflat în zodia Berbec, poate provoca surprize neplăcute celor care nu renunță la orgoliu sau celor care se plâng de tot și de toate, dar nu fac nimic concret pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.
Intrarea planetei Venus în  zodia Vărsător, în ziua de 18 ianuarie, va aduce succes persoanelor creative și originale.

Berbec

Berbecii au șanse extraordinare. Soarele, Luna și 4 planete acționează în sectorul Carierei din astrograma lor! Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Berbec pune accent pe carieră. Ziua de miercuri va fi una dintre cele mai importante zile din an pentru viața profesională a Berbecilor. Atunci va fi Lună Nouă în zodia Caoricorn și nu mai puțin de 6 corpuri cerești vor fi în casa Carierei din astrograma lor! Pentru Berbeci, aceasta este o săptămână foarte bună pentru lansarea unei afaceri personale, pentru obținerea unei promovări sau pentru găsirea unui job foarte bun. Iar pentru cei care nu sunt mulțumiți de viața lor profesională, săptămâna este foarte bună pentru o schimbarea job-ului sau chiar pentru schimbarea domeniului de activitate. Nativii care nu vor renunța, totuși, la orgolii sau vor (re)acționa impulsiv,în special în relația cu șefii, partenerii de afaceri sau clienții,  vor pierde pe mâna lor. Iar asta, pentru că Uranus, aflat în Berbec, formează aspecte tensionate cu planetele din Capricorn și poate provoca surprize neplăcute. Un alt eveniment important este intrarea planetei Iubirii, Venus, în zodia Vărsător. Venus în Vărsător poate aduce o nouă iubire sau tentația unei aventuri cu o persoană cunoscută pe internet sau prin intermediul unui prieten. În 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător și pentru Berbeci va începe o perioadă excelentă în plan social: noi prieteni, noi colaboratori și o mulțime de evenimente la care vor lua parte.

Taur

Taurii călătoresc sau își găsesc norocul peste hotare. Au Soarele, Luna și 4 planete în casa Străinătății din astrogramă! Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Taur anunță călătorii sau proiecte derulate în străinătate sau cu persoane din străinătate, interes pentru studiu sau pentru obținerea unor acte oficiale care să ateste anumite competențe profesionale. Unii Tauri vor pleca în călătorie, iar alții vor începe demersurile pentru stabilirea în altă țară sau vor primi vești legate de job-uri, proiecte sau afaceri pe care le pot derula în alte țări   sau împreună cu persoane din străinătate. Unii nativi Taur se vor întoarce “pe băncile școlii”, alții se vor înscrie la cursuri de calificare sau perfectionare, iar alții vor susține examene pentru obținerea unor atestate, certificate sau diplome de studii. Prezența planetei Venus în casa Străinătății poate reprezenta, pentru Tauri, șansa de a-și întâlni marea iubire în timpul călătoriilor sau la serviciu (dacă lucrează în companii mixte sau în străinătate). Marea iubire poate fi întâlnită și la cursurile sau programele de pregătire pe care nativii le urmează. Un alt eveniment important din această săptămână este intrarea planetei Venus în zodia Vărsător, în ziua de 18 ianuarie. Tot în Vărsător va ajunge și Soarele, în data de 20 ianuarie, așa că din weekend, Soarele și planeta Venus vor activa sectorul Carierei din astrograma Taurilor, aducandu-le mai multe oportunități și succes.

Gemeni

Gemenii câștigă mulți bani, călătoresc  și au noroc în afaceri, dar trebuie să fie mai prudenți în relația cu prietenii. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Gemeni anunță mari schimbări în plan financiar. Întâlnirea planetelor în sectorul financiar al Gemenilor va avea loc în ziua de 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă în Capricorn, dar ea va marca întreaga săptămână. Astfel, Gemenii pot primi vești excelente privind veniturile partenerului sau un credit pe care l-au solicitat. Sau pot primi o bursă, o sponsorizare pentru un proiect personal sau pot încasa dobânzi, comisioane ori alte avantaje financiare care le vor amplifica dorința de câștiguri și de succes. În ianuarie, surprizele în afaceri pot veni de la “prieteni”. Și nu e vorba de surprize plăcute… Atenție la sfaturile prietenilor, la afacerile pe care aceștia le propun, la implicarea lor în relațiile nativilor, la secretele pe care “prietenii” le știu sau încearcă să le afle! Iubirea poate veni, pentru ei, de peste mări și țări sau poate apărea la un eveniment la care iau parte nativii. Sau Gemenii se pot îndrăgosti de o persoană care le poate fi un adevărat mentor. Săptămâna se încheie cu intrarea Soarelui în Vărsător, în ziua de 20 ianuarie. Pentru Gemeni, va începe o perioadă cu o agendă încărcată, în care călătoriile în străinătate și colaborările cu persoane din alte țări sau care călătoresc mult vor fi principalele puncte de interes.

Rac

Racii au parte de schimbări în plan partenerial. În profesiei, sunt posibile jocuri de culise care îi afectează direct. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Rac anunță schimbări importante in parteneriatele de orice fel. Racii vor avea în sectorul Mariajului și al parteneriatelor nu mai puțin de 6 corpuri cerești! Pentru Raci, Luna Nouă în Capricorn va aduce schimbări în plan partenerial.   În cuplu, dar și în colaborările profesionale este nevoie de echilibru, maturitate și responsabilitate. Iar nativii vor învăța să își ajusteze gradul de implicare pentru a nu se mai sacrifica, așa cum au obiceiul și pentru a nu mai acumula frustrări, nemulțumiri sau regrete. Acum, de Lună Nouă, Racii pot rosti adevăruri pe care le-au ignorat, le-au tăinuit sau le-au suportat pentru “binele” unei căsnicii sau al unei afaceri. E o perioadă foarte bună pentru schimbări. Și e bine ca acestea să fie “provocate” și “gestionate” de nativi. Racii pot avea surprize legate de cariera lor, de o promovare care le-a fost promisă, de un job pe care credeau că l-au obținut, de parteneri de afaceri care îi”sabotează” ori de jocuri de culise care îi afectează în mod direct. Indiferent de situație, Racii trebuie să-și păstreze calmul pentru că, în data de 18 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsător și le va aduce protectori, ajutor și avantaje prin alții. După 20 ianuarie, iese Soarele și pe strada Racilor!

Leu

Leii trebuie să accepte doar job-uri pentru care sunt cu adevărat pregătiți. Altfel, se pot trezi cu probleme. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Leu pune accent pe profesie și sănătate, recomandându-le nativilor să facă schimbările necesare. Aflat în sectorul Profesiei, Saturn poate aduce blocaje în colaborări sau întârzieri în rezolvarea unor sarcini, dar prezența planetei Venus în același sector va “îndulci” situația și va influența în mod pozitiv relațiile nativilor cu șefii și colegii. Totuși, Leii trebuie să nu forțeze lucrurile și să se înarmeze cu răbdare, chiar și atunci când au dreptate. În plus, trebuie să se autoevalueze corect și să nu accepte job-uri pentru care nu sunt cu adevărat potriviți sau pregătiți, chiar dacă orgoliul îi îndeamnă să nu rateze ocazia de a promova. Deciziile greșite în această privință se pot întoarce împotriva lor și pot implica și aspecte de natură juridică. Luna Nouă din 17 ianuarie poate aduce și vești importante legate de sănătatea nativilor și, pentru unii dintre ei, veștile pot veni cu recomandări privind schimbarea stilului de viață sau a rutinei zilnice. Important este ca toate deciziile luate de Lei să aibă la bază sfaturile unor specialiști. În week-end, începe o perioadă foarte bună pentru Lei, în plan partenerial. Unii vor reface armonia în cuplu, alții vor dori să devină părinți, în timp ce nativii singuri își pot găsi sufletul-pereche. Armonia va domina și relațiile nativilor Lei cu partenerii de afaceri sau cu principalii colaboratori.

Fecioara

Fecioarele pot afla lucruri nu tocmai plăcute despre veniturile partenerului. În plan sentimental apar schimbări. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Fecioară pune accent pe viața sentimentală a nativilor, pe relația acestora cu proprii copii sau pe schimbările care pot să apară în cuplu. Luna Nouă din 17 ianuarie și planetele aflate în casa Iubirii vor transforma viața sentimentală a nativilor Fecioară. Cei singuri se pot îndrăgosti, iar cei care au o relație pot înțelege mai bine ce își doresc cu adevărat de la persoana iubită sau își vor asuma responsabilități suplimentare față de partener sau față de copii. Pentru multe Fecioare, Luna Nouă din ianuarie poate aduce vești importante legate de statutul de părinte sau poate intensifica dorința de a avea un copil. Dar aceeași Lună Nouă poate fi un moment excelent pentru lansarea unor proiecte care pun în valoare creativitatea nativilor Fecioară. Fecioarele pot afla lucruri deloc plăcute despre un partener de afaceri sau chiar despre veniturile partenerului de viață. Sau pot afla că o finanțare pe care se bazau a fost oprită sau se poate acorda numai în niște condiții care nu le avantajează. Important este să își păstreze calmul pentru că în 18 ianuarie, Venus, “Micul Benefic” din astrologie va intra în casa Profesiei din astrograma lor. Tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie, iar pentru Fecioare va începe o perioadă norocoasă în plan profesional, care le poate aduce un job mai bun, o mărire de salariu, o promovare.

Balanța

Balanțele se mută sau își reamenajează locuința sau trebuie să își asume noi responsabilități în familie. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Balanță pune accent pe relația nativilor cu familia (cu părinții, în mod special) sau anunță o schimbare de casă ori un interes crescut pentru redecorarea sau reamenajarea locuinței. Pentru Balanțe, săptămâna va fi una a marilor schimbări: unii nativi se vor implica mai mult în chestiuni administrative și gospodărești, alții vor dori să își întemeieze propria familie, în timp ce alți nativi își vor asuma responsabilități suplimentare față de părinți. Aspectele astrologice ale săptămânii favorizează și afacerile imobiliare sau munca la domiciliu, dar și lucrările de amenajare sau (re)decorare sau tranzacțiile imobiliare. De altfel, Luna Nouă și astrele din Capricorn vor intensifica dorința Balanțelor de a-și schimba casa și viața și vor aduce oportunități neașteptate în acest sens. În 18 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Vărsător și în casa Iubirii din astrograma Balanțelor. Aici va ajunge și Soarele, în data de 20 ianuarie. Astfel, în weekend, pentru Balanțe va începe o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental.

Scorpion

Scorpionii semnează noi contracte sau încep noi proiecte, dar trebuie să își aleagă cu grijă colaboratorii. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Scorpion pune accent pe comunicare și le recomandă nativilor să acorde o atenție sporită contractelor și să nu se bazeze pe ajutorul nimănui în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Prudență li se recomandă și în alegerea colaboratorilor sau a angajaților. Surprizele (nu tocmai plăcute) pot veni tocmai din partea colegilor de serviciu, a angajaților sau a persoanelor plătite de nativi pentru diverse servicii. Cele 6 corpuri cerești: Soarele și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur, vor favoriza schimbările și vor aduce numeroase oportunități. Scorpionii vor fi gata de acțiune pentru că în zodia lor se vor afla Marele Benefic Jupiter și Marte, planeta Acțiuni. Astfel, Scorpionii vor călători mult în această săptămână sau vor lua parte la multe evenimente ori vor avea multe documente de elaborat sau telefoane de dat. Iar mulți dintre vor putea încheia, în preajma datei de 17 ianuarie, contracte importante sau vor demara noi proiecte profesionale. În 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele, iar pentru Scorpioni va începe o perioadă foarte bună pentru tot ce este legat de casa și familie.

Săgetător

Săgetătorii câștigă mulți bani dar trebuie să îi administreze cu atenție. Pot să apară cheltuieli neprevăzute. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Săgetător anunță noi surse de venit, dar și cheltuieli neplanificate și le recomandă nativilor să își calculeze cu realism resursele atunci când se concentrează pe proiectele personale. Venus , “Micul Benefic”,  le va aduce Săgetătorilor oportunități financiare. Mercur va favoriza comunicarea și afacerile, iar Soarele și Luna vor favoriza noile proiecte sau completarea și îmbunătățirea proiectelor aflate în derulare. Pluton și Saturn vor transforma atitudinea Săgetătorilor față de bani și față de gestionarea resurselor, înlocuind optimismul exagerat cu realism și maturitate. Marte le cere să își rezolve probleme din trecut, așa că mulți nativi nu vor avea destulă energie sau destul timp pentru noile obiective din viața lor. Abia în 26 ianuarie Marte va intra în Săgetător și îi va ajuta să se mobilizeze cu adevărat. În plus, aspectul tensionat pe care Uranus îl formează cu Luna Nouă poate însemna cheltuieli neplanificate pentru rezolvarea unor situații legate de persoana iubită sau de copii. Pentru Săgetători, Venus și Soarele în Vărsător înseamnă comunicare excelentă cu cei din jur, succes în negocieri, noroc în călătorii.

Capricorn

Capricornii sunt favoriții astrelor. Soarele și Luna, alături de 4 planete “își vor da întâlnire”  în zodia lor! Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Capricorn anunță mari schimbări în viața nativilor. Aceștia sunt ajutați de 6 corpuri cerești care se află în zodia lor să își îndeplinească dorințele și să își pună în aplicare planurile sau ideile. Se poate spune că nativii Capricorn sunt favorizați de astre pentru că o asemenea “adunare” de planete reprezintă un eveniment foarte rar. Tocmai de aceea, Capricornii trebuie să nu rateze șansele aduse de Luna Nouă din această săptămână. Venus le va amplifica farmecul personal și îi va ajuta să fie admirați și iubiți, Pluton îi va ajuta să fie mai flexibili, iar Saturn îi va face mai responsabili și le va spori autoritatea. În această săptămână, Capricornii trebuie să se adune, să își consolideze statutul profesional și să își apere interesele. Ceea ce îi poate “trage înapoi” poate fi relația tensionată cu familia, în cazul în care aceasta consideră că este neglijată de nativi. De exemplu, pot să apară situații în care părinții sau copiii sau partenerul să le reproșeze că stau prea puțin pe-acasă, că nu iau parte la evenimente de familie sau că nu se implică în chestiuni gospodărești. Dar, cu tact și răbdare, astfel de tensiuni pot fi anulate sau măcar diminuate. Săptămâna se va încheia cu două evenimente care vor îndrepta atenția Capricornilor spre oportunitățile financiare.

Vărsător

Vărsătorii se pot confrunta cu reactivarea unor tensiuni în familie, dar Venus intră în zodia lor și totul se rezolvă. Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă în care pot fi rezolvate probleme din trecut, indiferent dacă e vorba de probleme emoționale, financiare sau profesionale. Mai mult, rezolvarea acestora și eliberarea de regrete sau frustrări, de prejudecăți sau de sentimente de vină sunt absolut necesare pentru a pregăti perioada cu adevărat norocoasă, ce va începe în weekend. Săptămâna va fi marcată de energia adusă de cele 6 corpuri cerești care “își vor da întâlnire” în zodia Capricorn, în ziua de 17 ianuarie. Atunci va avea loc fenomenul de Lună Nouă, un moment prielnic pentru noi planuri și noi începuturi. Pentru Vărsători, însă, această Lună Nouă va aduce vești de la persoane din trecut sau de la persoane care, discret, vor să îi sprijine pe nativi în acțiunile, demersurile sau proiectele lor. Dar tot în jurul datei de 17 ianuarie, s-ar putea ca Vărsătorii să fie nevoiți să găsească, rapid, o soluție la o problemă legată de o casă ori de un teren. În data de 18 ianuarie, așa cum am spus, planeta Iubirii va ajunge în zodia Vărsător și va reface armonia în relațiile nativilor cu familia și nu numai.

Pești

Peștii își fac noi prieteni dar interesul sporit pentru “socializare” implică și cheltuieli care le dau bugetul peste cap. Horoscopul săptămânii pentru zodia Pești anunță noi prieteni, noi planuri de viitor și chiar o nouă iubire care poate apărea în viața nativilor prin intermediul unor prieteni, dar și cheltuieli neașteptate sau care le dau peste cap bugetul. Soarele îi va ajuta să”strălucească” în societate, Luna le va amplifica intuiția și sensibilitatea, Venus va atrage iubirea, Mercur va favoriza comunicarea și călătoriile. Pluton va schimba atitudinea nativilor față de prieteni și îndepărtarea celor falși  din anturaj, iar Saturn va spori autoritatea și respectul de care Peștii se bucură în cercurile profesionale și sociale din care fac parte. Iar cu planeta Iubirii aflată în casa Prietenilor, Peștii vor avea și noroc în dragoste. Totuși, va exista și un aspect tensionat pe care îl va forma planeta Uranus cu Luna Nouă. Iar Uranus se va afla în casa Banilor din astrograma Peștilor. Asta înseamnă că pot apărea tensiuni între nativi și anumiți prieteni, din cauza banilor sau că, pentru a avea acces la anumite evenimente sau pentru a intra în anumite grupuri sau organizații, Peștii vor fi nevoiți să facă niște “sacrificii financiare”. Iar aceste cheltuieli le vor da bugetul peste cap. În 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele. Pentru Pești, va urma o perioadă în care poate fi “reactivată” o poveste de iubire din trecut sau în care nativii se pot implica într -o aventură sentimentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 48 = 57

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie