Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie 2017

Berbec

Berbecii pot primi un cadou special: o vacanță în străinătate, o invitație la concertul unui artist apreciat sau la un alt eveniment care îi interesează.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Berbec pune accent pe comunicare și socializare și anunță o agendă încărcată pentru nativi. În prima parte a săptămânii, astrele sunt de partea Berbecilor care susțin examene sau interviuri de angajare, dar și de partea celor care își fac planuri de vacanță și își cumpără bilete de tren sa avion, își fac rezervări la hotel sau pun la punct detalii legate de Sărbători. Vineri, 1 decembrie, Venus va intra în Săgetător și, până în 25 decembrie (când va ajunge în Capricorn) va aduce, pentru nativii singuri, aduce ocazii neașteptate de a-și întâlni sufletul-pereche. Tocmai de aceea, Berbecii ar trebui să onoreze invitațiile primite la diferite evenimente! Pentru Berbecii care au o relație, Venus în Săgetător va aduce optimism, bucuria de a petrece cât mai mult timp împreună și, în multe cazuri, va reface armonia și va favoriza împăcarea. Pentru mulți nativi, Mercur retrograd în Săgetător și Luna în Gemeni pot aduce șanse neașteptate de a pleca în călătorii pe care au fost nevoiți să le amâne sau pe care, din diverse motive (în special financiare) nu și le-au permis. Acum, ei vor găsi banii necesari sau vor primi, de la cineva care îi iubește, un cadou special: o vacanță de vis, invitația la un concert sau la un alt eveniment care îi interesează. Nu este exclusă nici șansa de a câștiga o vacanță, drept premiu în urma participării la un concurs.

Taur

Taurii au chef de cuceriri, iar de la un flirt sau de la o idilă de vacanță pot ajunge la convingerea că și-au găsit jumătatea. Financiar, au șanse de câștig.
Despre Tauri se spune că atrag banii precum magnetul, iar Luna Plină din data de 3 decembrie va confirma acest lucru pentru că va avea loc în zodia Gemeni și în sectorul financiar din astrograma lor. În aceeași zi, Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor va intra în mers retrograd și, până în ziua de 23 decembrie, îi va ajuta pe Tauri să recupereze o datorie, să primească un comision sau o recompensă pentru o activitate din trecut sau să beneficieze, în mod indirect, de câștigurile suplimentare ale partenerului sau de profitul unei afaceri. Dar, până atunci, Taurii vor mai „bifa” în agenda săptămânii un eveniment astrologic deosebit de important pentru ei: în ziua de 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în prima zi de Crăciun. Venus, planeta Iubirii, îi patronează pe Tauri și, aflată în Săgetător, va dinamiza viața amoroasă a acestora, sporind pasiunea în cuplu sau dorința de cuceriri sentimentale, pentru cei singuri. Și, cum Jupiter, planeta Norocului, se află în casa Mariajului din astrograma Taurilor, nu este exclus ca, de la un flirt sau o idilă începută în prag de Sărbători, nativii să se trezească îndrăgostiți cu adevărat, convinși că și-au găsit jumătatea și dornici de a-și întemeia o familie. Dar, prezența lui Saturn în Săgetător le cere să nu grăbească lucrurile și să „construiască” orice relație,cu răbdare și maturitate. Și nu este vorba doar de relații sentimentale, ci și de colaborări profesionale, săptămâna având și aspecte favorabile și în acest sens. Prezența lui Marte în casa Sănătăți și a rutinei zilnice îi va ajuta să aibă și energie. Există și un risc: unii nativi se vor implica în prea multe activități și, la serviciu, vor deveni impulsivi și critici la adresa celor care nu se vor adapta la stilul și ritmul lor de muncă.

Gemeni

Gemenii sunt admirați, simpatizați, înțeleși, ajutați și, dacă e cazul, iertați mult mai ușor decât altădată de către cei din jur. Iar asta le convine.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță armonie în cuplu și colaborări profesionale excelente, dar și riscul de a dezvălui secrete personale sau de a deveni prea interesat de secretele celor din jur. Până duminică, Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, se va afla în zodia Săgetător, alături de Soare și Saturn, amplificând cheful de vorbă a nativilor, dorința lor de a socializa și de a călători și favorizându-le proiectele și afacerile personale, dar sporind și riscul unor indiscreții care pot aduce necazuri pe termen lung. Din 1 decembrie, în Săgetător va ajunge și Venus, planeta Iubirii și, cum Săgetătorul patronează sectorul Relațiilor din astrograma Gemenilor, se poate spune că nativii vor rosti multe vorbe de iubire, spre încântarea partenerului de viață. Vorbe de iubire vor rosti și Gemenii singuri care, din 1 decembrie, se pot îndrăgosti, rapid, de cineva, după care se pot „vindeca” de iubire, pentru a-și îndrepta atenția spre altă țintă. Iar intrarea planetei Mercur în mers retrograd va accentua nehotărârea nativilor, revenirea asupra unor decizii sau declarații și tot felul de probleme de comunicare. Aflată în sectorul Relațiilor, planeta Venus îi va ajuta pe Gemeni să fie simpatizați, ajutați, înțeleși, admirați și, dacă e cazul, iertați, mult mai ușor decât altădată, de către cei din jur. În plus, ei înșiși vor fi mai înțelegători și mai răbdători,mai dispuși să asculte și să țină cont de opiniile altora, iar în cuplu, mai tandri, mai atenți, mai generoși. În plan profesional, vor avea de câștigat în special Gemenii care își valorifică talentul, creativitatea sau un hobby. Luna Plină din 3 decembrie va avea loc în zodia lor, așa că Gemenii dornici de Schimbare, vor putea lua, în weekend, decizii importante și cu efecte pe termen lung.

Rac

Racii au succes în plan profesional și relații excelente cu colegii, dar trebuie să verifice cu atenție documentele pe care le redactează ori le semnează.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3decembrie 2017 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile de la locul de muncă și pe atenția acordată, de nativi, sănătății personale, dar și pe posibila reactivare a unor probleme din trecut, care nu mai suportă amânare. Șansa le va surâde cu adevărat din data de 1 decembrie, când Venus va intra în zodia Săgetător și în casa Profesiei din astrograma Racilor. Ajutați de Venus, Racii vor avea relații excelente cu șefii și colegii și vor putea obține o primă sau o mărire de salariu. Venus va rămâne în Săgetător până în prima zi de Crăciun, dar, din 3 decembrie, Mercur retrograd în aceeași zodie va provoca tot felul de încurcături în domeniile pe care le guvernează (comunicare și călătorii). Pentru Raci, Mercur retrograd în casa Profesiei poate aduce tensiuni cu colegii sau clienții, marea lor majoritate pornind de la neînțelegeri sau amânări ale unor evenimente sau de la erori strecurate în documente. Important este ca Racii să verifice de mai multe ori documentele pe care le redactează sau le semnează. Tot în data de 3 decembrie va fi Lună Plină în zodia Gemeni, care ar putea însemna, pentru mulți nativi Rac, reactivarea umor probleme din trecut. Acestea nu mai suportă amânare și nativii vor căuta soluții cât mai rapide și mai eficiente. Din 1 decembrie, „încurajați” de Venus, Racii vor acorda o mai mare atenție sănătății și vor putea face schimbări necesare și în această direcție.

Leu

Leii au parte de schimbări în cercul de prieteni. Pentru unii nativi, asta înseamnă că o veche prietenie se poate transforma într-o neașteptată poveste de iubire.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Leu pune accentul pe viața sentimentală a nativilor, pe relația acestora cu copiii, da și pe schimbările care pot să apară în cercul social al nativilor. Viața sentimentală a Leilor va primi un puternic „impuls” în data de 1 decembrie, când Venus, planeta Iubirii, va intra în Săgetător și în casa Iubirii și a copiilor din astrograma generală a zodiei Leu. Venus va rămâne în Săgetător până în prima zi de Crăciun și, pentru unii nativi, va aduce noroc în dragoste, iar pentru alții, armonie în relațiile cu copiii sau șansa de a deveni părinți. Venus în Săgetător poate accentua dorința nativilor de a cuceri și de a se lăsa cuceriți, flirturile, idilele și iubirile la prima vedere condimentându-le viața, în această perioadă. Până în 3 decembrie, Mercur va spori cheful de socializare a Leilor, va favoriza transformarea unor hobby-uri îm afaceri sau îi va îndemna pe nativi să călătorească împreună cu persoana iubită. Iar Leii singuri care pleacă în călătorie în minivacanța de 1 decembrie se pot întoarce acasă proaspăt îndrăgostiți! S-ar putea să se îndrăgostească de un prieten sau de cineva din anturajul profesional! Luna Plină din 3 decembrie poate aduce și vești bune legate de succesul unui proiect la care Leii au lucrat cu un grup de prieteni sau îi poate inspira pe nativi să se gândească la o nouă afacere. Însă, pentru transformarea planurilor în realite, nativii ar trebui să aștepte până ce Mercur va reveni la mersul direct (23 decembrie). Tot Luna Plină din 3 decembrie le poate aduce nativilor Leu invitația de a se alătura unei organizații profesionale importante sau succes deosebit în promovarea sau în afacerile on line.

Fecioara

Fecioarele pot relua legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau pot găsi documente pierdute. În carieră, e vremea pentru o schimbare.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță relații armonioase în familie și oportunități profesionale, cum ar fi o promovare sau o mărire de salariu sau găsirea unui loc de muncă bine plătit. Casa și familia vor fi prioritățile nativilor în această perioadă, iar aspectul favorabil format între Mercur și Saturn în ziua de marți, îi va sprijini pe cei care vor dori să vândă, să cumpere sau să închirieze o casă ori să achiziționeze bunuri de folosință îndelungată pentru locuință. Mercur este planeta care le guvernează pe Fecioare, motiv pentru care aspectul amintit le vizează în mod special. Venus va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 25 decembrie. Iar Venus în Săgetător înseamnă, pentru Fecioare, armonie în familie și, pentru nativii singuri, șansa de a întâlni pe cineva special, împreună cu care vor dori să își întemeieze o familie. Dar tot în Săgetător va fi și Mercur retrograd, între 3 și 23 decembrie. Perioada va fi destul de provocatoare, în special pentru Fecioare, știut fiind faptul că Mercur retrograd provoacă întârzieri, amânări, răzgândiri, neînțelegeri… tot felul de probleme de comunicare sau legate de călătorii. Săptămâna se va încheia cu un alt eveniment important, care va îndrepta atenția Fecioarelor spre viața profesională, și anume Luna Plină din data de 3 decembrie. Momentul de Lună Plină va fi potrivit pentru luarea unor decizii importate privind viitorul profesional, multe Fecioare optând pentru un nou job sau pentru o afacere pe cont propriu.

Balanța

Balanțele care vor să înceapă un nou proiect, trebuie să profite de această săptămână favorabilă!
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Balanță anunță călătorii și multe invitații care trebuie onorate, iar în cuplu, comunicare excelentă, cu o condiție: evitarea reproșurilor legate de trecut. În prima parte a săptămânii, atenția Balanțelor se va îndrepta spre „sectorul financiar” și, cum din 3 decembrie, Mercur va intra în mers retrograd, nativii vor încerca să lanseze, pe ultima sută de metri, o nouă afacere sau să înceapă o nouă colaborare. Din 1 decembrie Venus va fi în Săgetător, iar acest aspect le va ajuta pe Balanțe să depășească mai ușor perioada cu Mercur retrograd, caracterizată, așa cum se știe, de încurcături, amânări sau întârzieri. Venus le va ajuta pe Balanțe să comunice mai ușor cu cei din jur, să „aducă pacea” în relațiile de muncă , să aibă succes în negocieri. În cuplu, Venus va încuraja exprimarea sentimentelor și găsirea soluțiilor în cazul unor probleme. Dar, pentru că Marte (planeta Războiului) se va afla, până în 9 decembrie, în Balanță, iar Mercur va intra în mers retrograd, sunt posibile și tensiuni. Iar tensiunile pot izbucni în special dacă Balanțele încep să facă reproșuri legate de trecutul sentimental al partenerului sau de evenimente anume din trecutul relației. Altminteri, săptămâna se va încheia cu un eveniment care va favoriza relațiile Balanțelor cu persoane din străinătate sau interesul nativilor pentru studiu și călătorii. Este vorba de Luna Plină din 3 decembrie, care va avea loc în zodia Gemeni.

Scorpion

Scorpionii primesc bani, dar cu întârziere sau trebuie să achite niște restanțe. Din fericire, se pot baza pe partenerul de viață sau pe un partener de afaceri.
Horoscopul săptămânii pentru zodia Scorpion anunță câștiguri suplimentare, dar și cheltuieli pe măsură, în special pentru a-i răsfăța pe cei dragi. În plan sentimental, nativii vor pune preț pe independența personală și pe relația de prietenie cu partenerul de viață. În primele zile ale săptămânii, planeta Venus va fi prezentă, alături de Jupiter, în Scorpion, atrăgând iubirea în viața celor singuri sau refăcând armonia în relațiile de cuplu. Din 1 decembrie, Venus va intra în Săgetător și în casa Banilor din astrograma Scorpionilor și le va aduce nativilor mai mulți bani, dar îi va face mai cheltuitori. Mercur retrograd în casa Banilor poate însemna, pentru Scorpioni, obligația de a achita niște restanțe sau de a reface niște calcule în afaceri. Din fericire pentru unii nativi, partenerul de viață sau cel de afaceri îi va ajuta financiar, în jurul zilei de 3 decembrie, când va fi Lună Plină în zodia Gemeni și în casa Banilor altora sau a avantajelor obținute prin intermediul altora, din astrograma Scorpionilor. În plan personal, Scorpionii vor pune mai mult preț pe libertatea partenerilor în relația de cuplu, iar la serviciu, se vor împrieteni cu colegi cărora le vor câștiga încrederea și în care vor simți că pot avea încredere. Mai mult, acești noi prieteni îi vor ajuta, în prima parte a anului viitor, să aibă succes în carieră.

Săgetător

Săgetătorii sunt în centrul atenției și tocmai de aceea tebuie să își aleagă cu grijă cuvintele.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă excelentă pentru nativi, atât în plan personal, cât și profesional. Din 3 noiembrie, însă, Mercur retrograd poate provoca probleme de comunicare sau în călătorii. Până în 3 noiembrie Mercur îi va ajuta pe Săgetători în relațiile cu cei din jur și în afaceri, iar Soarele, aflat în zodia lor, le va spori farmecul personal. În ziua de 1 decembrie, în Săgetător va ajunge și planeta Venus, un aliat de nădejde pentru nativii care doresc să își consolideze relația de cuplu, dar și pentru cei care își caută jumătatea. Venus va rămâne în Săgetător până în 25 decembrie, sporind magnetismul nativilor, succesul lor în dragoste și popularitatea, în timp ce Saturn le „va aminti” de responsabilități și de maturitatea de care trebuie să dea dovadă. În 3 decembrie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și, până în 23 decembrie, când va reveni la mersul direct, va provoca probleme și domeniile pe care se patronează (comunicare, călătorii, afaceri). Mercur retrograd și Venus, planeta Iubirii, îi vor ajuta pe Săgetători să anuleze vechi tensiuni și conflicte și să refacă, să ia sau să relanseze afaceri sau proiecte la care au renunțat în trecut, din diferite motive. Chiar și în cuplu, Mercur retrograd și Venus vor favoriza anularea unor mai vechi resentimente sau tensiuni. Pentru Săgetătorii singuri, Luna Plină le va aduce dacă nu șansa unei întâlniri semnificative, măcar mai mult realism în „creionarea” portretului partenerului ideal.

Capricorn

Capricornii pun pe primul plan dorințele și interesul partenerului. Cei singuri se întorc la o fostă iubire sau se implică într-o relație sentimentală secretă.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Capricorn pune accent pe viața sentimentală a nativilor și pe oportunitățile profesionale care vor apărea chiar în prag de Sărbători. Intrarea planetei Venus în zodia Săgetător, în data de 1 decembrie, va accentua sensibilitatea nativilor Capricorn, tendința de a pune dorințele și interesul partenerului pe primul plan pentru a merita iubirea acestuia sau idealizarea perioadei de început a relației. Venus în Săgetător poate readuce, în viața Capriconilor, o fostă iubire, ìn special după data de 3 decembrie, când Mercur, planeta Comunicării, va intra în Săgetător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Capricornilor. Pentru unii nativi Capricorn, tandemul Venus-Mercur retrograd în casa Secretelor poate aduce o aventură sentimentală sau o relație de iubire ținută „departe de ochii lumii”. Mercur retrograd îi ajută pe Capricorni să „își întindă antenele”, să primească informații confidențiale, să găsească protectori care să îi sprijine, ulterior, din umbră. Luna Plină din 3 decembrie le va aduce vești bune legate de un proiect profesional sau o nouă șansă pe care o vor fructifica la începutul anului viitor. De asemenea, Luna Plină din 3 decembrie le va aduce vești sau îi va ajuta să facă alegeri importante privind sănătatea și stilul lor de viață, cu atât mai mult cu cât în zodia Capricorn se află, încă, Pluton, planeta Transformării.

Vărsător

Vărsătorii primesc vești care le pot schimba părerea despre un prieten. În plan personal, Luna Plină vine cu împliniri sau cu oportunități sentimentale.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii, pe oportunitățile din carieră, dar și pe schimbările care pot să apară în viața lor sentimentală. În prima parte a săptămânii, Vărsătorii au succes la actualul loc de muncă, sunt promovați sau primesc responsabilități suplimentare, iar cei care își caută un job, pot primi oferte interesante. Iar toate aceatea, datorită prezenței planetei Venus alături de Marele Benefic Jupiter în zodia Scorpion și în casa Carierei din astrograma lor. Apar noi prieteni, noi invitații la evenimente în care nativii se vor bucura se popularitate și succes, noi șanse de a se promova și de a fi mai respectați în comunitate sau în domeniul în care activează. Tot datorită prezenței lui Venus în Săgetător, Vărsătorii singuri își pot întâlni sufletul-pereche prin intermediul unui prieten. Nu sunt excluse nici situațiile în care Vărsătorii vor primi anumite informații care le vor schimba părerea despre un prieten sau chiar vor duce la „stingerea” prieteniei respective. Dar înainte de a lua orice decizie, nativii ar trebui să verifice toate informațiile și să se asigure că acestea sunt adevărate. Un alt eveniment astrologic important care va încheia, de altfel, săptămâna,va fi Luna Plină din data de 3 decembrie. Aceasta va avea loc în zodia Gemeni și va aduce împliniri și bucurii în relația de cuplu, iar pentru unii Vărsători, vești privind o sarcină sau de nașterea unui copil. Pentru nativii singuri, Luna Plină din 3 noiembrie poate aduce o „oportunitate sentimentală” care le va schimba, în bine, viața, în prag de Sărbători.

Pești

Peștii refac un proiect la care a lucrat un coleg dar, despre bani, nimeni nu suflă o vorbă. Nativii singuri au parte de admiratori și chiar de o idilă la serviciu.
Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Pești anunță o idilă la serviciu sau schimbări pozitive în carieră, dar și vești bune legate de casă și familie. Cariera va rămâne și în această perioadă, o prioritate pentru Pești, iar intrarea planetei Venus în zodia Săgetător, în data de 1 decembrie, le va spori șansele de succes. În plus, pentru unii nativi, Venus în Săgetător poate însemna și mai multă apreciere la serviciu, dar și o posibilă poveste de dragoste cu un coleg sau cu o persoană cu autoritate, care va le deveni mentor și protector. Din 3 decembrie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și, până în 23 decembrie, va aduce tot felul de încurcături sau probleme. De exemplu, unii nativi vor afla că job-ul pe care l-au obținut este „valabil” de la o altă dată decât cea anunțată la interviul de angajare sau că programul de lucru s-a modificat fără ca ei să fie anunțați în prealabil. Mercur retrograd poate aduce, însă, și oferte foarte bune de la un fost angajator sau recompense pentru implicarea nativilor în proiecte la care au lucrat în trecut. Banii nu le vor lipsi dar li se vor scurge printre degete, așa se întâmplă de câțiva ani, din cauza lui Uranus prezent în sectorul financiar din astrograma lor. Săptămâna se va încheia cu un eveniment astrologic important, care va influența relațiile nativilor Pești cu familia lor. În jur de 3 decembrie, Peștii vor avea motive de bucurie pentru că o rudă apropiată va avea o reușită sau pentru că ei vor rezolva o problemă de patrimoniu sau vor reuși să cumpere ceva valoros pentru casă.

Sursa:
huff.ro Oana Hanganu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie