Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2018

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie 2018 este marcat de 3 evenimente astrologice importante care vor avea loc în ultima zi de Gerar: Luna Albastră din data de 31 ianuarie; Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie; Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător, în data de 31 ianuarie.


Berbec

Berbecii au noroc în dragoste sau motive de mulțumire legate de copii. În afaceri, se pot baza pe prieteni. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Berbec anunță o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. În primele zile din săptămână, Berbecii  vor reuși, cu greu, să facă slalom printre obligațiile profesionale și cele de familie, dar vor avea motive de mulțumire legate de bani. Pentru mulți Berbeci, această Lună Plină specială va aduce vești bune legate de copii, iar pentru alții, șansa de a deveni părinți. Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător va favoriza comunicarea Berbecilor cu prietenii și îi va ajuta pe cei care au sau vor să demareze afaceri sau alte proiecte pe internet. De asemenea, va favoriza afacerile dezvoltate de nativi împreună cu prietenii lor. În prima zi din februarie, Berbecii vor rezolva o problemă care le dădea bătăi de cap de mai mult timp, iar nativii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere. În  ultima parte a săptămânii, pot să apară oportunități neașteptate de călătorii. În cuplu, ar trebui evitate discuțiile legate de bani, în special duminică. Atunci există riscul unor certuri din cauza bugetului comun.

Taur

Taurii au parte de împliniri în viața de familie. Și în profesie au succes dar trebuie să se ferească de invidioși. Horoscopul săptămânii 29-4 februarie pentru zodia Taur anunță o perioadă favorabilă mutării în casă nouă sau împliniri în viața de familie. În primele zile din săptămână, Taurii vor avea parte de armonie în cuplu, dar și de colaborări profesionale aducătoare de profit. Marți ar fi bine, totuși, să verifice cu atenție toate detaliile actelor pe care trebuie să le semneze. Miercuri, 31 ianuarie, Luna Albastră care va avea loc în zodia Leu va influența sectorul Casei și familiei din astrograma Taurilor. Din acest motiv, va fi un moment norocos pentru Taurii care se mută în casă nouă sau pentru cei care se căsătoresc. Această Lună Plină specială ( însoțită de eclipsă) poate favoriza și rezolvarea unor probleme cu rudele sau poate scoate la lumină secrete de familie. Prima zi din februarie poate aduce tensiuni în familie provocate de interesul exagerat acordat profesiei de către nativi, dar în ultima parte a săptămânii, acestea se vor aplana. Sâmbătă, 3 februarie, va fi o zi foarte bună pentru relația de cuplu, dar și pentru “finanțele” familiei. Taurii vor primi  oferte avantajoase de colaborare sau recompense pentru activități desfășurate în ultima perioadă. Și chiar dacă vor avea toate motivele să fie mandri de realizările lor, ar trebui să nu vorbească prea mult despre ele. Invidia unor persoane din anturaj ar putea atrage ghinionul.

Gemeni

Gemenii își pot schimba viața cu ajutorul unor persoane întâlnite în intr-o călătorie sau la un eveniment. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru Gemeni anunță călătorii sau întâlniri cu persoane care le pot schimba viața. Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător, în data de 31  ianuarie le va aduce Gemenilor mai multe oportunități de a călători în străinătate. Favorizate de astre vor fi și călătoriile scurte, negocierile sau întâlnirile și evenimentele. Luna Albastră din data de 31 ianuarie va avea loc în sectorul Comunicării din astrograma lor.Din acest motiv, s-ar putea ca întâlnirea cu anumite persoane, participarea la anumite evenimente sau efectuarea unei călătorii să schimbe în totalitate viața nativilor.Banii necesari nu le vor lipsi, cu atât mai mult cu cât interesul Gemenilor va fi îndreptat spre găsirea unor surse de venit chiar din primele zile ale săptămânii. Aspectele armonioase formate cu Neptun și Jupiter anunță obținerea de câștiguri din muncă proprie. În prima zi din februarie, Gemenii se vor distra sau vor călători alături de prieteni, spre nemulțumirea partenerului de viață. Reproșurile vor apărea vineri dar, cu tact, ele vor putea fi stinse în weekend.

Rac

Racii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Trebuie doar să valorifice oportunitățile. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Rac anunță o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Va urma o perioadă în care nativii Rac vor câștiga mai mulți bani din munca proprie dar vor avea și avantaje prin intermediul altora. Racii vor începe săptămâna cu Luna în zodia lor. Aceasta va fi în armonie cu Jupiter, aflat în casa Iubirii, deci nici cu dragostea nu vor sta rău deloc. În plan profesional, marți, 30 ianuarie, trebuie să nu le dea șefilor motive de nemulțumire pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute. În a doua parte a săptămânii trebuie să își atenueze tendința de a cheltui exagerat, iar la serviciu, să nu se lase atrași în comentarii, critici și bârfe. Sâmbătă, 3 februarie, Racii care, din motive financiare, au amânat rezolvarea unei probleme de sănătate vor avea, în sfârșit, resursele necesare. Duminică, 4 februarie, partenerul de viață ar putea deveni “sposorul” unui proiect profesional al Racilor sau un adevărat Moș Crăciun pentru aceștia, chiar dacă sezonul sărbătorilor de iarnă a trecut…

Leu

Leii pot face  schimbările pe care le visează de mult timp. Acum trebuie să asculte ce le spune inima. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Leu anunță schimbări importante în plan personal. Leii trebuie să țină cont de “glasul inimii”. Luna Albastră din data de 31 ianuarie, care va avea loc în zodia lor, îi îndeamnă pe Lei să își “construiască”  viața pe care și-o doresc cu adevărat și să renunțe la persoane, situații, relații dau ambiții care nu le (mai) sunt de folos. Eclipsa de Lună din aceeași zi va accentua nevoia de “eliberare” de constrângeri sau trecut și îi va ajuta pe nativi să se concentreze pe adevăratele lor dorințe, aptitudini, talente și experiențe, pentru a le pune în valoare. Aflat în Vărsător, Mercur va favoriza și comunicarea în cuplu, mai ales că tot în Vărsător se va afla și Venus, planeta Iubirii. Astfel, după un început de săptămână în care Leii nu vor fi în formă maximă și se vor mobiliza mai greu decât de obicei, vor urma câteva zile “de foc”. Vineri, 2 februarie, va fi o zi bună pentru obținerea unui job mai bine plătit, iar sâmbătă, o zi favorabila comunicării în cuplu și relaxării în doi. Duminică, 4 februarie, s-ar putea ca părinții nativilor Leu să nu fie de acord cu unele decizii ale acestora în materie de afaceri. În cazul Leilor îndrăgostiți de curând, s-ar putea ca familia să nu fie prea încântată de cel/cea care le-a “furat inima”.

Fecioara

Fecioarele trebuie să nu vorbească la serviciu despre viața personală. Indiscreția le poate costa mai târziu. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte bună pentru rezolvarea restanțelor și pentru pregătirea viitoarelor proiecte. Chiar de luni, Fecioarele vor putea discuta cu persoana iubită despre eventualele probleme care există în cuplu, în special dacă acestea au legătura cu prietenii partenerului de viață sau cu obiectivele profesionale ale acestuia. Luna Albastră în zodia Leu, însoțită de eclipsa totală de Lună va fi pentru Fecioare un moment în care pot afla adevăruri ce le vor lua prin surprindere, despre persoane foarte apropiate. Sau vor fi tentate să “își pună sufletul pe masă”, caz în care e bine să își aleagă cu grijă confidenții. Pe cât posibil, ar trebui să reziste tentației de a vorbi despre viața personală cu colegii. Această tentație va fi mai puternică în următoarele săptămâni pentru că din 31 ianuarie, planeta Comunicării, Mercur, se va afla Vărsător și casa Profesiei din astrograma lor. Iar Mercur este planeta care patronează semnul Fecioarei.

Balanța

Balanțele își extind cercul de prieteni sau au succes în proiecte online. În plus, comunicarea în cuplu este excelentă. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Balanță anunță o perioadă excelentă pentru extinderea cercului de prieteni și pentru noi obiective personale. Nativii își vor evalua corect prietenii, vor renunța la unii dintre ei sau vor consolida relația cu alții  și vor deveni mai activi pe rețelele de socializare. Sau se vor orienta spre proiecte online, spre afaceri derulate împreună cu prietenii sau spre noi obiective personale pe termen lung. Eclipsa de Lună le va da Balanțelor puterea de a recunoaște ce își doresc, din inimă, să facă, de acum, cu viața lor și să treacă la acțiune. Iar prezența planetei Marte în Săgetător (din 26 ianuarie) le va da mai multă forță interioară pentru asta. Pentru unele Balanțe, va urma o perioadă în care comunicarea cu persoana iubită și /sau copiii va fi excelentă. Pentru altele, va urma o perioadă plină de succes în proiecte sau afaceri destinate copiilor sau în care își vor putea folosi creativitatea sau în care vor călători”de plăcere”,  în compania celor dragi. În a doua parte a săptămânii, vor avea mult de lucru la serviciu, dar în weekend va fi timp berechet pentru distracție. Atenție, totuși, la cheltuieli,  mai ales  în cursul zilei de duminică!

Scorpion

Scorpionii au succes în carieră, își vizitează rudele sau rezolvă probleme legate de terenuri, case, moșteniri. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Scorpion anunță șanse în carieră și profit în tranzacții imobiliare sau afaceri de familie. Scorpionii pot primi oferte profesionale foarte avantajoase ori se pot bucura de succesul afacerilor sau proiectelor pe care le coordonează. Eclipsa totală de Lună din aceeași zi poate fi, pentru unii Scorpioni, un moment de cotitură în carieră pentru că le va da puterea de a lua decizii în concordanță cu adevăratele lor idealuri sau dorințe. S-ar putea ca unii Scorpioni să renunțe la un domeniu de activitate pentru a se dedica unui hobby sau pentru a începe noi proiecte în domenii de care sunt cu adevărat interesați. Iar cei care se gândesc la afaceri imobiliare vor face o alegere foarte bună.  Pentru Scorpioni, va urma o perioadă în care vor comunica excelent cu familia, vor călători sau se vor întâlni cu rudele sau vor rezolva eventuale probleme juridice sau administrative legate de case ori terenuri. În ultima parte a săptămânii, ar putea să apară tensiuni în relația Scorpionilor cu unii prieteni, dacă nativii vor insista să hotărască totul, fără să țină cont de opiniile altora. Financiar, însă, le va merge din plin, iar o zi norocoasă va fi cea de sâmbătă.

Săgetător

Săgetătorii călătoresc sau se mută în străinătate ori au succes în proiecte derulate cu persoane din alte țări. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă favorabilă călătoriilor în străinătate, dar și studiilor sau perfecționării profesionale. Vor fi favorizate călătoriile nativilor în străinătate, relațiile acestora cu persoane din alte țări sau proiectele și afacerile derulate peste hotare. Eclipsa totală de Lună, care va avea loc in aceeași zi, îi va motiva pe mulți Săgetători să ia decizii majore privind, de exemplu, mutarea definitivă în altă țară sau oficializarea unei relații cu cineva din străinătate. În același timp, eclipsa va amplifica interesul multor nativi Săgetător pentru spiritualitate sau dezvoltare personală. Iar acest lucru va fi susținut și de intrarea planetei Mercur în Vărsător, care va avea loc tot în 31 ianuarie. În weekend, Mercur va forma un aspect armonios cu planeta Marte, aflată, din 26 ianuarie, în zodia Săgetător. Pentru Săgetători, acesta va aduce succes în competiții sau în negocieri, noroc în călătorii și soluții la probleme juridice sau administrative. Duminică, 4 februarie, atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre prieteni sau colaboratori foarte apropiați. Dar există riscul ca, de la afaceri sau bani, nativii să “reactiveze” tensiuni ce păreau uitate sau chiar anulate.

Capricorn

Capricornii primesc bani pentru un proiect, dar devin cheltuitori și riscă să depășească bugetul stabilit. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă, cu bani, cadouri și alte avantaje de care nativii vor beneficia, cu ajutorul celor din jur. Capricornii pot primi bani, donații, cadouri sau sponsorizări, comisioane sau bonusuri sau pot beneficia de creșterea veniturilor pe care le încasează partenerul de viață. Eclipsa totală de Lună din aceeași zi îi va ajuta pe nativi să descopere noi surse de finanțare dau să primească informații utile în acest sens. Și tot în 31 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Vărsător și în casa Banilor personali din astrograma Capricornilor, casă în care se vor afla și Soarele și planeta Venus. Pe de o parte, planeta Venus le va purta noroc pentru că, în astrologie,  este considerată “Micul Benefic”. Pe de altă parte, Venus îi poate pe nativi excesiv de cheltuitori. Mai ales duminică, 5 februarie, e bine ca nativii Capricorn să își stabilească de acasă lista de cumpărături, pentru a nu destabiliza bugetul familiei.

Vărsător

Vărsătorii își întâlnesc sufletul-pereche, vor să oficializeze relația sau, după caz, iau decizii majore în cuplu. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă excelentă pentru relația de cuplu sau, în cazul celor singuri, pentru întâlnirea sufletului-pereche. Miercuri, 31 ianuarie, Luna Albastră care va avea loc în zodia Leu va dinamiza sectorul Mariajului din astrograma generală a Vărsătorilor, aducându-le împliniri și vești importante. Pentru cei singuri, această Lună Plină specială va aduce șansa întâlnirii cu sufletul-pereche sau, în cazul unor idile “cu vechime”, decizia de a oficializa relația. Eclipsa totală de Lună din aceeași zi poate fi, însă, un moment de evaluare a tuturor relațiilor (inclusiv profesionale) și de stabilire a unor limite sau noi coordonate. Vărsătorii vor înțelege ce își doresc de la o relație sau de la un partener și vor avea puterea de a renunța definitiv la parteneriatele care nu le aduc nici fericire, nici împliniri, nici mulțumire. n ultima parte a săptămânii, Vărsătorii își vor consolida cercul de prieteni, din care vor putea face parte și persoane din străinătate. De altfel, zilele de sâmbătă și duminică  vor fi perfecte pentru călătorii sau măcar pentru planificarea unor vacanțe în străinătate. În cuplu, ar putea izbucni tensiuni din cauza diferențelor de opinie privind alegerile Vărsătorilor în plan profesional sau de agenda acestora. Dar Mercur își va face datoria și comunicarea va rezolva astfel de probleme.

Pești

Peștii pleacă într-o călătorie pe care au tot amânat-o, din diferite motive sau decid să își schimbe stilul de viață. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru zodia Pești anunță o perioadă favorabilă schimbărilor profesionale sau adoptarea unui nou stil de viață, mai sănătos. Luna Albastră va favoriza schimbările în profesie și luarea unor decizii care vor pune în valoare adevăratele interese, talente sau abilități ale nativilor. Va urma o perioadă în care nativii vor putea renunța la fumat sau la consumul exagerat de dulciuri și vor putea face mai multă mișcare în aer liber. Iar prezența planetei Marte în Săgetător le va da energie și le va întări voința. Un alt eveniment important din această săptămână va avea loc tot în data de 31 ianuarie: planeta Mercur va intra în Vărsător. Până în 18 martie, cand va intra în semnul Peștilor, Mercur îi va ajuta să refacă legătura cu foști parteneri sau prieteni, să rezolve probleme legate de acte sau contracte sau să plece, în sfârșit, în călătorii pe care le-au tot amânat, din diferite motive. În prima zi din februarie, armonia dintre Lună și Uranus le poate aduce  o mărire de salariu sau un job mai bun, dar vineri, 2 martie, există riscul unor certuri cu partenerul sau cu un colaborator. Sfârșitul de săptămână le poate aduce Peștilor o recompensă pentru o activitate din trecut sau o călătorie alături de persoana iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =

7 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie