Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2019

Berbec

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Berbec preocupari pentru finantele in comun cu partenerul sau cu partenerii de afaceri. Nativii vor depune toate eforturile pentru a incheia un parteneriat, chiar daca sefii nu sunt de acord cu intentiile lor. Din 3 octombrie, Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor, isi face intrarea in zodia Scorpion, in casa avantajelor materiale, semn ca Berbecii isi pot recupera sume de bani imprumutate, pot sa negocieze mai usor contracte, nativii avand o intuitive buna. Orice actiune vor intreprinde cu miza financiara vor face in asa fel incat sa fie in folosul lor. A doua zi, din 4 octombrie, Marte, guvernatorul lor, isi face intrarea in Balanta, pe casa mariajului si a relatiilor parteneriale, anuntand o perioada buna pentru negocieri, pentru imbunatatirea relatiei cu partenerul de viata, Berbecii identificand posibilele surse de conflict. In weekend sunt activi in zona sociala, ies la diverse evenimente si se fac remarcati.

Taur

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Taur preocupari pentru relatiile de cuplu, mai ales ca din 3 octombrie Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor, isi face intrarea in sectorul mariajului si al relatiilor parteneriale. Astfel, Taurii vor comunica mai usor cu partenerul si isi pot spune nemultumirile pentru a le putea rezolva. Viata de cuplu devine importanta si Taurii  vor depune toate eforturile pentru a fi pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. A doua zi, pe 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi incepe traseul prin Balanta, in casa muncii si a sanatatii, semn ca urmeaza o perioada aglomerata la locul de munca. Nativii sunt sfatuiti sa nu ia in seama micile neintelegeri cu colegii sau sefii pe seama mentalitatilor diferite si sa isi vada de treaba, asa cum stiu ei mai bine. Joi pot incasa o suma de bani importanta sau sa demareze o actiune notariala sau la o institutie financiara pentru accesarea unor fonduri. Pe fondul unor discutii cu apropiati, in weekend se gandesc tot mai serios ce directie sa abordeze in sectorul profesional.

Gemeni

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Gemeni preocupari pentru sarcinile de la locul de munca. Din 3 octombrie Mercur, guvernatorul lor, isi face intrarea in casa muncii, in Scorpion, semn ca de acum nativii pot comunica mai usor cu colegii. Totodata, nativii in cautarea unui loc de munca vor primi propuneri, merg la interviuri, negociaza si incearca sa isi impresioneze viitorii sefi. A doua zi, pe 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in sectorul sentimental, semn ca ar putea interveni o schimbare in viata amoroasa, Gemenii fiind interesati sa isi petreaca timpul mai mult cu partenerul. Nativii singuri vor fi mai deschisi invitatiilor de a petrece timpul cu persoane cu care au pasiuni in comun. Ziua de joi se anunta benefica din punct de vedere partenerial, iar in weekend nativii trebuie sa lamureasca situatia financiara.

Rac

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Rac prelungirea weekendului cu inca o zi libera pentru petrecerea timpului alaturi de partenerul de cuplu. Din 3 octombrie, Mercur, astrul comunicarii, ajunge in casa sentimentala, in Scorpion. Astfel, relatiile de iubire, relatiile cu copiii sau activitatile de creatie si artistice vor trece sub filtrul lui Mercur. Daca au existat neintelegeri, acum este momentul pentru a fi rezolvate, prin comunicare.  A doua zi, pe 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, ajunge in Balanta, in sectorul familie, viata de familie, locuinta si relatia cu parintii. Racii isi vor folosi energia pentru a-si petrece timpul cu membrii apropiati ai familiei. Spre finalul saptamanii se activeaza casa muncii si a sanatatii. Nativii vor aborda optimist orice problema vine spre ei si vor fi solicitati de catre sefi sa inceapa o strategie pentru un proiect, care are lansarea in aceasta toamna.

Leu

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Leu preocupari pentru locuinta,viata de familie, relatia cu parintii sau cu membrii familiei cu care locuiesc. Din 3 octombrie, Mercur, astrul comunicarii, ajunge in sectorul familiei, in Scorpion, si poate aduce dialoguri in ceea ce priveste regimul unei locuinte. Se pot spune lucrurilor pe nume, pentru a putea fi rezolvate si abordand lucrurile dintr-o alta perspectiva, eforturile de a se intelege, chiar daca au mentalitati diferite fata de parinti, pot sa dea roade. A doua zi, pe 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in Balanta, in sectorul comunicare, studii, acumulare de cunostinte, deplasari si relatii cu rudele. Astfel, in perioada urmatoare, Leii se pot concentra pe un curs de perfectionare profesionala. Totodata, se cere o atentie deosebita in felul cum comunica, deoarece vor tinde sa fie agresivi. Sunt sfatuiti sa fie atenti daca pleaca in scurte deplasari sau in afara orasului. Spre finalul saptamanii bunadispozitie ii insoteste si vor petrece cu prietenii, iar in weekend se ocupa de treburile gospodaresti restante.

Fecioară

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Fecioara o deplasare intr-o alta localitate, la rudele partenerului sau deplasari pentru a rezolva unele chestiuni administrative ale locuintei. Din 3 octombrie, Mercur, guvernatorul lor, isi face intrarea in Scorpion, in casa comunicarii, invatarii, acumularii de cunostinte, semn ca urmeaza o perioada in care vor invata lucruri noi, pot sa inceapa un curs, sa scrie, relationeaza mai mult cu toata lumea, au idei pe care incearca sa le aplice in proiectele de la locul de munca si primesc propuneri de  colaborari pentru suplimentarea veniturilor. A doua zi, in 4 octombrie, Marte, astrul actiunii, isi face intrarea in casa banilor, semn ca urmatoarea perioada Fecioarele isi vor consuma energia pentru a face bani. Banii vor incepe sa vina in conturile nativilor, insa asa cum vin, asa ii si cheltuie. Sunt sfatuiti sa isi faca un plan financiar pentru a nu mai ajunge in situatia in care sa nu aiba bani deloc. Spre finalul saptamanii se ocupa mai mult de treburile casnice pentru a putea sa plece in weekend in afara orasului.

Balanţă

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Balanta preocupari pentru situatia financiara a banilor din conturi, mai ales ca din 3 octombrie Mercur isi face intrarea aici. Nativii sunt sfatuiti ca in urmatoarea perioada sa profite de oportunitatile financiare, sa fie deschisi proiectelor de colaborare, care vin spre ei si sa negocieze in interesul lor. A doua zi, pe 4 octombrie, Marte, isi face intrarea in Balanta, in casa personalitatii, semn ca de acum incolo Balantele vor simti ca au mai multa energie si putere sa faca lucruri pe care nu le puteau face pana atunci. Spre finalul saptamanii sunt activi in sedinte, deplasari, discuta mult la telefon, prin email, programeaza intalniri, merg la intalniri, iau legatura cu rudele cu care nu au mai vorbit de mult si cu cei aflati in strainatate. In weekend, dupa o saptamana aglomerata, sunt casnici si nu au dispozitie sa mai plece nicaieri, doar sa petreaca clipe tihnite alaturi de cei dragi.

Scorpion

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Scorpion preocupari pentru propria persoana, pentru relatiile de cuplu, dar si pentru relatiile din sfera profesionala. In 3 octombrie Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor, isi incepe traseul prin casa personalitatii nativilor, semn ca le va fi un aliat, vor fi mai comunicativi si vor tinde sa isi exprime gandurile si ideile in noile proiecte in care vor fi bucurosi sa se implice. A doua zi, in 4 octombrie Marte, guvernatorul lor, isi face intrarea in Balanta, pe sectorul izolarii, al meditatiei si al introspectiei. Scorpionii se vor simti cu energia scazuta in urmatoarea perioada si desi vor avea tendinta sa se izoleze de toata agitatia cotidiana, sunt sfatuiti sa foloseasca aceste tranzite astrale pentru a-si recapata forta necesara, pentru demararea proiectelor din urmatoarea luna si sa puna la cale strategii si planuri pe termen lung. Spre finalul saptamanii incaseaza o suma de bani importanta, iar in weekend au dispozitie de studiu si intalniri cu prieteni apropiati cu care lucreaza la un proiect.

Săgetător

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Sagetator doua zile cu energia scazuta, in care vor avea parte de tot felul de disfunctii organice pe fondul suprasolicitarii de la locul de munca si a oboselii acumulate de-a lungul timpului. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand Luna ajunge in semnul lor zodiacal, respectiv in casa personalitatii si le aduce bunadispozitie cu care ii molipsesc si pe ceilalti. In data de 3 octombrie Mercur, astrul comunicarii si guvernatorul sectorului relatiilor si al parteneriatelor, isi face intrarea in Scorpion, semn ca urmeaza o perioada in care Sagetatorii vor trece prin tot felul de framantari interioare, le vor veni in minte actiuni din trecut, partenere cu care au trait candva o poveste de dragoste. Totodata, se pot folosi de aceste tranzite pentru a-si face ordine in viata si a gasi solutii pentru a se debarasa de schemele vechi. A doua zi, din 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi incepe tranzitul prin Balanta, prin casa proiectelor si a planurilor pe termen lung, semn ca este timpul pentru a se preocupa de un proiect important sau sa relationeze mai mult cu grupul din care fac parte.

Capricorn

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Capricorn doua zile in care nativii vor lucra la un proiect, se  vor pregati pentru prezentarea acestuia, fiind important pentru cariera si pentru obtinerea unui job. In data de 3 octombrie, Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor, isi face intrarea in Scorpion, in casa proiectelor si a planurilor pe termen lung, semn ca urmeaza o perioada propice pentru a lucra la proiecte, pentru a se alatura unui grup cu care au pasiuni in comun, mai ales ca exista oportunitati de lansare profesionala si de oameni care ii vor recomanda intr-o functie. A doua zi, din 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi incepe traseul prin sectorul socio-profesional, ajutand si el in afirmarea profesionala a nativilor. Spre finalul saptamanii sunt epuizati si au parte de o stare mai putin buna psihica si fizica, insa daca se odihnesc, in weekend vor putea sa isi continue planurile.

Vărsător

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Varsator o perioada in care vor primi aprecierea sefilor si vor avea satisfactia ca proiectele in care sunt implicati decurg cum au planuit. In data de 3 octombrie Mercur, astrul comunicarii, isi face intrarea in Scorpion, pe sfera socio-profesionala, semn ca urmeaza o perioada in care vor avea posibilitatea sa isi prezinte sefilor ideile, pot primi propuneri tentante de functii si se vor implica tot mai mult in diverse proiecte. A doua zi, in 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi incepe traseul astral prin casa studiilor si a calatoriilor, a cursurilor de pregatire profesionala, iar nativii pot invata usor lectii de viata intr-o calatorie sau pot lua decizii profesionale, care implica o chestiune de constiinta. Spre finalul saptamanii se intalnesc cu prietenii, iar in weekend stau izolati, mai ales ca au o stare psihica mai putin buna.

Peşti

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Pesti preocupari pentru implicarea intr-un proiect pe care il desfasoara impreuna cu o institutie sau un grup de colegi. In data de 3 octombrie Mercur, astrul comunicarii, isi face intrarea in Scorpion, pe casa calatoriilor, a studiilor inalte, a principiilor si a valorilor de viata si ii ajuta in urmatoarea perioada in acumularea de cunostinte si a identifica ceea ce isi doresc de la viata, dupa o analiza profunda. A doua zi, pe 4 octombrie, Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in casa avantajelor materiale, dinamizand axa financiara. Astfel, Marte ii indeamna pe nativii Pesti sa demareze niste actiuni pentru a intra in posesia unor bani sau a-si suplimenta veniturile. Totodata, partenerul ar putea sa primeasca o prima/bonus. Spre finalul saptamanii configuratia Lunii cu Jupiter in casa socio-profesionala le rasplateste eforturile si le scoate in cale oportunitati, pe care sunt sfatuiti sa le foloseasca.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie