Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 4 – 10 martie 2019

Săptămâna 4 – 10 martie 2019 este marcată de trei evenimente astrologice importante. Astfel, pe data de 6 martie se formează Lună Nouă în zodia Pești, eveniment care aduce începuturi noi pentru toate zodiile, și tot acum Uranus, planeta marilor schimbări, va intra în zodia Taur, zodie în care va rămâne aproximativ 7 ani. De asemenea, pe data de 5 martie, Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, va retrograda în zodia Pești.
La modul general, săptămâna 4 – 10 martie 2019 aduce o înclinație deosebită pentru creativitate, intuiție și înțelepciune, dar, totodată, aduce și predispoziție către visare, neîmplinire și deziluzie. Comunicarea va fi mai greoaie, deplasările mai problematice și toți nativii vor duce o lupă între schimbare și stabilitate, între nou și tradițional.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec traversează o perioadă de dezamăgiri în plan profesional, dar și personal. Este posibil ca unii colegi să nu-și mențină niște promisiuni făcute și în familie să apară probleme cărora la prima vedere să nu le găsească rezolvare. Se cere o atenție deosebită în această perioadă, deoarece o serie de secrete pot ieși la suprafață. De asemenea, pot apărea probleme cu legea și în cuplu, capitol la care nativii pot fi surprinși de ceea ce descoperă. Din punct de vedere financiar se va observa o reechilibrare a situației sau, cel puțin, dorința va exista și se vor căuta mijloace de îmbunătățire a veniturilor. Este momentul ca nativii să-și reconsidere poziția la locul de muncă și să iasă mai mult în evidență, să se exprime mai liber și cu mai multă încredere în propriile forțe.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Uranus, planeta care le guvernează cariera, întocmai în semnul lor, iar nativii vor simți din plin dorința de a face schimbări în plan profesional. Vor începe să pună în practică toate proiectele pe care le-au amânat până acum și nu este exclus să-și schimbe cariera în perioada imediat următoare sau, cel puțin, să ia în calcul această variantă. În toată această perioada comunicarea cu prietenii va fi greoaie, dificilă și conflictuală, iar unele secrete este posibil să iasă la suprafață. Nu este exclus ca unii nativi să se întoarcă în trecut, să caute persoane cu care cândva au avut o relație pentru a lămuri ceva, iar cei care nu sunt mulțumiți de relația lor vor lua decizia de a o încheia. Din punct de vedere al sănătății pot apărea mici neplăceri de natură să-i facă pe Tauri să-și reconsidere o poziție și să înceapă un set de analize.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă dificilă din punct de vedere psihic și emoțional. Nativii vor simți că nu se mai regăsesc în propria lor viață și stările de neliniște interioare pot deveni constante, aparante explicațiile fiind imposibil de găsit. La locul de muncă comunicarea cu colegii și superiorii va fi problematică și conflictele pot deveni obositoare, aspect care pe unii nativi îi poate face să-și reconsidere poziția. Din punct de vedere sentimental se conturează tumult, gelozii și nemulțumiri, iar cei singuri pot începe relații care să nu-i reprezinte. Posibile plecări în străinătate sau chiar mutări temporare de domiciliu. Pe de altă parte, Gemenii vor fi mai preocupați de sănătate și pot începe să-și facă analize și investigații pentru a depista cauza stărilor de oboseală cu care se confruntă.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi mai înclinați către creativitate și spiritualitate, credință și religie și nu este exclus să-și descopere un talent de pe urma căruia să înceapă în viitor să facă bani. Cei care au de susținut examene și interviuri sunt sfătuiți să fie foarte bine pregătiți, mai ales dacă este vorba de susțineri orale. Moment dificil pentru discursuri publice, capitol la care imaginea nativilor poate fi afectată. Nu este exclus ca acum să se renunțe la unele studii și cursuri. Din punct de vedere sentimental, Racii pot fi dezamăgiți de ceea ce trăiesc în prezent și pot căuta în trecutul lor pentru a învia o etapă în care erau fericiți. Se cere mai multă atenție acordată sănătății, capitol la care se pot confrunta cu unele probleme.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi destul de încercați în plan sentimental, mai ales dacă relația în care se află nu-i mai reprezintă. Unele secrete pot ieși la suprafață și pot aduce dezamăgiri. Din punct de vedere financiar pot exista pierderi de bani și se recomandă prudență în cheltuieli și mai ales, pe cât posibil, se recomandă economisirea banilor. La locul de muncă, nativii vor fi stimulați să facă schimbări, să caute o nouă direcție și să se pună mai mult în evidență, să-și dorească mai mult de la propria persoană. Pentru unii va începe o etapă de ascensiune în care vor dori să-și consolideze statutul și chiar să preia o funcție.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multă acțiune în plan sentimental. Pentru unii se conturează o etapă de rezolvare a problemelor în cuplu, iar pentru alții pot exista împăcări neașteptate cu parteneri din trecut. Atenție la comunicare și la negocierea unor contracte, capitole la care pot apărea obstacole. Uranus poate favoriza schimbări remarcabile de direcție în viața personală, chiar mutări din țară, începerea unor studii, unor cursuri care să ajute la conturarea unei alte perspective profesionale. Din punct de vedere financiar, nativii pot găsi noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, pot intra în asocieri avantajoase, iar către finele săptămânii pot primi o sumă de bani îndelung așteptată.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă în prima parte a săptămânii de activitățile casnice și administrative. Tot acum vor fi mult mai interesați să rezolve o problemă de sănătate, să facă niște investigații suplimentare și să obțină un tratament pentru o afecțiune mai veche. La locul de muncă pot începe o reevaluare a situației și pot intra în conflicte cu superiorii ca urmare a viziunilor diferite. Atenție la comunicare! Pe de altă parte, Uranus va favoriza căutarea unor răspunsuri financiare, unor reglementări, dar va favoriza și schimbarea viziunii asupra credințelor, spiritualității, posibil asupra unor convingeri de viață învechite. Către finele perioadei analizate, partea sentimentală se va îmbunătăți și nativii vor dori să devină părinți, iar cei care au deja copii vor petrece mai mult timp în compania acestora.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot primi vești bune în plan financiar în primele zile ale săptămânii, însă, odată cu retrogradarea lui Mercur sunt sfătuiți să nu se avânte în cheltuieli și investiții. Este posibil să aibă parte de dispute și confruntări cu membrii familiei, să afle de o problemă de sănătate cu care se confruntă o persoană dragă, însă este și momentul să finalizeze niște renovări în locuință sau chiar să semneze un contract de vânzare-cumpărare al unei case. Uranus va veni cu schimbări remarcabile în zona partenerială, iar nativii care simt că nu mai au viitor alături de persoana iubită pot lua decizia de a pune punct relației. Nu este exclus ca cei singuri să înceapă o poveste de dragoste pe care să o și oficializeze în viitorul apropiat. În weekend, contextul astrologic poate favoriza  călătorie, o minivacanță alături de partener.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot câștiga o sumă de bani neașteptată în primele zile ale săptămânii, însă nu este cazul să-și facă mari planuri cu aceasta. Tot acum pot avea parte de cheltuieli neprevăzute legate de locuință și situația financiară va deveni ușor instabilă. Nu sunt excluse nici discuțiile contradictorii cu persoana iubită pe teme financiare. Uranus va aduce noi perspective legate de carieră și unii nativi nu numai că vor dori schimbarea domeniului de activitate, ci vor dori chiar să înceapă afaceri pe cont propriu, să devină propriii lor șefi. Se cere mai multă atenție acordată stilului de viață în weekend și evitarea pe cât posibil a exceselor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea mari șanse să înceapă un proiect pe care-l aveau în plan. Poate fi vorba inclusiv de o afacere pe cont propriu, însă sunt sfătuiți ca odată cu retrogradarea lui Mercur să aibă mai mult grijă la comunicarea cu cei din jur, cu angajați și subalterni, pentru a evita disputele. Totodată, li se cere atenție la deplasări și la examene, teste și interviuri, unde trebuie să-și dea mai mult silința. Uranus va veni cu schimbări în plan sentimental și este posibil ca nativii să-și schimbe viziunea și modul de abordare a problemelor apărute în cuplu. La modul general vor fi mai sentimentali și-și vor deschide mai mult sufletul în fața persoanei iubite. Cei care nu văd un viitor alături de partenerul actual, pot lua cu ușurință decizia de a încheia relația.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de nemulțumiri și neplăceri legate de zona financiară, odată cu formarea aspectului de Lună Nouă, iar retrogradarea lui Mercur nu va face altceva decât să amplifice aceste trăiri. interioare. În plus, cu toate că Venus, planeta iubirii, este în tranzit prin semnul lor, nativii nu trebuie să se aștepte la o consolidare a relației, ci mai degrabă la o perioadă de lămurire a sentimentelor sau a relației financiare care există între nativi și partenerul de viață. La modul general, sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicarea cu persoana iubită, care poate fi dificilă, și să încerce pe cât posibil să nu ia decizii în această perioadă. La locul de muncă nu sunt excluse conflictele cu superiorii, iar stresul și frustrările acumulate se pot răsfrânge în mod negativ asupra membrilor familiei. Uranus, guvernatorul lor, le va activa trăiri și emoții pe care le credeau uitate și le poate aduce în prezent persoane din trecut cu scopul de a-i testa.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte atât de formarea aspectului de Lună Nouă, cât și de tranzitul lui Mercur, întocmai în semnul lor. Aceste aspecte vor avea partea lor benefică în sensul că nativii vor fi obligați să devină mai disciplinați cu propria lor viață, mai atenți la deciziile pe care le vor lua și, totodată, va fi o perioadă de curățenie și regenerare. Retrogradarea lui Mercur va aduce în prezent persoane și amintiri din trecut cu scopul de a-și vindeca suferințele interioare și spre surprinderea lor, chiar vor reuși, fie că sunt sau nu pregătiți. Cei singuri pot începe o relație karmică care să-i ajute în evoluția personală. Uranus le va aduce schimbări legate de locul de muncă, dar și o dorință intensă de a pleca în călătorii sau chiar de a se muta, temporar, în străinătate, posibil cu locul ed muncă sau cu studiile.

cancan.ro

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie