Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 19 – 25 iulie 2021

Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 debutează cu un sextil între Mercur din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, aspect care ne cere să gândim diferit și să luăm deciziile altfel decât le-am fi luat până acum, mai ales în ceea ce privește viața de familie și locuința. Pe data de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și astfel se va activa energia acestui semn, iar noi vom fi mai dornici de afirmare. Tot acum, și Venus, planeta iubirii, va trece din Leu în Fecioară și astfel va ajuta la consolidarea poveștilor de iubire și, în plus, se va afla în opoziție cu Jupiter retrograd din Pești, aspect care va stimula persoanele singure să-și întâlnească mai ușor un partener.

Finalul săptămânii va aduce în atenția noastră o Lună Plină în zodia Vărsător, moment care poate veni cu răsturnări de situație și mult neprevăzut. Unele capitole din viața noastră se vor încheia și vom culege roadele a ceea ce am semănat în urmă cu jumătate de an. Tot acum vom avea de-a face cu un trigon între Mercur și Neptun retrograd din Pești, aspect care poate spori imaginația și visarea, idealizarea și ne poate face să luăm decizii bazându-ne pe emoții.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să„-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec reușesc foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul săptămâna aceasta. Nativii se și distrează, dar și muncesc și asta le aduce un grad mare de bucurie. Soarele în Leu îi susține în plan sentimental, le aduce energie și poftă de viață, iar Venus în Fecioară le poate aduce ocazia de a-și eficientiza modul în care-și desfășoară sarcinile și ocazia de a face mici schimbări în rutina zilnică cu efect benefic asupra stării de spirit. Inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți.

Taur:

Cei născuți în zodia Taur sunt puternic susținuți în plan sentimental și nu este deloc exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de iubire. Totodată, și relația cu copiii se va îmbnătăți și nativii vor fi mai atenți la dorințele acestora. Pe de altă parte, va fi mai dificil de obținut un echilibru între viața personală și cea profesională, între dorința de a sta cu cei dragi și dorința de afirmare, iar Luna Plină va avea un cuvânt decisiv acum pentru că poate aduce surprize în carieră, de la culegerea roadelor și până la încheierea unei etape.

Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa destul de mult de casă și de familie în această săptămână și este posibil să pună la punct detalii legate de locuință, poate o reamenajare, o reorganizare a sarcinilor în gospodărie. Este o perioadă comunicativă, bună pentru negocieri și discuții, însă deciziile trebuie luate fără grabă. Unele frici și temeri financiare se pot activa acum. Totodată, Luna Plină poate aduce schimbări legate de unele credințe avute și nativii pot lăsa în spate convingeri care nu-i mai ajută în evoluție.

Rac:

Săptămâna aceasta poate începe cu tensiuni în relații, lupte de putere și tendința de a-l domina pe celălalt. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Rac pot purta discuții pe teme financiare în cuplu și nu numai. Posibil să apară schimbări importante în plan financiar care să presupună și unele pierderi sau încheiera unei surse de venit pasiv. Atenție la tendința de a cheltui în exces, pentru mofturi și plăceri de moment. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și se pot purta discuții importante acum, se pot semna acte sau se pot rezolva contexte ce țin de acte.

Leu:

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea Soarelui în zodia Leu, aspect care îi bucură mult pe nativi având în vedere că le est guvernator. Vor da dovadă de multă energie, vitalitate, poftă de viață, dar de preferat ar fi să nu ducă nimic la extrem sau să acționeze sub impulsul momentului. Relațional, Luna Plină poate fi un moment delicat care cere schimbări majore în viața de cuplu și nu este exclus să se încheie relații sau chiar contracte de colaborare care nu aduc beneficiile așteptate, mai ales că Venus îi susține în îmbunătățirea veniturilor, deci pot găsi noi surse financiare.

Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de intrarea lui Venus în zodia lor, iar acest context îi susține să-și îmbunătățească viața personală, chiar și rutina zilnică, mai ales că este nevoie de schimbări de stil de viață pentru ca sănătatea să nu fie afectată. Este o perioadă în care se pot activa probleme de sănătate mai vechi, cronicizate, tratate necorespunzător sau netratate. Tot Venus este responsavilă pentru o doză mai mare de farmec cu care nativii pot ieși acum la înaintare și pot atrge noi parteneri, așa că opoziția cu Jupiter din sectorul relațiilor le poate fi benefică în acest sens. Și cei care sunt parte a unui cuplu se pot bucura de momente mai pasionale, de o revigorare a relației.

Balanță:

Cei născuți în zodia Balanță pot profita de tranzitul lui Venus, dar și de Luna Plină, să se detașeze de ceva din trecutul lor care le face rău, de ceva ce încă îi doare. Pot ierta mai ușor și se pot vindeca sentimental. De evitat relațiile ascunse și de încheiat poveștile toxice. Pe de altă parte, terapiile alternative pot fi acum de bun augur în vindecarea unor probleme de sănătate mai vechi. Nativii se bucură de popularitate, de sprijin din partea prietenilor și asociaților și au șanse să aibă succes cu un proiect de grup sau online în care sunt implicați.

Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o nouă săptămână în care energia se va canaiza în zona carierei. Nativii sunt dornici de afirmare, pot primi funcții, pot ieși în față și pot primi aplauze. Șansele de a se apropia de un obiectiv avut sunt foarte mari. În plus, un proiect personal sau de grup poate avea parte de susținere și de îmbunătățiri care să-l conducă la succes. Atenție, însă, la echilibrul între carieră și familie pentru că cei dragi pot fi nemulțumiți de lipsa de timp și de atenție. O perioadă bună pentru prieteni și socializare. Cei singuri pot chiar cunoaște o persoană care să le atragă atenția prin intermediul anturajului.

Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător au aspirații înalte și-și fac planuri mărețe în această perioadă, însă pentru a-și atinge idealurile este nevoie și de schimbarea unor tipare de gândire. Vin idei noi și inedite. Sunt posibile discuții și negocieri care aduc schimbări importante sau alți nativi pot culege roadele unor negocieri avute. Săgetătorii își îmbunătățesc remarcabil în perioada ce urmează situația profesională și pot aspira la o funcție mai bună.

Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi mai autoritari în perioada aceasta și-și pot impune mai dur și radical punctul de vedere, fără să fie atenți la dorințele partenerului de viață. Pe de altă parte, din a doua jumătate a săptămânii, pasiunea poate lua locul conflictului, însă se pot reaprinde unele tensiuni care pleacă de la bani și bunuri materiale sau de la viața intimă. Luna Plină poate aduce culegerea unor roade financiare sau, pentru unii nativi, poate aduce schimbări legate de încasări, posibil și pierderea unei surse de venit.

Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de schimbări importante care apar în plan personal și relațional. Nativii nu se mai pot baza pe partener sau caută cu dinadinsul să vadă ce anume îi ține într-o relație care îi nemulțumește. Oricât ar vrea să strălucească prin celălalt sau celălalt să strălucească, ceva nu se leagă și dezechilibrele de acum pot fi resimțite puternic în cuplurile cu vechime sau care au probleme financiare. La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii și ar trebui ca nativii să fie mai atenți la treaba lor, la programu lor și să nu mai sară în ajutorul tuturor.

Pești:

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătășească viața de cuplu și să se apropie mai mult de partener. Este o perioadă bună să ierte și să se ierte și să facă progrese într-o poveste nou începută. Luna Plină impactează axa muncii și sănătății și este momentul unei schimbări majore care vizează jobul sau stilul de viață, rutina zilnică. Pot apărea noi contracte și cei care își caută un alt loc pot avea succes acum.

Sursa
Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie