Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 2-8 august 2021

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este încărcată de aspecte astrologice semnificative și tensionate. Încă din prima zi, ne aflăm sub presiunea unei conjuncții între Soare și Mercur în zodia Leu în opoziție cu Saturn, context astrologic care deși ne aduce istețime și iuțală în gândire, ne limitează foarte mult în comunicare și ne blochează energia, astfel că putem să ne simțim mai fără vlagă. Este o perioadă conflictuală, dat fiind că atât Mercur, cât și Soarele vor forma careuri săptămâna aceasta cu Uranus din Taur. La nivel mental putem fi mai tensionați, mai agitați și haotici, ne putem concentra mai greu, iar veștile pe care le auzim nu ne vor fi deloc pe plac și este posibil să ne determine să ne schimbăm planurile făcute. Totodată, putem folosi constructiv acest aspect și putem vedea lucrurile dintr-o nouă perspectivă, mai ales că tot în Leu se va forma și Luna Nouă, în ultima zi a săptămânii. Ceea ce începem nou acum s-ar putea ca ulterior să sufere schimbări nebănuite.

Și totuși, avem și un aspect pozitiv în această săptămână. Este vorba de un trigon între planeta iubirii, Venus, din zodia Fecioară și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur. Acest context ne susține să facem lucrurile altfel în plan sentimental (și financiar), să facem o schimbare mult așteptată și ne trezește dorința de aventură, de nou și inedit. Este posibil să apară atracții bruște acum, să ne placă persoane ieșite din tiparul nostru obișnuit și să fim surprinși de o interacțiune mai „altfel” cu o persoană din sfera online sau cu un prieten.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec: 

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să depună un efort pentru a împăca cheful de distracție pe care-l au cu activitățile zilnice obligatorii sau cu sarcinile profesionale. Nativii ar trebui să-și facă un program pe care să-l urmeze cu strictețe pentru ca lucrurile să le iasă așa cum și-au dorit. Pe de altă parte, pot să apară situații care să implice cheltuieli, fie o vacanță, fie o distracție, și portofelul nativilor să fie gol, aspect care-i frustrează și-i stimulează să facă lucrurile altfel pentru a câștiga bani. Luna Nouă poate aduce schimbări importante în plan sentimental și ar trebui puțin mai multă atenție în cazul celor care încep o nouă poveste de iubire acum pentru că s-ar putea să nu fie de durată sau să aibă parte pe parcurs de fel și fel de situații neprevăzute.

Taur: 

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă parte de fel și fel de conflicte în familie sau să primească vești despre cei dragi care să nu le fie deloc pe plac. Pot să apară surprize și în locuință care să-i determine să facă niște schimbări. Posibile probleme și întârzieri, dacă este vorba de situații ce vizează actele, aprobările pentru o casă. În plan sentimental este o perioadă bună pentru schimbări, pentru a face lucrurile diferit, pentru altfel de activități în doi, iar cei singuri pot fi atrași de cineva acum.

Gemeni:

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, este destul de implicat în aspecte săptămâna aceasta și contextul poate aduce nativilor mult stres, stări de irascibilitate, tensiuni și multe deplasări și discuții obositoare. Pot să apară probleme cu actele, reclamații, amenzi, deci mare grijă la deplasări. Nativii nu ar trebui să facă promisiuni acum pentru că nu se vor ține de ele și pe de altă parte trebuie să aibă grijă la ce vorbesc pentru că pot divulga secrete sau informații pe care trebuiau să le țină doar pentru ei. În zona sentimentală este nevoie de ceva nou, de o schimbare pentru ca lucrurile să funcționeze.

Rac: 

Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte tensionate în sectorul financiar și în continuare se mențin recomandările legate de cheltuieli, mai ales de cheltuieli din bani pe care încă nu îi au și aștepată să-i primească, pentru că aceștia pot întârzia. S-ar putea ca în unele cazuri, o sumă de bani pe care trebuiau să o folosească într-un scop, dintr-o dată să fie nevoie să o dea în altă direcție, aspect care-i va agita și enerva pe nativi. Cum Luna le este guvernatoare, faza de Lună Nouă din Leu îi poate stimula pe mulți Raci să-și pună în valoare talentele și chiar în timp să scoată bani din ele.

Leu: 

Cei născuți în zodia Leu sunt și în această săptămână pe scenă, însă aspectele sunt destul de tensionate cu planete din semnul lor. Pot avea parte de tensiuni cu cei din jur, pot simți că nu sunt lăsați să se exprime sau din varii motive nu simt să se manifeste la adevărata lor valoare. Pot veni vești cu schimbări legate de sectorul profesional și mulți Lei pot lua decizia de a-și schimba cariera. Totodată, Luna Nouă din zodia lor va aduce ocazia unor noi începuturi în plan personal, dar senzația că din cauza altora nu pot face pași înainte va fi pregnantă. Posibile decizii și schimbări în viața de cuplu. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă odihnă pentru că vitalitatea va fi scăzută.

Fecioară: 

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe aspecte pe care le fac planetele legate de sănătatea lor, semn că trebuie să acorde toată atenția acestui sector de viață. Nativii au nevoie de mai multă odihnă și de reprioritizarea activităților, de urmarea unui program de muncă care să le ofere și timp de relaxare. Totodată, atenție și la alimentație. Venus din zodia lor, prin trigonul cu Uranus, îi ajută să ajungă la acel nivel de cunoaștere necesar pentru a face schimbări în stilul de viață. Aspectul acesta le este benefic și nativilor care vor să-și schimbe look-ul sau să se preocupe mai mult de felul în care arată.

Balanță: 

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să aibă mai multă grijă săptămâna aceasta la pasiunile ascunse care pot lua naștere cu persoane din anturaj sau cunoscute prin intermediul prietenilor. Nativii nu ar trebui să-și acorde prea ușor încrederea pentru că pot fi dezamăgiți. Șansele de a intra într-o relație cu o persoană indisponibilă emoțional sunt foarte mari. Totodată, nu este exclus ca nativii să afle secrete din viața partenerului, să afle ascunzișuri din relația în care se află. Pe de altă parte, nativii ar trebui să nu aibă mari așteptări de la prieteni și nici de la cei cu care lucrează într-un proiect de grup.

Scorpion: 

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de fel și fel de tensuni cu superiorii, discuții în contradictoriu și neplăceri ce vizează cariera lor. Mulți simt să facă o schimbare, să înceapă ceva nou, însă nu trebuie să ia deciziile în grabă. S-ar putea să se simtă limitați, însă este nevoie să aibă răbdare și să facă lucrurile pas cu pas. În plan sentimental este o perioadă bună să aducă ceva nou, să facă lucrurile altfel în cuplu, iar pentru cei singuri să cunoască pe cineva diferit care să-i atragă.

Săgetător: 

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să facă schimbări profesionale, nu neapărat de loc de muncă, deși și acest aspect este posibil pentru nativii care aleg să plece pe o funcție mai înaltă, însă reușesc să-și îmbunătățească stilul de viață în urma unor concluzii majore la care ajung. Pe de altă parte s-ar putea ca niște planuri ce țin de o călătorie să fie schimbate sau să apară blocaje legate de străinătate. Este o periosadă bună să cate să se relaxeze mental prin înscrierea la un seminar sau prin explorarea unor noi domenii, să citească, să vadă un film, un documentar.

Capricorn: 

Cei născuți în zodia Capricorn pot să-și activeze multe traume emoționale săptămâna aceasta, inclusiv traume sentimentale, inclusiv să-și amintească de neajunsurile avute cândva, iar acest context, dincolo de suferința pe care o poate provoca în sufletul nativilor, să-i determine să le depășească, să-i determine să-și dea mai multă valoare, să ceară mai mulți bani pentru munca lor, să-și recâștige încrederea în sine. Sunt posibile pierderi, dar acestea vor aduce noi începuturi. Golul se va umple. În plan sentimental ar trebui să analizeze o situație dintr-o altă perspectivă sau să facă lucrurile altfel decât le-au făcut până acum, iar cei singuri se pot îndrăgosti într-un mod neașteptat.

Vărsător: 

Cei născuți în zodia Vărsător au parte și săptămâna aceasta de aspecte tensionate în relațiile cu ceilalți, în special fiind vorba de relația cu partenerul de viață sau de relația cu partenerii de afaceri. Nativii sunt foarte rigizi și autoritari, își cer drepturile, cer să li se recunoască meritele, să li se dea valoare și nu vor fi dispuși compromisului, motiv pentru care și negocierile vor fi la sânge. Posibil ca Luna Nouă care se petrece în sectorul relațiilor lor să le aducă noi începuturi, însă poate fi vorba și despre o despărțire.

Pești:

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să-și schimbe programul și stilul de viață pentru a depăși cu bine perioada aceasta, mai ales că au susținere din partea Lunii Noi să facă asta. Nativii au tendința de a se suprasolicita, mai ales mental, au tendința de a munci în exces și oboseala poate fi resimțită puternic acum. În plus, nu vor avea forță și vitalitate pentru a-și duce sarcinile la bun sfârșit. În plan sentimental, Venus din sectorul relațiilor face aspect bun cu Uranus din sectorul comunicării, prin urmare fie partenerul vine cu idei bune sau ia decizii care să aducă un nou suflu relației. Posibil chiar să planifice o minivacanță neașteptată care să-i scoată pe nativi din ritmul profesional care i-a acaparat. Cei singuri au șansa să flirteze și să cunoască o persoană cu care să înceapă o nouă relație.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie