Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

Săptămâna 2 – 8 decembrie 2019 debutează cu ingresul lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în zodia Capricorn. Jupiter este planeta expansiunii, a șansei, a bogăției, însă atunci când traversează rigida zodie a Capricornului energia sa nu este la fel de puternică, cel puțin nu așa cum a fost în ultimul an de zile, când a traversat zodia sa de domiciliu, Săgetător.

Jupiter va rămâne timp de un an de zile în zodia Capricorn, însă pentru a ne bucura de beneficiile, de oportunitățile pe care le aduce va trebui să devenim mai perseverenți în atingerea scopurilor, mai răbdători și mai practici. La modul general, ne vom dori ascensiune profesională, însă va trebui să dăm dovadă de mult mai multă ambiție în acest sens. Va trebui să avem grijă la mpdul în care ne manifestăm autoritatea în relațiile cu cei din jur pentru că putem exagera.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

În aceasta săptămână, cei născuți în zodia Berbec se vor axa pe carieră, pe îndeplinirea unor scopuri înalte în domeniul profesional, scopuri care să le aducă ocazia să avanseze. Nativii se pot face remarcați prin idei mărețe, prin proiecte îndrăznețe și nu este exclus să se gândească la o schimbare radicală a domeniului profesional, poate la o plecare în străinătate. Recomandarea este să-și folosească cu mai multă încredere abilitățile profesionale și să se automotiveze. Atenție la cheltuieli, care pot fi semnificative.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea șansa de a face bani din activități intelectuale și sunt foarte bine susținuți cei care lucrează în străinătate sau care-și doresc o plecare, o mutare peste hotare. Este o săptămână bună pentru întărirea unor principii de viață, pentru folosirea a ceea ce au învățat până acum în atingerea unor scopuri financiare. Mulți nativi vor începe să lase în spate o serie de prejudecăți care îi țin pe loc. Se cere mai multă atenție acordată odihnei și stilului de viață.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, caeastă săptămână aduce nevoia de a clarifica situația financiară, în special segmentul banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot rezolva o situație care vizează moștenirile, un partaj, un credit și nu este exclus ca unii Gemeni să se gândească la o variantă pentru a face bani împreună cu partenerul de viață. Acum se pot pune bazele unei afaceri, colaborări avantajoase care să le îmbunătățească finanțele anul viitor. Cei singuri pot avea ocazia de a începe o nouă relație cu o persoană cu funcție înaltă, posibil din autoritatea statului. Sănătatea este vulnerabilă și este recomandat ca nativii să evite eforturile fizice. Mai multă prudență în dalogurile cu prietenii.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac sfârșitul de an aduce noi începuturi sentimentale. Mulți nativi se vor îndrăgosti, vor începe noi povești de iubire și nu este exclus să devină părinți sau, cel puțin, să se gândească la această variantă. La locul de muncă situația va deveni mai ofertantă, în sensul că nativii pot avea mari șanse să-ți îmbunătățească condiția, modul în care-și îndeplinesc sarcinile și responsabilitățile astfel încât, în viitor, să puncteze o avansare profesională. Sunt favorizați cei care lucrează în domenii artistice și creative. Atenție la cheltuieli! Este o perioadă în care Racii pot cheltui mai mulți bani ca de obicei pe activități distractive sau pe călătorii. Tot din punct de vedere financiar, se pot (re)discuta niște condiții contractuale. Starea de sănătate poate fi mai sensibilă și va fi nevoie de mai multă odihnă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă. Nativii care lucrează în medii artistice, creative, sportive ar putea avea parte de recunoaștere profesională. Vor apărea șanse neașteptate la locul de muncă, iar cei care-și doresc să facă o schimbare de job sau să se angajeze acum vor avea de unde alege. Starea de sănătate se va îmbunătăți și vedem ca mulți nativi să înceapă un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat. Abordarea spiritualității le poate fi de ajutor pentru îmbunătățirea stării de spirit. Cheltuielile ar trebui făcute cu măsură și este de preferat ca nativii să evite investițiile și câștigurile rapide.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi deschiși către noi povești de iubire și nativii care au relații de lungă durată se pot muta împreună cu persoana iubită sau pot visa la construirea unui cămin împreună. Nu este exclus să se gândească la posibilitatea de a deveni părinți, iar cei care deja sunt, se vor preocupa de educația copiilor cu mai multă strictețe și severitate. Discuțiile pe teme financiare nu vor avea rezultatele axate. Este o perioadă în care nativii se concentrează mai mult pe propria persoană și mai puțin pe ceea ce spun sau vor alții.

Balanță

Dialogurile legate de o locuință, de membrii familiei pot ocupa mare parte din timpul celor născuți în zodia Balanță. Nativii pot avea șansa fie de a-și cumpăra o casă, fie de a se muta sau, cel puțin, în acaestă perioadă, pun bazele acestor demersuri. Relația cu părinții, cu rudele, se poate îmbunătăți remarcabil acum, dar și relația cu partenerul de viață. Deplasările, minivacanțele în țară, vizitele la cei dragi pot face parte din programul nativilor în această săptămână. La locul de muncă se pot isca conflicte și este de preferat să se abordeze diplomația și tactul.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi atrași de studiu, de acumularea cunoștințelor. Se poate planifica o vacanță fie pentru sfârșitul de an, fie pentru începutul anului viitor. Nativii vor căuta să învețe lucruri noi care să-i ajute în îmbunătățirea veniturilor, iar comunicarea le va fi aliat de nădejdee în îndeplinirea planurilor. Sunt foarte bine susținuți financiar cei care fac bani în urma deplasărilor. Atenție la îndeplinirea sarcinilor de muncă. Este posibil ca distracțiile și activitățile împreună cu persoana iubită să le acapareze timpul și să le afecteze activitățile profesioanale.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se despărt de Jupiter, guvernatorul lor, însă Marele Benefic va intra pe casa banilor obținuți din muncă proprie, așa că aceșțti nativi vor fi mai determinați ca niciodată să-și îmbunătățească situația și, în plus, contextul astrologic le va aduce șanse și oportunități nesperate și negândite. Pot obține inclusiv o avansare în funcție care să le aducă un salariu mai mare și mulți nativi se pot gândi la varianta de a schimba locul de muncă cu unul mai bun. Atenție la relațiile cu membrii familiei care pot fi ușor tensionate acum! Călătoriile vor fi un punct de interes al perioadei.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de intrarea lui Jupiter întocmai în semnul lor. Pentru acești nativi va fi o perioadă foarte bună, cu schimbări benefice în plan personal și profesional. Capricornii vor reuși să-și pună la punct un plan de ascensiune, să demareze proiecte care să le aducă venituri suplimentare, iar relația cu persoana iubită se poate îmbunătăți. Capricornii pot avea sprijin de la partenerul de viață. Acum au șansa de a depăși niște frici, niște restricții și blocaje pe care și le-au impus. Gândurile nativilor vor fi îndreptate către familie sau către rezolvarea unei situații legată de un bun de patrimoniu.

Vărsător

Este o săptămână foarte bună pentru vindecare, indiferent că vorbim de vindecare fizică, psihică sau emoțională. Este momentul ca cei născuți în zodia Vărsător să depășească niște frici, obsesii, să renunțe la niște vicii. Implicarea în acțiuni caritabile le va aduce liniște sufletească. Pe final de an, introspecția le va aduce beneficii și pot avea ocazia să înceapă noul an cu planuri bine puse la punct de ascensiune profesională. Întreaga săptămână se vor concentra pe iubire și distracție, iar cei care sunt parte a unui cuplu vor reuși o consolidare, o apropiere de persoana iubită, în timp ce nativii care sunt singuri vor avea șanse mari să se îndrăgostească de o persoană cunoscută prin intermediul anturajului, cercului de cunoștințe sau, este posibil ca o relație de prietenie să evolueze către iubire.

Pești

Prietenii devin centru de interes, iar cei născuți în zodia Pești pot avea ocazia de a pune la cale planuri pe termen lung, proiecte îndrăznețe de viitor alături de cei din anturaj, proecte care să le aducă recunoaștere publică sau, de la caz la caz, șansa de a avansa profesional. Nativii se pot gândi la o reorientare în carieră. Cei care demarează acum proiecte au șanse mari de reușită. În a doua parte a săptămânii, Peștii pot primi favoruri financiare, avantaje materiale, bani și cadouri sau pot rediscuta condițiile salariale. Se recomandă mai multă odihnă și evitarea exceselor.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie