Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 pentru fiecare zodie

O săptămână care va fi marcată de mai multe evenimente astrologice, dintre care cel mai important este Luna Plină în Pești.

Evenimente astrologice în această săptămână:

 • 23 august 2018 / joi: Soarele își face debutul tranzitului în Fecioară
 • 25 august 2018 / sambătă: Trigon între Soare (in Fecioară) și Uranus (în Taur)
 • 26 august 2018 / duminică: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Saturn (în Capricorn)
 • 26 august 2018 / duminică: Cuadrat între Venus (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)
 • 26 august 2018 / duminică: Luna plină în Pesti

Berbec

Vor fi șapte zile în care Berbecii trebuie să fie atenți la ceea ce se întâmplă în viața lor. La nevoie, vor lua decizii ce le pot schimba radical viața. Iată ce îți rezervă astrele în zilele care urmează. Din punct de vedere sentimental, ceva parcă nu merge bine pentru Berbeci. Simt că își pierd încrederea în relație, în partenerul de cuplu, ba chiar și în propria persoană. Este bine să fie atenți la cum decurg lucrurile în relație. Și, la nevoie, să ia msăsuri. Trebuie să știe dacă mai este sau nu mai este ceva de făcut pentru a salva acea relație. Soluții se vor găsi. Dar trebuie ca ei și partenerii de viață să fie dispuși să depună efort pentru a repara ceea ce nu funcționează între ei. Din punct de vedere profesional, totul este în regulă. Ești în acea etapă în care simți că lumea e a ta în ceea ce privește cariera. Poți face orice, nimic nu te sperie. Însă, ai vrea, totuși, ami mult de la tine. Simți că te poți implica în mai multe proiecte. Și este posibil chiar să faci asta în ultimele zile ale acestei săptămâni. Vrei să îți dovedești în primul rând ție că poți face mai mult. Financiar, poți să spui că se putea mai rău. Nu te plângi. Încerci să vezi partea plină a paharului. Asta după ce ai traversat o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar. Acum ai încpeut să apreciezi mai mult ceea ce ai și nu te mai plângi așa ușor pentru ceea ce îți lipsește din punct de vedere material. În privința sănătății, nu îți face griji! Vei avea o săptămână bună, fără nicio problemă în acest sens. Ai grijă, totuși, să te și odihnești atunci când simți că obosești.

Taur

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt pe cale să își schimbe radical viața. Totuși, trebuie să ia în calcul anumite aspecte atunci când iau decizii foarte importante. În ceea ce privește viața sentimentală, Taurii au de trecut anumite obstacole în primele zile ale săptămânii. Acești nativi vor fi nevoiți să își dovedească sentimentele pentru partenrul sau partenera de cuplu. După acea perioadă mai agitată de la începutul săptămânii, totul va decurge bine în ceea ce privește viața sentimentală. Cariera Taurilor va fi un subiect destul de senibil în această săptămână. Este posiubil să fie nevoiți să își neglijeze locul de muncă în această ssăptămână. Iar rezultatele vor fi imediat resimțite. De aici pot apărea conflicte la locul de muncă, poate chiar și cu superiorii. Nici relația cu colegii de servicu nu va fi una plăcută în această săptămână. Taurii se simt neîndreptățiți, dar nu au ce face în acest sens. Doar să își vadă de treaba lor, pentru că o discuție mai aprinsă cu cei de la locul de muncă nu va face decât să intensifice mai mult conflictele și tensiunea de la lucru. De aceea este mult mai bine ca Taurii să se abțină, să nu pună paie pe foc. Pe plan financiar, situația nu se va schimba. Cel puțin, nu vor apărea schimbări majore care să aibă un anumit impact asupra viații acestor nativi. Ce-i drept, faptul că au strâns cureaua în ultima vreme și au reușit să facă anumite economii îi ajută mult pe cei ce s-au născut în zodia Taurului. În privința sănătății, pot să apară unele probleme. Nimic serios, dar asta nu însemană că trebuie să își neglijeze strea de sănătate. Imedat ce simt că ceva nu este în regulă cu ei, Taurii trebuie să meargă la medic.

Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână încărcată. Acești nativi trebuie să găsească o modlaitate prin care să se împartă în toate direcțiile așa încât să pună totul la punct. Iată ce îți rezervă astrele. Viața sentimentală a Gemenilor va fi o provocare pentru acești nativi în zilele care urmează. Trebuie să fie alătri de persoana iubită și să îi arate că se implică suficient și în relație. Este posibil ca din cauza faptului că petrec puțin timp împreună, Gemenii și parteerii de cuplu să aibă unele conflicte. Ce este de făcut? Este bine să se găsească o modalitate prin care să se rezolve cât mai repede conflictele. Nici la serviciu nu este situația tocmai roz. Vor apărea destule provocări ce vor solicita atenția acestor nativi. Asta în condițiile în care și relația de cuplu are nevoie de timp și de atenție. Trebuie să se găsească o modalitate prin care și la servicuui să se rezolve problemele, dar și acasă. Va fi destul de dificil să lupte pe ambele fronturi, dar altă variantă nu prea există dacă vor să rezlve problemele și acasă și la serviciu. În privințța situației financiare, Gemenii sunt destul de mulțumiți. Desigur, se putea și mai bine, însă înceracă să vadă partea plină a paharului. Nativii realizează că este mult mai benefică o astfel de atitudine decât să se concentreze asupra lipsurilor din viața lor. Starea de sănătate a Gemenilor va fi destul de bună în această săptămână. În ultimele zile ale acestui interval este posibil să se confrunte cu unele migrene. Și asta le va strica sfârșitul de săptămână. Este psoibil ca din cauza problemelor de săntate să fie nevoiți să anuleze sau să amâne unele planuir pe care și le făcuseră pentru sfârșitul acestei săptămâni. Sănătatea este cea mai importantă.

Rac

Săptămâna aceasta Racii vor fi extrem de ambițioși. Vor ajunge acolo unde nici măcar nu îndrăzneau să viseze. Iată ce îți rezervă astrele dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal. În privința vieții sentimentale, Racii nu trebuie să își facă griji. Relația cu partenerul de viață nu va întâmpina nicio problemă. Și asta deoarece acești nativi au înțeles în trecut cât de importantă este comunicarea în relație. Acum știu ce să facă și ce să evite pentru a nu intra din nou în conflict cu partenerii de viață. Așadar, toate bune și frumoase în ceea ce privește viața sentimentală a acestor nativi. Cariera este importantă petru Raci, motiv pentru care i-au acordat o atenție deosebită în aceatsă perioadă. S-au implicat în diverse proiecte la locul de muncă tocmai pentru a-și dovedi abilitățile, dar și pentru a arăta cât de mult contează pentru ei slujba pe care o au. Datorită acelei implicări a nativilor, în această săptămână răsplata nu va întârzia să apară. Ce înseamnă asta? Ei bine, pe lângă aprecierea superilor, și o posibilă avansare la care nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze. De asemenea, unii nativi se gândesc serios la posibilitatea de a pune bazele unei afaceri proprii, având în vedere că au acumulat de-a lungul timpului experiența necesară în acest sens. Dar să se gândească foarte bine înainte de a lua decizia finală și de a le comunica și altora planurile lor. Având în vedere programul încărcat al Racilor, nu este de mirare că nu mai au timp pentru ei. Astfel, din cauza epuizării, pot să apară unele probleme de sănătate ce nu pot fi neglijate. Sau, poate, unele afecțiuni mai vechi vor reapărea din cauza lipsei de odihnă și a sistemului imunitar mai scăzut din ultima vreme. Mare grijă!

Leu

Vrei să afli adevărul cu orice preț. Nu suporți nedreptățile și ești dispus să lupți până la final pentru a face dreptate. În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile vor fi în general bune. Desigur, vor exista și mici excepții. Spre finalul acestei perioade, este posoibil să apară mici conflicte între ei și partenerii de cuplu. Au senzația că rutina a început să își facă apariția în relația lor și nu știu cum să procedeze în acest sens. Dar comunicarea cu siguranță va fi utilă în cazul acestor nativi. Nu trebuie să vadă în această problemă ceva ce nu are rezolvare. Leii consideră că sunt nedrptățiți la locul de muncă. Și tocmai nedreptățile pe care le văd în jur îi fac să aibă unele reacții mai neplăcute în urma cărora este posibl ca tot ei să aibă de suferit. Sunt sfătuiți să nu fie impulsivi, să aibă grijă ce spun și cum acționează. Asta deoarece dacă exagerează cu unele interpretări, este posbil să apară și unele urmări mai neplăcute. Din cauza lucrurilor pe care nu le consideră normale la locul de muncă, Leii parcă nu mai lucrează cu același drag. Simt că nu mai găsesc motivația de care au nevoie. Totuși, să se gândească bine la ceea ce fac. În privința sănătății, Leii trebuie să fie foarte atenți în această săptămână. Răcelile de vară le pot da bătăi de cap. De asemenea, stresul și agitația de la locul de muncă și din cadrul relației pot avea un impact negativ asupra sănătății acestor nativi. Sunt sfătuiți să evite situațiile ce nu le pot face bine, deoarece este posobil să apară problemele legate de tensiunea arterială, să se confunte cu palpitațiile și altele asemenea, probleme mai grave pe care le-au avut și în trecut.

Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una în care Fecioarele trebuie să pună la punct multe detalii legate de propria viață. Simt că au nevoie de mai mult și au de gând să ia măsuri în acest sens. Iată ce se va întâmpla cu acești nativi. Din punct de vedere sentiental, Feicoarele întâmpină unele dificultăți. S-au adunat mai multe lucurri care îi fac pe acești nativi să creadă că relația de cuplu începe să aibă unele probleme. Poate totuși să fie totul doar în imaginaia lor, ori să exgareze micile probleme pe care le au și să le considere mai grave decât sunt în realitate. Este bine să discute cu calm cu partenerul de cuplu. Prin comunicare și prin sinceritate se pot rezolva problemele. Fecioarele au probleme și la locul de muncă. Se lovesc de încăpățânarea și de egoismul multora. Din păcate, nu știu cum să procedeze pentru a nu fi afectați de acele lucruri neplăcute. Au făcut ceea ce le-a stat în putință, dar se pare că nimic nu dă rezultatele dorite. Este o situație destul de neplăcută care îi preocupă și nu le permite să se ocupe și de alte aspecte ale vieții lor. Cumva se va rezolva și asta, așa că să încerce să se calmeze. Nu rezolvă nimic rezvoltându-se, se pare. Și starea de sănătate a Fecioarelor va fi afectată de programul de lcuru încărcat și de problemele pe care le întâmpină pe plan sentimental și pe plan profesional. Să fie atenți, să încerce să se odihnească suficient. Să se mai pună și pe ei pe primul loc. Altfel riscă să aibă probleme de sănătate mai grave. Și sigur nu vor să se întâmple asta. La final tot ei vor suferi, nimeni altcineva. De asta s-au convins în utima vreme.

Balanță

Este o săptămână în care nativii zodiei Balanță renunță la anumite lucruri și încep alte lucruri imediat. Fie că este vorba despre locul de muncă sau chiar de o persoană, pentru nativii zodiei a venit momentul în care trebuie să facă o alegere. Luna plină de pe 26 august îi determină pe nativii zodiei Balanță să încerce să găsească un echilibru între viața personală și viața profesională. Pentru că în acest moment nu trebuie să neglijeze niciun plan, deoarece ar putea avea efecte neprevăzute în cazul în care unul dintre ele este favorizat. Din acest motiv, nativii zodiei vor face adevărate slalomuri zilele acestea pentru a se împărți între familie, prieteni, persoana iubită și serviciu. Iar acest lucru îi va solicita extrem de mult și îi va stoarce de energie. Fiind extrem de diplomați, în unele cazuri vor apela la această trăsătură definitorie a lor și nu este de mirare că unii se vor trezi cu niște atenții din partea nativului zodiei Balanță doar pentru a mai câștiga niște timp. Însă trebuie să fie atenți pe ce dau banii, deoarece tind să fie cam risipitori zilele acestea. Nativii zodiei Balanță pot renunța la anumite planuri importante peste noapte. Nativii Balanță își fac planuri de viitor în aceste zile, iar astrele sunt de partea lor pentru a pune ultimele lucruri la punct. În schimb, alți nativi ar putea să se trezească în mijlocul unor planuri și să își dea seama că nu este ceea ce își doresc cu adevărat și să dea un pas înapoi. Este un moment decisiv pentru ei ca să o ia în stânga sau în dreapta și să își asculte instinctul. Pentru că vor fi permanent pe drumuri și vor încerca să îi mulțumească pe toți, nativii zodiei trebuie să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Odihna și niște exerciții fizice ar trebui să îi ajute să scape de această perioadă aglomerată din viața lor.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion simt nevoia să clarfice zilele acestea anumite lucruri din viața lor. Luna plină de pe data de 26 august se face resimțită în casa familiei, iar acest lucru îi determină pe nativii zodiei să fie mai apropiați de cei dragi și să afle anumite lucruri care îi interesează din viața lor. A venit momentul pentru unii nativi ai zodiei să facă pace cu cineva drag și să descopere că au greșit atunci când au rupt relațiile. Alți nativi vor lăsa totul zilele acestea pentru a petrece puțin timp cu familia. Este foarte important pentru ei să fie înconjurați de cei dragi în aceste zile, să fie răsfățați și apreciați. Cât despre carieră, Luna nouă este de partea nativilor zodiei Scorpion. Cei care vor să câștige mai mulți bani, trebuie să își găsească acum curajul să ceară o mărire de salariu. De asemenea, și cei care vor să își schimbe departamentul ar putea avea șanse, dacă demonstrează că sunt capabili. Nativii zodiei își vor scoate la iveală slăbiciunile. Cei care se mută ori își caută o casă au ocazia ca săptămâna aceasta să facă niște tranzacții foarte bune. Cei din jurul lor vor fi foarte uimiți sau invidioși de aceste tranzacții, însă acest lucru nu ar trebui decât să îi bucure. Când vine vorba despre viața de cuplu, nativii zodiei ar putea arăta zilele acestea unele slăbiciuni ale lor. Din acest motiv, ar trebui să fie foarte atenți la gesturile pe care le fac, dar și la lucrurile pe care le spun. Pentru că la cât de multe primesc de la ceilalți, ar trebui să învețe și să ofere. Iar partenerul nu va ezita să le atragă atenția Scorpionilor dacă vor constata niște derapaje în relație. Se recomandă discuții sincere și gesturi romantice.

Săgetător

Luna plină de pe 26 august este un moment prielnic pentru nativii zodiei Săgetător care vor să își schimbe cariera ori se gândesc să învețe lucruri noi. Săgetătorii  sunt cunoscuți pentru faptul că petrec mult timp pentru dezvoltarea personală și pentru a cunoaște lucruri noi și nu este deloc de mirare dacă zilele acestea vor căuta cursuri de formare profesională sau se vor gândi să urmeze niște cursuri pentru a-și schimba cariera. Trebuie să aibă curajul și dorința de a face schimbări la serviciu, pentru că astrele sunt de partea lor. Cei care au deja un loc de muncă vor fi bine văzuți de către șefi dacă își termină sarcinile la timp. În schimb, cei care intenționează să plece în călătorii de afaceri trebuie să aibă mare grijă la discuțiile cu partenerii de afaceri, deoarece de aceste discuții poate depinde cariera lor. Sunt favorizate în aceste zile și semnarea cde noi contracte, dar și negocierile, de tot felul. Nativii zodiei trebuie să își asculte instinctul și să se bazeze permanent pe cunoștințele lor. Sănătatea le poate juca feste zilele următoare nativilor zodiei Săgetător. Pentru că munca le ocupă foarte mult timp, nativii zodiei Săgetător nu ar trebui să neglijeze starea de sănătate. S-ar putea să le joace niște feste în zilele următoare, așa că orice simptom ar trebui să fie tratat cu seriozitate. Niște analize medicale sunt de mare ajutor, mai ales pentru cei care intenționează să plece în călătorii sau în vacanță. Nu este indicat să plece la drum dacă se simt rău, pentru că ar putea avea parte de o vacanță ratată. De asemenea, în cuplu lucrurile se anunță plină de surprize. Anumite reîntâlniri de familie sau cu prietenii vor crea multe emoții. Cu această ocazie, unii nativi ar putea primi și niște sume de bani de la cei dragi, fie că este vorba despre o moștenite sau un cadou.

Capricorn.

Nativii zodiei Capricorn sunt din nou pe val, după o perioadă în care lucrurile nu au mers tocmai bine în viața lor. Au învățat extrem de multe lucruri în ultima perioadă, iar acum au ocazia să pună în practică lecțiile primite de la ceilalți. Luna Plină de pe 26 august vine pentru nativii zodiei Capricorn cu ocazia de a investi banii câștigați. Un specialist în investiții ar fi de mare ajutor, pentru a-i sfătui ce ar trebui să facă mai departe în plan finaciar. Cei care au lucruri de vândut în această perioadă au ocazia de a face tranzacții foarte bune pentru ei, din care chiar să scoată și profit. Cei care vor să își suplimenteze veniturile sunt privilegiați acum. De asemenea, și cei care se gândesc la o mărire de salariu sau la avansare la locul de muncă vor avea o surpriză plăcută. Seriozitatea la muncă din ultimele luni a fost apreciată de către șefi, care acum le permit să preia frâiele unui departament sau să conducă echipa unui proiect. Ideile pe care le au în această perioadă trebuie neapărat valorificate, deoarece nu se vor mai întâlni prea curând cu astfel de oportunități. Unii nativii ai zodiei ar putea să fie ceruți în căsătorie. Dacă la locul de muncă totul merge foarte bine, ei bine, în viața de familie și de cuplu, nativii zodiei Capricorn trebuie să aibă mai multă grijă. Pentru că, din cauza programului atât de încărcat, au reușit să îi neglijeze pe cei dragi. Nu este o situație singulară pentru ei, dar de data aceasta ar trebui să fie mai atenți la nevoile lor. Mai ales cei care sunt la început de relație, trebuie să petreacă mai mult timp cu acea persoană, deoarece această situație ar putea să îi îndepărteze. Cei care sunt într-o relație de mult timp au nevoie de gesturi de confirmare a sentimentelor și unii ar putea să aibă parte de cereri în căsătorie sau vești despre o sarcină.

Vărsător

Săptămâna care urmează vine pentru nativii zodiei Vărsător cu multe schimbări. În aceste zile au ocazia să iasă în evidență și să rezolve lucruri pe care nu au reușit să le facă până acum. Însă aceste lucruri le va consuma multă energie și ar trebui să acorde mai mult timp stării de sănătate, deoarece nu este exclus să se trezească în mijlocul săptămânii extenuați și fără vlagă. Iar Luna plină de pe 26 august va influența foarte mult starea de spirit. Și acest lucru îi va afecta, în primul rând la serviciu, iar apoi în viața de familie. Niște suplimente alimentare și o alimentație mai sănătoasă îi pot ajuta să treacă peste aceste situații neplăcute mult mai ușor. Nativii zodiei Vărsător sunt privilegiații săptămânii, însă trebuie să învețe să gestioneze fiecare lucru pe care îl fac pentru ca totul să se rezolve așa cum vor ei. La muncă, lucrurile merg excelent și este momentul propice pentru noi colaborări sau pentru avansări. Este momentul cel mai bun și pentru călătorii în străinătate în interes de serviciu și pentru semnări de contracte avantajoase. Banii se ivesc din cele mai neașteptate locuri zilele acestea. Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți să acorde mai mult timp partenerului. În cuplu, lucrurile s-ar putea să meargă ceva mai anevoios, așa că nativii zodiei Vărsător trebuie să învețe să se împartă zilele acestea între muncă și partener. Nu trebuie să îi neglijeze pe cei dragi, deoarece vor primi imediat reproșuri. Niște ieșiri singuri sau în grup sunt cele mai bune momente pentru a destinde atmosfera. De asemenea, este cel mai bun moment pentru a-i arăta încă o dată partenerului cât de important este pentru tine. Cei care pleacă zilele acestea în vacanță sunt sfătuiți să fie atenți la accidentele din aer liber, pentru a nu le strica acest concediu.

Pești

Duminică, pe data de 26 august, are loc Lună plină în Pești (opoziție între Luna din Pești și Soarele din Fecioară). Acest lucru vine cu multe schimbări pentru nativii zodiei Taur, mai ales în familie. Pentru că această lună stimulează casa trecutului, nu este exclus să apară persoane noi din trecut și să le dea nativilor zodiei Pești viața peste cap. Pot relua legăturile vechi, însă trebuie să se gândească la vechea vorbă că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Cei care sunt într-o relație trebuie să fie foarte atenți la aceste tentații și să pună în balanță toate aspectele înainte de a lua o decizie. Reîntâlnirile cu persoane din trecut au o influență nefastă și asupra economiei. Dornici de a face o impresie bună, nativii zodiei Pești ar putea să arunce cu banii în stânga și în dreapta, fără să se gândească la consecințe. Din acest punct de vedere, trebuie să aibă mai multă grijă la economii și să evită să facă niște cadouri scumpe doar de dragul de a fi mai apreciați. Cât despre carieră, nativii care își caută un loc de muncă au mari șanse să primească un telefon pentru interviu, așa că nu trebuie să le fie teamă de necunoscut și să își asculte instinctul. Un loc de muncă despre care nu știu prea multe lucruri îi pot ajuta în cel mai scurt timp să se evidențieze. Nativii zodiei Pești sunt sfătuiți să evite flirturile. Cei care au un loc de muncă trebuie să fie mai atenți la relațiile cu colegii și să evite flirturile care nu își au rostul sau la bârfe. Unele cuvinte ar putea ajunge la urechile șefilor și nu este momentul potrivit pentru aceste discuții. În planul sănătății, nu se anumță mari probleme, însă nativii zodiei pot fi mai atenți la timpul acordat odihnei, pentru a nu ajunge la oboseală cronică. De asemenea, niște suplimente alimentare sunt recomandate pentru cei care au un program extrem de încărcat.

Sursa:
teotrandafir

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie