Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 25 iunie-1 iulie 2018

Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 este dominat de 3 evenimente astrologice importante:

· 27 iunie: Marte, retrograd în zodia Vărsător;
· 28 iunie: Luna Plină în zodia Capricorn;
· 29 iunie: Mercur intră în zodia Leu.

Berbec

Începeți săptămâna cu un spirit jucăuş și pus pe şotii, pe măsură ce Mercur se îndreaptă se apropie de conjuncţia cu Venus şi de trigonul cu jovialul Jupiter. Venus în opoziţie cu Marte și cu Mercur în opoziţie cu înverșunatul Pluto, aduc o mulțime de oportunităţi pentru a discuta, pentru a demara o afacere, și de a face conexiuni noi și profitabile. Marte în sector social ar putea să te încurajeze să acţionezi şi să îţi impulsioneze spiritul. S-ar putea să existe o anumită tensiune în jurul unor aspecte, în special în această săptămână, când sentimentele tale sunt mai vulnerabile şi îţi pot provoca supărări. Cineva cu care te întâlnești sau cu care lucrezi te-ar putea determina să îţi doreşti să preiei controlul asupra corpului tău. Dacă alții par să te descurajeze, încercă să nu o iei personal. Dacă poți evita să fii prins în argumentaţii inutile, este cu atât mai bine. Vrei să pui capăt unei relaţii, dar nu eşti sigur dacă asta vrei. Uneori, anumite momente petrecute cu persoana potrivita pot dura o viata. Trebuie să participi la o grămadă de activități care să sporească adrenalina pentru a face faţă sfârșitului de săptămână, deoarece chiar și tu ai o limită. Asigură-te că întâlnirea este una de divertisment înainte de a face o rezervare pentru o lecție de skydiving sau de bicycle track pe munte. Profesional este o perioadă foarte stabilă când poți obține multe. De asemenea, este ideală pentru curățenie și organizare, aşa că orice sarcină te îndeamnă la acțiune și o poți îndeplini cu succes. Un bărbat mai în vârstă, poate un șef, te laudă pentru o muncă bine făcută, dar şi pentru abilitățile organizatorice. Ar putea exista însă unele conflicte. Fii deschis şi fă lucrurile diferit. Ţi se cere să fii mai serios în ceea ce privește relațiile profesionale. Vrei să înveți cum să foloseşti experienţa de viață ca să faci bani. Sănătatea este o sabie cu două tăișuri. Dacă îţi poți păstra mintea în funcțiune, aceasta va face minuni pentru tine. Dacă ai tendința să trăieşti cu ideea că ar putea fi ceva în neregulă cu corpul tău, este pentru că energia ta este foarte scăzută, ceea ce ar putea provoca o reacție negativă. Foloseşte-ţi mintea pentru a rămâne în vârf.

Taur

Încrede-te în intuiția ta când este vorba despre prieteni și colegi. O idee sau o direcție nouă care te inspiră ar putea spori starea ta de spirit. Universul sugerează că trebuie să fii îndrăzneț și să nu eziţi să încerci ceva diferit. Ai putea descoperi acel noroc sau bunătate de care au nevoie şi ceilalţi, dar nu au curajul care trebuie, aşa cum ai tu. Venus se opune marți şi joi, 26 şi 28 iunie, vă puteți pomeni atras instantaneu de cineva aflat într-o poziție de autoritate. Mergi ușor și fă-ţi timp pentru asta. Afișarea sentimentelor prea devreme poate să nu îţi fie de ajutor. Totuşi, Soarele este îRacceea ce ar putea fi mai bine pentru tine. Există posibilitatea ca cineva să se supere în cursul săptămânii, dar cu o gândire inteligentă ai putea să transformi situația din jur. Încearcă să nu iei pe cineva serios în weekend. Uneori e bine să fii egoist și săptămâna este una din acele momente. Ar putea fi greu să vizualizezi totul, dar energia ta este una pozitivă, iubitoare de viaţă. Ai încredere îjocul astrelor, sunt de partea ta. Dacă te confrunţi cu probleme sentimentale, cere sfatul unui prieten dacă vrei o opinie cinstită. Profesional este posibil să nu obții creşterea salarială, dar poți lua măsuri pentru a câștiga recunoașterea. Chiar dacă te simţi energic, situaţia cere răbdare. Un adjunct al şefului se comportă oarecum dictatorial, dar poți învăța multe ascultând și observând. Ai putea constata că ţi-a vândut gratis ideea pentru o carieră diferită. Aceste sunt lucruri pe care trebuie să le dai cu adevărat, să vezi ce poţi face în continuare. Finalizați tot ce puteți până la sfârșitul fiecărei zile. Vestea bună este că universul face să arăți interesant și unic pentru toți. Vestea proastă că este vorba de o foarte mare tensiune în sectorul tău profesionalS-ar putea ca individualitatea și ideile tale să strălucească, dar cineva de la locul de muncă dorește să mențină status quo-ul pe care îl ai, nu să ţi-l schimbe. Banii vin atunci când eşti capabil să ajungi să tragi linie şi să contabilizezi, astfel încât să poți găsi un grup de susținere a abilităților tale. S-ar putea să fii susceptibil la o răceală sau o altă boală minoră, ceea ce presupune să cauţi vitaminele și mineralele potrivite pentru a stimula sistemul imunitar și pentru a transforma acest obicei într-o uzanţă cotidianăFă mai multe exerciții fizice și transformă asta în rutină pentru o sănătate echilibrată, care îţi va permite să rămâi în vârf.

Gemeni

Venus în Casa comunicării, prinsă într-un pătrat cu Jupiter, ar putea să îţi stârnească interesul de a ieși și de a face ceva diferit de tot ce ai făcut până acum. Este o săptămână bună pentru acţiune, mai ales dacă eşti dispus să îţi faci un nou cerc de prieteni. Când vine vorba de cariera și obiectivele tale, să nu uiţi că Neptun este retrograd, ceea ce ar putea umbri din neatenție una sau două realizări din drumul tău. Este posibil ca acestea să nu se întâmple peste noapte şi de aceea să nu sesizezi pericolul, dar poți deveni conștient de defectele unui plan sau de ambiția prea mare, în zilele și săptămânile următoare. Când observi asta, este timpul să te gândeşti cum acţionezi în continuare. Mișcarea Soarelui prin Rac în Casa banilor proveniţi din muncă proprie, te poate încuraja joi, 28 iunie, să te gândeşti la securitatea financiară și cum ai putea face mai mulţi bani. Dar fii atent în weekend, pentru că cheltuielile acum se produc, aşa că dacă poţi,  abţine-te. Eşti un pic idealist atunci când vine vorba despre dragoste, dar oare este vreo problemă să crezi că totul va funcționa ceas? Nu cred. În plus, nu ai timp pentru detalii acum. Îţi place să ai visuri măreţe, dar acum lasă-le pentru alţii. Profesional, ştii care este limita dincolo de care nu poţi trece şi totuşi, nu te deranjează să o depășeşti câteodată. Ești incitat de nerespectarea regulilor, dar nu eşti singurul, toată lumea sare pârleazul măcar odată. Universul susține relațiile pozitive cu clienții și colegii. Energia te-ar putea face neobișnuit de naiv. Nu este timpul nici să fii descurajat. Vezi obstacolele ca pe nişte provocări. Financiar, un aspect armonios va face să te simţi confortabil și respectat în această săptămână. Oamenii ţi se adresează pentru a-ţi vorbi despre tot felul de lucruri, inclusiv despre munca ta și despre banii pe care îi plăteşti pentru a o face. Uită-te la sectorul carierei pentru o nouă inspirație și noi idei. Ai putea fi obsedat de o problemă de sănătate. Poate că este dorința de a-ţi tonifia corpul. Sau poate esti dornic să slăbeşti şi nu îţi poţi scoate chestia asta din cap. Ia-ţi puțină libertate și analizează-ţi alternativele de sănătate din mai multe perspective.

Rac

Etericul Neptun luni, 25 iunie, intră în retrogradare, iar această fază ar putea să coincidă cu anumite lucruri pe care doreşti să le faci, convins că vor fi o reuşită, dar cum nu vor fi confirmate în săptămânile următoare s-ar putea să-ți dai seama că te-ai înșelat din anumite puncte de vedere. Odată ce ai înţeles despre ce este vorba, ar fi înțelept să faci ceva în legătură cu aceasta. Cum Soarele se mișcă în Rac, eşti în elementul tău. Săptămânile următoare reprezintă ocazia extraordinară de a explora lumea. Treci ușor peste weekend. Dacă ai ceva important de spus, încercă să spui cât mai simplu şi cât mai pe înţelesul tuturor, şi pe cât posibil evită orice argument care poate declanşa un conflict. De ce trebuie să îţi ia o oră ce poţi face într-un minut? Ai chef să tot amâni, dar nu uita când amâni, pierzi. Analizează-ţi sentimentele acum sau pregăteşte-te să pierzi pe cineva mai repede decât crezi, ori printr-o acţiune mai îndrăzneață să recuperezi totul. Îţi vei păstra secretele în weekend, dar ceea ce se întâmplă în jur face să te gândeşti de două ori dacă să taci sau să vorbeşti. Aşteaptă-te ca un prieten să te dea de gol, efectiv nu ştie să tacă. Ai opinii profesionale puternice și simţi că nu ai impactul pe care îl doreşti asupra colegilor. Nu cere ceea ce tu nu poţi face. Alții nu pot vedea lucrurile în același fel ca şi tine. Este o perioadă care îţi infuzează cu energie puternică entuziasmul natural şi asta va îmbunătăți spiritele. Poţi să beneficiezi de asta și profesional. Viata profesională va fi cea mai uşoară dacă urmezi metodele tradiţionale. Cel mai mare succes vine prin aplicarea procedurilor stabilite. Activitatea din casa financiară indică o perioadă de pauze norocoase. Este crucial să fii realist și nu idealist în privința banilor tăi. Eşti gata să abordezi orice problemă de sănătate cu o nouă determinare. Dacă nu te simți sănătos şi în formă cum vrei, este timpul să faci ceva în acest sens. Nu te transforma într-un sac de cartofi! Adoptă o rutină pe care o poți aborda zilnic, fără a te plictisi. Fă-o distractivă și vei reuși!

Leu

Unde există o voință, există şi o cale! Săptămâna aceasta are un aspect social. Se pare că că reuşeşti să îi energizezi pe toţi pe lângă care treci sau cu care stai de vorbă, animând mediul înconjurător. În plus, o relație poate deveni mai puternică dacă poți comunica cu onestitate totală. Ai grijă să nu tai aripile cuiva la lucru. Asocierea ta cu un anumit coleg poate necesita o asociere atentă. În weekend ia-ți puțin timp să reflectezi. Te-ar putea ajuta să vezi dintr-o nouă perspectivă relația. Ar fi frumos dacă ai putea găsi pe cineva care să fie de acord cu tine în legătură cu tot ceea ce faci. Sau măcar dacă ar fi! Ai nevoie de intensitate în relație Leule, așa că mergi pe linia punct ochit – punct lovit. Leii ar trebui să cunoască mai bine persoana cu care vrea să formeze un cuplu. Înainte de a ajunge în pat cu o persoană poate este mai indicat să respecţi paşii unei relaţii cinstite și acest weekend este cel mai bun mod de a-ţi revigora viața intmă. Întâlnirile online sunt în regulă, dar vei avea mai mult noroc în lumea reală. Profesional este o perioadă care anunţă o bună comunicare cu clienții și colegii. Nu-ţi compromite integritatea personală pentru a evita conflictul. Spune ce crezi deschis. Energia te poate încuraja să te rupi de tradiție, dar cel mai bine este să fii coperant cu conducerea și vei merge înainte mai rapid. Universul poate aduce un contact important, mai ales dacă eşti în căutarea unui loc de muncă. Financiar este timpul să te gândeşti cum poţi fructifica banii altor oameni. Cineva te poate finanţa și este o adevărată mină de aur. Ai nevoie de mai mult timp să te gândeşti la cea mai bună cale pentru tine. Fii ferm, obiectiv, politicos și asigură-te că ai timp să faci tot ceea ce este nevoie. Poate că încerci să aduci şi sănătatea la nivelul unei filosofii sau al unui set de credințe care este important pentru tine. Trebuie să ai grijă de corpul și de metabolismul tău. Dacă poți găsi un compromis și le poți combina pe cele două, viața va fi mult mai ușoară.

Fecioară

Cu Mercur, stăpânul tău planetar, în trigon cu Jupiter şi în opoziţie cu Pluto în sectorul social, al muncii în colectiv,  prietenilor şi al iubirii, începutul săptămânii ar putea fi destul de original. Ai oportunitatea de a lucra îndeaproape cu cineva care este un susținător sau un fost susținător. În plus, cu Neptun retrograd în Casă de relație, este posibil să poți profita la maximum de cele mai apropiate relații. Viața socială va cunoaşte o strălucire extraordinară joi, 28 iunie, când Soarele în Rac se va deplasa în această zonă mai bine de patru săptămâni. Aceasta poate fi şansa de a deschide propria afacere și de a lua în considerare, în cazul în care vrei, cum şi unde să îţi investeşti energia. S-ar putea că unele grupuri să-și fi pierdut strălucirea şi discursul, iată măcar un motiv să schimbi macazul. Ar fi mai înțelept să adopți o abordare blândă în weekend, deoarece chiar și cea mai ușoară critică ar putea fi interpretată greșit. Există ceva ce vrei să spui partenerului sau partenerei? Trimite un SMS. Comunicarea scrisă este o modalitate excelentă de a testa apele fără a-ţi urca pe toată lumea în cap. Greșelile și neînțelegerile domină weekendul, ceea ce poate face ca următorul pas să se situeze între dificil și imposibil. Poate ar trebui să aștepți până când te vei simți mai încrezător spre a merge înainte. Profesional ar putea fi o perioadă dificilă. Activitățile pot stagna, de asemenea și o serie de proiecte, în jurul tău auzi tot felul de zvonuri. Dar nu se întâmplă nimic. Energia astrală susține o schimbare de direcţie. Unele lucruri nu vor mai funcționa ca altă dată. Distanţează-te de probleme ca să poţi fi obiectiv. Dacă este posibil, deocmdată nu face planuri. Ai străluciri de geniu când se pune problema de bani. Vestea proastă este că munca de zi cu zi poate fi supusă unor schimbări nedorite. Cauți un stil de viață sănătos. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să îţi urmezi inima. Combină un sistem de credințe cu un mod de a te păstra în formă. Renunţa la dieta pe care o consideri bună și fă-ţi timp pentru a te relaxa și vei avea rețeta perfectă de sănătate.

Balanță

Şansa de a-ţi crește venitul sau de a profita de o oportunitate extraordinară ar putea fi a ta încă de la începutul săptămânii, chiar dacă Neptun retrograd este în Casa muncii şi a rutinei, ar fi o idee bună să investeşti în acest lucru. Cu unele discuții, povestea ar putea funcționa pentru tine ceas. Te poţi afla în lumina reflectoarelor, Soarele în Rac se pregăteşte să îţi intre în Casa carierei. Aceasta poate fi o șansă extraordinară să îţi dovedeşti și să îţi arăţi cele mai bune abilități. Într-adevăr, dacă îți joci corect cărțile, poți face progrese semnificative. De asemenea, joi, 28 iunie, Venus face opoziție cu Marte pe axa divertismentului şi a petrecerii timpului liber şi ar putea reprezenta o atracție puternică pentru tine. Este o situație în care poți face un pas înainte şi chiar ar fi o idee bună să o faci. Aşteaptă-te ca viaţa ta sentimentală să ajungă la împlinirea visată. Când te vei gândi mai târziu, peste săptămână la asta, ai grijă să nu schimbi direcţia. Aputere de convingere şi destul de mult noroc pentru persoană care încearcă să le schimbe pe toateProfesional, şi la tine adie a schimbare. Se încheie o lungă perioadă de întârzieri, de lucruri haotice și probleme tehnice. Poate doreşti să te eliberezi de stres și să începi ceva nou. Ar fi înțelept să aștepţi.  tot posibilul pentru a-ţi reorganiza și simplifica munca și spațiul de lucru. Acordă atenție detaliilor și termină tot ce poți. Veți fi mai bine pregătit pentru oportunitățile care vor apărea imediat. Evită orice tendință de a exagera lucrurileS-ar putea să te simți mai matur în ceea ce privește modul în care îţi gestionezi banii. Te-ar putea atrage investițiile riscante. În schimb, ai putea cumpăra acțiuni, obligațiuni sau alte instrumente financiare cu o perspectivă mai conservatoare, pe termen lungEste un moment bun pentru a arunca o privire la ceea ce mănânci. De asemenea, gândeşte-te la orice considerente practice care te pot împiedica să urmezi un plan care să promovezez o sănătate bună. Poate te gândeşti să schimbi modul de alimentaţie sau să arunci cărțile de bucate pline de rețete învechite care îngraşă. Alege rețetele care te vor ajuta să îţi menții greutatea și imaginea ideală.

Scorpion

Scorpionii singuri se îndrăgostesc de cineva care le amintește de un fost partener. La serviciu, sunt apreciați de șefi, dar trebuie să acționeze cu tact dacă vor o mărire de salariu. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor care vor să negocieze o mărire de salariu să evite ziua de luni, 25 iunie, când astrele nu sunt ”aliniate” în mod favorabil. Ziua de marți, 26 iunie, va fi, însă, cu mai mult noroc, iar Scorpionii vor avea șanse mari să obțină ce își doresc. Micul Benefic Venus și Marele Benefic Jupiter vor acționa în favoarea lor. Unii nativi care doreau să își cumpere o casă vor decide că e mai bine să aștepte ceva mai bun, iar alții, care doreau să se căsătorească, vor fi copleșiți de griji și de îndoieli. Dar cum Marte este retrograd, Scorpionii vor tot reveni asupra deciziilor luate în această perioadă. Luna Plină care va avea loc joi, 28 iunie, le va aduce Scorpionilor vești importante despre afaceri și contracte sau călătorii în interes de afaceri. Relația cu frații va fi, de asemenea, influențată de această Lună Plină și mulți nativi se vor implica mai mult în viața celor dragi, acordându-le tot sprijinul de care au nevoie. Vineri, 29 iunie planeta Afacerilor și Comunicării, Mercur, va intra în zodia Leu și în sectorul Carierei din astrograma Scorpionilor. Aceasta este o zi foarte bună pentru noi contracte sau pentru noi proiecte profesionale. Importantă este și prezența planetei Venus în Leu pentru că aduce armonie în relațiile Scorpionilor cu șefii și le poartă noroc. Weekend-ul, cu Luna și planeta Marte aflate în Vărsător, va fi potrivit pentru rezolvarea unor mai vechi probleme de familie, dar și pentru ”chestiuni gospodărești”. În plan sentimental, prezența lui Neptun retrograd în casa Iubirii îi poate face pe Scorpioni mai nostalgici și unii dintre ei vor încerca să se împace cu un fost partener sau se vor simți atrași de cineva care le amintește de o fostă iubire.

Săgetător

Săgetătorii câștigă mai mulți bani dar nu mai aruncă banii pe fleacuri. În plan profesional, s-ar putea ca unele înțelegeri ce păreau bătute în cuie să fie puse sub semnul întrebării. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Săgetător este dominat de Luna Plină care va avea loc joi și le va aduce nativilor bani sau vești bune legate de veniturile proprii. Planeta Responsabilității, Saturn, care le cere nativilor să dea dovadă de maturitate și seriozitate în gestionarea bugetului personal. Astfel, Săgetătorii vor deveni mult mai prudenți în afaceri și mai puțin dispuși să ”arunce banii pe fleacuri”. Săptămâna va începe cu un aspect tensionat format de Venus și Jupiter, care le poate pune bețe în roate nativilor ce au de rezolvat probleme juridice sau probleme de afaceri, cu persoane sau firme din străinătate. Ziua de marți, 26 iunie, va fi mai norocoasă, nu doar pentru afaceri, ci și în plan sentimental. Iar Săgetători singuri se pot îndrăgosti de o persoană din străinătate. Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lunii august, va afecta relația nativilor cu frații sau va pune sub semnul întrebării contracte, afaceri, înțelegeri ce păreau ”bătute în cuie”. Săgetătorii trebuie să aibă răbdare și să nu ia, în această perioadă, decizii importante. Vineri, 28 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu, unde se află, deja, planeta Venus, Micul Benefic din astrologie. Venus și Mercur le vor purta noroc Săgetătorilor care călătoresc în străinătate sau au o relație la distanță. În weekend, Săgetătorii nu vor sta prea mult pe-acasă pentru că Luna și planeta Acțiunii, Marte, vor acționa în echipă și vor dinamiza sectorul Comunicării și al scurtelor călătorii din astrograma lor.

Capricorn

Capricornii fac bilanțuri, renunță la tot ce nu le mai este de folos și iau decizii cu impact pe termen lung. În plan financiar, primesc ajutor la momentul potrivit. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă, în care nativii își pot schimba viața. Cea mai importantă va fi ziua de joi, 28 iunie, când va fi Lună Plină chiar în zodia lor, moment perfect pentru bilanțuri, schimbări și decizii cu impact pe termen lung. Prezența planetei Saturn în zodia lor le va da nativilor Capricorn puterea de a renunța la tot ce nu le mai este de folos pentru că ți va face mai responsabili față de propria viață și de propriul destin. Importantă va fi și acțiunea planetei Pluton, planetă aflată tot în zodia lor. Aceasta le va da puterea de a face schimbări profunde în plan sentimental și relațional. Dar săptămâna va începe cu un aspect tensionat format de planetele Venus și Jupiter, aspect care va scoate la lumină multe adevăruri despre oameni în care nativii aveau încredere. Dezamăgiți, mulți Capricorni vor renunța la anumiți prieteni sau se vor retrage din anumite grupuri sau organizații sau vor renunța să mai susțină anumite cauze ori persoane. Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va afecta sectorul financiar din astrograma Capricornilor. Din acest motiv, s-ar putea ca banii să le intre în cont cu întârziere sau după insistențe. Sau afacerile să nu aibă profitul scontat. Sau salariul obținut pentru un job să nu fie cel la care s-ar fi așteptat. Dar după 28 august, lucrurile se vor schimba în favoarea lor. Oricum, de bani nu se vor putea plânge pentru că planeta Afacerilor, Mercur, va intra în zodia Leu și în ”casa Banilor altora” din astrograma lor în ziua de 29 iunie, iar Capricornii vor primi ajutorul necesar, la momentul potrivit, de la persoana potrivită.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să se concentreze pe adevăratele priorități din viața lor și să țină cont de opinia partenerului atunci când iau decizii care afectează întreaga familie. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Vărsător este dominat de tranzitul retrograd al planetei Marte, care va începe joi și va dura până la sfârșitul lui august. Din 27 iunie, Marte retrograd în zodia lor le va cere Vărsătorilor să își schimbe atitudinea față de cei din jur și să renunțe la tendința de a ține cont doar de propriile opinii sau de a-i critica pe alții. Marte retrograd îi încurajează pe Vărsători să fie ambițioși, dinamici și încrezători în forțele proprii, dar le cere să își reanalizeze prioritățile și să își restabilească planurile pe termen lung. Unii Vărsători vor renunța la proiecte sau afaceri, iar alții, la relații sau prieteni. Marte retrograd le va cere să nu-și mai risipească timp , energie, emoție, bani și să țină cont doar de adevăratele priorități din viața lor. Săptămâna va începe cu un aspect tensionat format de Venus și Jupiter care va afecta sectorul Mariajului și sectorul carierei din astrograma Vărsătorilor. Nativilor li se recomandă să discute cu partenerul de viață despre schimbările pe care intenționează să le facă în plan profesional, mai ales dacă acestea pot afecta, într-un fel sau altul, programul familie. Luna Plină din data de 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și îi va ajuta pe Vărsători să renunțe la trecut și la iluzii, pentru că va avea loc în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma lor. Vineri, 28 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Vărsătorilor, unde se află, deja, planeta Iubirii, Venus. Mercur și Venus vor acționa împreună și vor favoriza comunicarea în cuplu sau proiectele profesionale pe care Vărsătorii le pot pune la cale împreună cu persoana iubită. Dar în plan financiar, cu Neptun retrograd în ”casa Banilor” din astrogramă, Vărsătorii trebuie să fie foarte realiști.

Pești

Peștii găsesc un document rătăcit sau un obiect pierdut, își fac mai mult timp pentru un hobby sau se orientează către un domeniu de activitate de care sunt cu adevărat pasionați. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care își caută un loc de muncă sau care se pregătesc pentru examene și le recomandă să își programeze întâlnirile importante în ziua de marți. Luni, conjunctura astrală nu este prea favorabilă. Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va permite stingerea unor vechi conflicte sau chiar refacerea legăturii cu un fost partener. Dar tot Marte, care este nu doar planeta Războiului, ci și planeta Pasiunii, îi va motiva pe mulți nativi să dedice mai mult timp unui hobby sau să se orienteze către un domeniu de activitate de care sunt pasionați. Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în Capricorn și în sectorul Prietenilor din astrograma Peștilor. Acesta va fi un moment perfect pentru socializare, pentru sărbătorirea unui succes de echipă sau pentru consolidarea statutului nativilor în rețeaua profesională din care fac parte. Venus și Mercur vor acționa împreună și vor armoniza relațiile de muncă și vor crește șansele nativilor de a obține o mărire de salariu sau un job mai bun. Weekend-ul va fi potrivit pentru relaxare sau pentru călătorii în compania prietenilor, dar nu este exclus ca nativii care n-au fost în formă maximă în cursul săptămânii să meargă la serviciu pentru a scăpa de ”restanțe”. Tot în weekend Peștii pot găsi un document rătăcit sau un obiect pierdut sau pot fi contactați, în mod neașteptat, de un fost coleg sau partener.

Sursa:
huff.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum se scrie corect Mall-ul sau Mallul Potrivit Dicţionarului ortografic, ortoepic …
Corespondenta la redactie