Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018 pentru toate zodiile

Finalul lunii noiembrie 2018 vine cu vești bune pentru doi nativi. Va fi o săptămână plină de evenimente astrale. Acestea își vor lăsa amprenta asupra nativilor din zodiac. 

Berbec

Lucrurile se mişcă destul de greu la serviciu, dar nemulţumirile tale şi-ar putea găsi rezolvări, din decembrie. Sănătate: În ceea ce priveşte sănătatea fizică aceasta nu-ţi va face probleme deosebite cu condiţia să fii prudent şi mai ales să nu te suprasoliciţi. Bani: Dacă ai de semnat acte financiar-contabile sau dacă participi la negocieri este indicat să fii foarte atent. Dragoste: În plan sentimental vei fi mai romantic şi mai dornic să-ţi exprimi sentimentele.

Taur

Vei fi în căutarea idealului şi din acest motiv ai putea cere prea mult de la cei din jur. Sănătate: Chiar dacă energia fizică nu va fi la limita superioară te vei bucura de entuziasm şi optimism şi acest lucru va influenţa pozitiv viaţa ta. Bani: Este posibil să faci unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii sau pentru a sprijini pe cineva apropiat. Dragoste: Îţi va face plăcere să flirtezi, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

Gemeni

Relaţia cu şefii va fi destul de tensionată la începutul intervalului şi ar fi bine să fii atent la tot ce doreşti să faci. Sănătate: Dacă până acum ai avut unele probleme de sănătate este foarte posibil ca ele să se rezolve sau măcar să se amelioreze. Bani: Deocamdată, activităţile tale în plan social, dar şi profesional au şansa de a te ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. Dragoste: Dacă nu eşti căsătorit lucrurile ar putea evolua ceva mai bine cu condiţia să eviţi să-i faci reproşuri persoanei iubite.

Rac

Nevoia ta de a te manifesta va fi mare, dar nu vei avea răbdare şi vei avea tendinţa de a face lucruri fără o matură chibzuinţă. Sănătate: Din nou, va trebui să fii foarte atent cu orice problemă de sănătate cu care te vei confrunta, chiar dacă ţi se pare a fi ceva nesemnificativ. Bani: Nu este exclus nici ca o rudă îndepărtată să-ţi dea o sumă de bani sau să-ţi facă un cadou care te va bucura. Dragoste: La sfârşitul lunii ar fi bine să eviţi a-ţi exprima nemulţumirile căci impulsivitatea de care dai dovadă ar putea genera neînţelegeri serioase cu cei dragi.

Leu

Interesul pentru chestiunile profesionale va fi foarte mare, vei fi dispus să faci eforturi pentru a rezolva orice lucrare. Sănătate: Stomacul va fi ceva mai sensibil şi n-ar fi exclus să te oblige să faci o vizită la medic şi poate chiar la câteva zile de spitalizare. Bani: Fii foarte atent la tot ceea ce faci, deoarece există riscul să ai parte de o amendă serioasă. Dragoste: Comunicarea cu partenerul de suflet nu va evolua nemaipomenit în intervalul 1-2 decembrie.

Fecioară

Irascibilitatea va fi şi în această săptămână una dintre caracteristicile tale de bază și vei avea chef de ceară cu toată lumea. Sănătate: Problemele de sănătate cu care te-ai confruntat până acum se vor diminua considerabil, din data de 29 noiembrie. Bani: Data de 27 noiembrie este una remarcabilă pentru tine căci reprezintă debutul unei perioade de aproape o lună în care şansa la câştiguri va creşte considerabil. Dragoste: Norocul nu îţi va surâde într-o prea mare măsură în această perioadă, cel puţin din punct de vedere sentimental.

Balanță

Nu te grăbi să ceri măriri de salariu sau promovări dacă nu poți demonstra că meriți din plin aceste lucruri. Sănătate: În ultimele zile ale lunii starea de iritare se va diminua şi vei începe să te simţi din ce în ce mai relaxat. Bani: Eforturile pe care le faci în plan material vor avea rezultate mai rapide. Dragoste: Dacă eşti căsătorit este posibil ca partenerul să se confrunte, în primele zile ale lunii, cu tot felul de probleme la serviciu.

Scorpion

Este bine să ţii cont de faptul că la slujbă vei avea de rezolvat o mulţime de activităţi minore şi nu vei avea timp nici măcar să respiri. Sănătate: Te poţi confrunta cu migrene, dureri de dinţi sau stări febrile sau poate o suferinţă veche va reveni în atenţia ta. Bani: În a doua jumătate a intervalului ai putea face o investiţie interesantă, dar n-ar fi exclus nici să ai parte de un câştig suplimentar la serviciu. Dragoste: Lucrurile tind să se îmbunătăţească în plan sentimental, iar entuziasmul tău afectiv va creşte simţitor.

Săgetător

Ai putea să finalizezi o activitate deosebită, dar n-ar fi exclus nici să obţii un rezultat deosebit la un examen, sau în ceea ce priveşte semnarea unui contract. Sănătate: Starea psihică nu va fi nemaipomenită în aceste zile şi din acest motiv ar fi bine să-ţi păstrezi mai mult timp pentru activităţi recreative. Bani: Vei avea de cheltuit o sumă considerabilă de bani pe cadourile pentru Sărbători. Dragoste: Entuziasmul tău se va vedea în această perioadă în ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, iar atenţia pe care i-o vei acorda acesteia va fi mai mare decât în mod obişnuit.

Capricorn

Optimismul va fi cel care te va sprijini în toate activităţile pe care ai de gând să le întreprinzi şi este un lucru bun. Sănătate: N-ar fi exclus să apară probleme legate de coloană vertebrală sau să ai parte de o răceală zdravănă. Bani: Ai putea participa la jocuri de noroc sau ai putea face speculaţii financiare, căci şansa va fi de partea ta. Dragoste: Oportunităţile de distracţie în compania fiinţei iubite nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

Vărsător

Nu intra în conflict cu superiorii zilele acestea, căci riști să rămâi fără loc de muncă în prag de sărbători. Sănătate: Sănătatea va trebui să fie între priorităţile tale în această perioadă, iar neglijenţele din acest domeniu ţi-ar putea crea unele neplăceri. Bani: În cazul în care doreşti să faci un împrumut, şansa îţi va surâde în perioada 28-29 noiembrie. Dragoste: Este o perioadă bună pentru a te pune de acord cu partenerul asupra unor chestiuni care vă interesează pe amândoi în egală măsură.

Pești

Vei da dovadă de perseverenţă şi de o mai bună capacitate de autoregenerare şi autocontrol. Sănătate: Sensibilitatea în zona gâtului se va atenua considerabil, dar oarece probleme ţi-ar putea crea stomacul sau, în general, aparatul digestiv. Bani: Este posibil ca o persoană să-ţi propună o investiţie, dar în acest caz fii cât se poate de atent deoarece există riscul ca lucrurile să nu iasă chiar aşa cum îţi doreşti. Dragoste: Nevoia de a-ţi consolida relaţia cu partenerul este mare, dar, pe de altă parte, comunicarea cu ea/el nu evoluează nemaipomenit.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie