Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 7-13 mai 2018

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 începe cu Luna aflată în zodia Vărsător, care ne încurajează să fim originali, independenți, în timp ce Soarele, aflat în zodia Taur, ne cere să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne gestionăm cu înțelepciune resursele. Miercuri, Luna intră în zodia Pești, unde va rămâne până duminică, timp în care e bine să ținem cont mai mult de intuiție, iar vineri, Luna va intra în semnul Berbecului și, până duminică, va accentua dorința de afirmare, spiritul de inițiativă, dar și orgoliul și impulsivitatea.
Săptămâna se va încheia cu unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din luna mai: intrarea planetei Mercur în zodia Taur. Mercur, planeta Comunicării, călătoriilor și comerțului, va rămâne în semnul Taurului până în ziua de 30 mai și ne va ajuta să fim mai practici, să punem accent pe stabilitate și siguranță și să ne administrăm cu mai multă prudență resursele.


Berbec

Berbecii atrag norocul doar dacă știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu, un comision mai consistent sau o promovare. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să aleagă cu atenție momentele în care vor să își exprime opiniile și partenerii de dialog, să evite conflictele cu persoane cu putere de decizie și, în cuplu, să nu readucă în discuție probleme din trecut. Săptămâna va începe cu un aspect tensionat de ”careu” între planetele Mercur și Pluton, aspect care poate afecta cariera sau statutul profesional al nativilor, dacă aceștia contrazic pe toată lumea fără să aibă argumente solide, încalcă reguli sau nu își îndeplinesc la timp sarcinile care le-au fost trasate sau dacă încearcă să încalce ori să modifice deciziile luate de șefii lor. Mijlocul săptămânii le va aduce noroc financiar nativilor care știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu sau un comision mai consistent. Vineri, 11 mai, va fi o zi foarte bună pentru cei care vor să refacă un proiect personal sau să reia legătura cu foști colaboratori. Tot vineri, Luna va intra în zodia Berbec și va accentua ambiția nativilor. În weekend, însă, ambiția le poate juca feste nativilor dacă este exagerată sau însoțită de orgoliu și de impulsivitate. Șansele în carieră nu lipsesc în această perioadă însă atitudinea și cuvintele nativilor sunt cele care aduc sau nu succesul. Duminică, armonia dintre Luna aflată în zodia lor și planeta Iubirii, aflată în sectorul comunicării din astrogramă se va regăsi în relația Berbecilor cu persoana iubită.

Taur

Taurii primesc informații importante care îi ajută în carieră. În plan personal, banii vin dar sunt cheltuiți rapid sau apar situații neprevăzute, care duc la amânarea unei călătorii. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Taur anunță schimbări pozitive, venituri suplimentare dar și posibile cheltuieli neașteptate sau care vor afecta serios bugetul personal. În prima parte a săptămânii, Taurii au succes în carieră și pot face schimbările dorite, pentru că Luna se va afla în sectorul Carierei din astrograma lor, iar Soarele, în semnul lor zodiacal. Ziua de marți va fi cea mai norocoasă, pentru că, atunci, Luna va fi în armonie cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul lor financiar. Atunci vor primi bani, dar vor fi mai cheltuitori decât de obicei. În cursul acestei săptămâni, Taurii trebuie să fie foarte atenți la informațiile pe care le primesc sau le află absolut întâmplător pentru că multe dintre ele îi pot ajuta să ia decizii corecte în afaceri sau profesie. Miercuri, 9 mai, Taurii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu un partener de afaceri sau colaborator, dar pot face planuri de vacanță împreună cu partenerul de viață. Ziua de joi, 10 mai, poate aduce în viața Taurilor prieteni noi, iar cea de vineri, călătorii sau invitații la diferite evenimente. Sfârșitul săptămânii va fi marcat de intrarea planetei Mercur în zodia Taur, eveniment astral care le va aduce nativilor oportunități profesionale și noroc financiar. Mercur va rămâne în zodia Taur până la data de 30 mai.

Gemeni

Gemenii își fac noi prieteni care le acaparează atenția și au un rol important în ajustarea unor proiecte personale. Sentimental, sunt atrași de persoane inventive, independente și misterioase. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte dinamică, în care nativii își vor face mulți prieteni noi ”pe internet” sau cu ocazia unor evenimente la care vor lua parte. E vorba de persoane foarte originale și creative, care vor acapara atenția nativilor și ar putea pune în pericol vechile prietenii. Acești noi prieteni vor avea un rol important și în schimbarea planurilor de viitor ale Gemenilor sau în ajustarea unor proiecte personale sau afaceri. Chiar și viața sentimentală a nativilor va deveni mai ”animată” datorită lor, iar unii Gemeni se vor îndrăgosti de persoane inventive, independente și misterioase ori pe care altădată le-ar fi considerat ”ciudate”. În relațiile de muncă, pot să apară și nemulțumiri, în special în ziua de miercuri, 9 mai când Gemenii ar putea fi nevoiți să repare greșelile unui coleg sau să refacă în întregime un proiect la care, până atunci, a lucrat altcineva. Ziua de joi, 10 mai, le poate aduce Gemenilor confirmarea oficială a unui succes profesional, dar și posibile tensiuni în cuplu, din cauza partenerului care se simte neglijat. Tensiunile pot să apară și vineri sau sâmbătă, din cauza geloziei mai mult sau mai puțin justificată a partenerului sau din cauza dorinței de independență și de ”spațiu personal” a nativilor. Duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Pentru Gemeni, Mercur în zodia Taur poate însemna relansarea unor afaceri sau proiecte, întâlniri și negocieri discrete pentru planurile de viitor ale nativilor.

Rac

Racii trebuie să păstreze echilibrul între carieră și viața personală. Cei singuri primesc multe invitații și ”ies din carapace”, dar evită, deocamdată, să se implice sentimental. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Rac anunță succes în carieră sau afaceri și mai mult dinamism în relația de cuplu. Pentru Racii singuri, săptămâna aduce ocazii interesante care îi pot scoate din ”carapacea” lor, dar, deocamdată, aceștia vor evita să se implice sentimental. Săptămâna începe cu un aspect tensionat între Mercur, aflat în sectorul Carierei și Pluton, aflat în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor. Acest aspect poate aduce probleme în cuplu din cauza atenției excesive pe care nativii o acordă carierei sau probleme de comunicare între nativi i un partener de afaceri sau un colaborator important. Miercuri, 9 mai, s-ar putea ca Racii să fie nevoiți să medieze un conflict între persoana iubită și un prieten sau să nu fie deloc mulțumiți de alegerile copiilor în materie de prieteni, iar în zilele de joi sau vineri, planurile de călătorie ale Racilor pot fi afectate de resursele financiare insuficiente sau primite cu întârziere de nativi. În weekend, Luna se va afla în zodia Berbec și în sectorul Carierei din astrograma Racilor, așa că mulți dintre nativi vor merge la serviciu, vor lua parte la evenimente cu caracter profesional sau își vor trece în agendă întâlniri de afaceri. Aflată în semnul Taurului, planeta Mercur va dinamiza viața socială a Racilor, va îmbunătăți comunicarea acestora cu prietenii și le va aduce noi oportunități profesionale.

Leu

Leii pot rata un loc de muncă foarte bun dacă refuză ori nu au timp să investească într-un program de perfecționare sau să călătorească în interes profesional. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Leu pune mare accent pe relația nativilor cu partenerul de cuplu, chiar de luni, când Luna se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Mariajului din astrogramă. Aspectul tensionat de careu dintre Mercur și Pluton format în ziua de luni poate însemna, pentru unii nativi, șanse scăzute în obținerea unui loc de muncă foarte bun dacă refuză ori nu au timp să investească într-un program de perfecționare sau să călătorească în interes profesional. Mijlocul săptămânii va fi tensionat la serviciu pentru Lei, deoarece creativitatea lor nu va fi apreciată la adevărata valoare sau proiectele pe care le vor propune șefilor nu vor primi, deocamdată, aprobare. În plan amoros, însă, Leii vor avea parte de multă pasiune și nativii singuri ar putea trăi o aventură de neuitat. Ziua de vineri, 11 mai, le poate aduce Leilor o mărire de salariu sau măcar o promisiune legată de o promovare sau vești bune pentru cei care doresc să lucreze în străinătate. În weekend, aspectul pozitiv format de Soare (care ți patronează pe Lei) și Pluton (planeta Transformării) îi va motiva pe Lei să ia în calcul schimbări majore în plan profesional sau în ceea ce privește stilul de viață.

Fecioara

Fecioarele își asumă prea multe responsabilități la serviciu. Când se vor simți copleșite și vor încerca să se debaraseze de acestea, șefii sau colegii vor fi nemulțumiți. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Fecioară anunță șanse în plan profesional, dar și provocări în plan sentimental, în zilele de luni și marți, când nativii sunt mai impulsivi și mai critici decât de obicei sau își asumă responsabilități de care, ulterior, vor încerca să se ”debaraseze”. Planetele Mercur și Uranus, în raport tensionat cu planetele din Capricorn, vor accentua spiritul critic al nativilor și dorința lor de perfecțiune, dar și tendința lor de a-și asuma prea responsabilități. După un timp, nativii se vor simți copleșiți și vor încerca să se debaraseze de acestea, dar vor provoca nemulțumirea șefilor sau colegilor. În plan sentimental, aspectul tensionat dintre planeta Iubirii și planeta Neptun aflată în sectorul Mariajului din astrogramă se va regăsi și în relația de cuplu sau va aduce dezamăgiri în viața multor nativi care s-au îndrăgostit de curând și credeau că au întâlnit partenerul perfect. Pentru Fecioare, zilele de vineri și sâmbătă vor veni cu invitații, distracție și călătorii, dar și cu daruri de la partener. În ziua de duminică, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii și le va aduce Fecioarelor oportunități profesionale în străinătate sau călătorii ori va accentua interesul acestora pentru diferite cursuri.

Balanța

Balanțele au parte de sensibilitate și romantism în plan sentimental. În plan profesional, mulți nativi se îndreaptă spre colaborări sau proiecte mai interesante și mai profitabile. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să își păstreze calmul și să nu spună chiar tot ce gândesc, așa cum le-ar putea îndemna prezența planetelor Mercur și Uranus în zodia Berbec și în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Pentru relația de cuplu, prezența Lunii în casa Iubirii încă de luni, înseamnă sensibilitate și romantism, iar armonia dintre aceasta și planeta Venus va influența în mod pozitiv viața sentimentală a nativilor (inclusiv a celor singuri). Ziua de miercuri, 9 mai, va aduce provocări în plan financiar, așa că Balanțele care trebuie să facă investiții în afaceri sa cumpărături pentru casă vor fi nevoite să amâne totul până în weekend sau să găsească soluții de moment. Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Balanțelor, în aspect favorabil cu Marele Benefic aflat în ”casa Banilor”. Astfel, zilele de miercuri și joi vor fi favorabile pentru găsirea unui loc de muncă, pentru obținerea unei promovări sau pentru implicarea nativilor în proiecte mai interesante și mai profitabile. Aspectele tensionate formate, sâmbătă, de Lună și Saturn și de Mercur și Marte vor afecta relația de cuplu. Conflictele vor fi legate de responsabilitățile fiecăruia dintre parteneri în familie sau de probleme administrative. Săptămâna se va încheia într-o notă pozitivă pentru că Mercur va intra în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor și le va purta noroc.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de tact și diplomație. În cuplu pot izbucni certuri de la simple fleacuri, iar la job, li se încredințează sarcini care nu sunt trecute în fișa postului. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe familie chiar de luni, când Luna se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Casei și familiei din astrogramă. Zilele de luni și marți sunt potrivite pentru investiții și ”proiecte de familie”, bugetul casei fiind influențat de prezența Micului Benefic Venus în zodia Gemeni. Dar Venus în Gemeni va influența și relația de cuplu, aducând mai multă pasiune și atenuând eventuale tensiuni. Ziua de miercuri, 9 mai, le cere Scorpionilor tact și diplomație, pentru că Soarele (aflat în sectorul Mariajului) și Jupiter (aflat în zodia lor) formează un aspect conflictual. S-ar putea ca în cuplu să izbucnească certuri de la simple fleacuri și să apară, la lumină, frustrări, reproșuri, nemulțumiri neexprimate până acum. Din fericire, spre seară, când Luna se va afla, deja, în ”casa Iubirii” și va fi în armonie cu planetele din ”casa Comunicării”, armonia în cuplu se va reface. Neptun și le va aduce Scorpionilor singuri șansa de a se îndrăgosti de cineva special.Vineri, 11 mai, unii Scorpioni vor primi oferte de colaborare care îi vor lua prin suprindere, iar alții vor fi interesați de job-uri suplimentare sau noi de domenii de activitate.Ziua de sâmbătă poate fi complicată pentru nativii Scorpioni care nu își îndeplinesc obligațiile asumate printr-un contract de colaborare sau care provoacă tensiuni la locul de muncă. Aflat în Taur, Mercur va favoriza comunicarea în cuplu și va influența în mod pozitiv colaborările profesionale ale nativilor.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte ”demonstrativi” în iubire. Chiar și cei care se îndrăgostesc la prima vedere se grăbesc să facă daruri și declarații. În profesie, apar noi oportunități. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Săgetător anunță comunicare excelentă în cuplu, relații armonioase cu copiii și, începând de duminică, vești bune și schimbări în plan profesional. Săgetătorii vor avea o agendă încărcată chiar de luni, când Luna se va afla în sectorul Comunicării, călătoriilor, negocierilor și afacerilor din astrograma lor. Miercuri, 9 mai, Soarele va fi în opoziție cu Marele Benefic Jupiter, aspect care le recomandă nativilor să aibă pretenții realiste dacă merg la un interviu de angajare sau cer o mărire de salariu. Zilele de joi și vineri vor fi dominate de prezența Lunii în zodia Pești, iar atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre casă și familie. Unii vor visa la casa ideală, alții vor face mai mult decât atât și își vor căuta (cu succes) noi colaborări pentru a-și suplimenta veniturile. Sâmbătă, Luna va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor, alături de Mercur și Uranus și și va face pe nativi foarte creativi, spontani și ”demonstrativi” în iubire. Mercur va favoriza negocierile nativilor în vederea obținerii unui job mai bun sau a unei promovări. Pentru mulți nativi, Mercur aflat în zodia Taur poate aduce un job nou, care să implice foarte multe călătorii.

Capricorn

Capricornii vor să câștige mai mulți bani și își caută noi colaborări, dar toate acestea înseamnă mai puțin timp petrecut cu familia, iar reproșurile nu se vor lăsa așteptate. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Capricorn anunță un interes sporit al nativilor pentru creșterea veniturilor și succes pentru cei care își caută un job suplimentar sau încep o afacere personală, dar și relații armonioase cu partenerul de viață. Luna se va afla în ”casa Banilor” din astrograma Capricornilor în primele 3 zile din săptămână, îndreptând atenția nativilor spre resursele personale și aducând șanse de câștig. Miercuri, 9 mai, pot apărea tensiuni între Capricorni și persoana iubită, din cauza unor prieteni cărora nativii par să lea dea prea multă atenție. Tensiunile pot să apară și din cauza divergenței de opinii privind planurile de viitor, mai ales dacă acestea au în vedere un copil (eventual, o sarcină pe care nu amândoi partenerii o doresc). În zilele de joi și vineri, Luna se va afla în zodia Pești și va influența sectorul Comunicării din astrograma Capricornilor, iar mulți intre ei vor primi invitații la evenimente care le pot schimba viața, deci e bine să le onoreze. Sâmbătă, Luna va acționa, alături de planetele Mercur și Uranus, în sectorul Casei și al familiei din astrograma Capricornilor, aducând oferte avantajoase pentru cei care vor să cumpere o casă ori succes în afaceri de familie. Mercur aflat în semnul Taurului va aduce armonie și dinamism în viața sentimentală a Capricornilor, va influența în mod pozitiv relația acestora cu copiii și le va purta noroc nativilor care își vor transforma hobby-urile în afaceri.

Vărsător

Vărsătorii sunt recompensați pentru rezultatele obținute la serviciu sau pentru ajutorul acordat cuiva. În relația cu prietenii li se recomandă mai multă discreție privind proiectele de viitor. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Vărsător anunță un armonie în plan sentimental, dar posibile tensiuni în negocieri, afaceri sau călătorii și le recomandă nativilor să aștepte până și sau vineri dacă au de semnat contracte sau de rezolvat probleme legale. În primele zile din săptămână, Luna se va afla în zodia Vărsător și va fi în armonie cu Venus, planeta Iubirii, aflată în ”casa Iubirii”, iar acest aspect le va aduce noroc nativilor, inclusiv celor singuri. În ziua miercuri, 9 mai, s-ar putea ca Vărsătorii să fie nevoiți să facă slalom printre obligațiile de serviciu și cele de familie, dar și să primească o recompensă neașteptată pentru rezultatele obținute în ultima perioadă la job sau pentru un ajutor acordat, cândva, cuiva. Zilele de joi și vineri vor fi dominate de prezența Lunii în ”casa Banilor” din astrograma Vărsătorilor. Sâmbătă, 12 mai, Luna se va afla în zodia Berbec, alături de planetele Mercur și Uranus, iar Uranus este chiar planeta care ți patronează pe Vărsători. Dar, pentru că planeta Mercur va forma un aspect tensionat de ”careu” cu Marte, aflat în ”casa Secretelor” din astrograma Vărsătorilor, acestora li se recomandă discreție privind viața personală și proiectele de viitor. Duminică, 13 mai, planeta Mercur va intra în zodia Taur, unde va rămâne până la sfârșitul lunii și va acționa în sectorul Familiei din astrograma Vărsătorilor.

Pești

Peștii încep afaceri noi cu prieteni vechi, își decorează și amenajează casa, iar în plan financiar, au parte de noroc neașteptat. În plan personal, refac armonia în familie. Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 pentru zodia Pești anunță câștiguri neașteptate sau recuperarea unei datorii, invitații de la prieteni din străinătate și afaceri noi cu prieteni vechi, dar și mai multă armonie în familie sau inspirație și creativitate în amenajarea sau decorarea locuinței. În primele zile din săptămână, Luna se va afla în ”casa Trecutului” din astrograma Peștilor. Aceștia vor putea recupera o datorie sau vor avea parte de câștiguri neașteptate. Totuși, aspectul tensionat de ”careu” format de Mercur și Pluton, ar putea însemna cearta cu un prieten din cauza unei sume de bani sau din cauza unui proiect comun care a dat greș. Marți, Peștii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu cineva din casă, iar miercuri, cu un prieten din străinătate. Dacă nu ”strică relația” cu acesta, vor primi, în curând, invitația de a petrece împreună vacanța de vară. Prezența Lunii în zodia Pești, Luna în armonie cu planetele Neptun, Jupiter și Pluton vor crește șansele nativilor Pești de a-și face noi prieteni, de a călători, de a demara afaceri de succes împreună cu persoane în care au încredere. În plan personal, Peștii se vor bucura de armonie în familie, în special în ultima parte a săptămânii, când vor fi și foarte inspirați și creativi și vor reuși să își amenajeze ori decoreze locuința, așa cum își doresc de mult timp. În weekend, Luna se va afla în zodia Berbec și în ”casa Banilor” din astrograma Peștilor, unde va acționa împreună cu planetele Mercur și Uranus, aducîndu-le nativilor succes în afaceri și noroc în plan financiar.

Sursa:
huff.ro 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect? Rata de promovabilitate sau rata de promovare? Recentul …
Corespondenta la redactie