Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 9-15 aprilie 2018

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 anunță o perioadă interesantă, în care principalul eveniment va fi revenirea planetei Mercur la mersul direct. Dar asta se va petrece duminică, 15 aprilie, așa că întreaga săptămână se menține complicată, cu amânări, întârzieri, probleme de comunicare sau încurcături în timpul călătoriilor.
Luni, 9 aprilie, Luna aflată în zodia Vărsător îi favorizează pe cei originali și creativi, dar aspectul tensionat dintre Soare și Pluton ne cere, miercuri, să nu uităm, în ”goana” după succes profesional, de obligațiile sau responsabilitățile personale.
Și în această săptămână, Marte, aflat în Capricorn, ne cere să acționăm cu încredere și ambiție, în timp ce Saturn, ”profesorul zodiacului”, ne cere disciplină, răbdare și multă muncă, iar planeta Venus, aflată în zodia Taur, ne îndeamnă să ne bucurăm de viață și să ne dorim lucruri de calitate.

Berbec

Berbecii trebuie să facă primul pas în împăcarea cu un prieten sau coleg, iar în cazul unui conflict legat de bani, să amâne discuțiile până joi sau vineri. Pentru afaceri sau proiecte personale, au nevoie de strategii clare și soluții de rezervă pentru că finanțările promise întârzie sau sunt diminuate. Primele două zile din săptămână nu se anunță a fi prea norocoase din punct de vedere financiar, chiar dacă ”Micul Benefic” Venus se va afla în sectorul Banilor din astrograma lor. Totuși, pentru a obține succesul dorit, s-ar putea ca Berbecii să fie nevoiți să treacă printr-o perioadă de limitări sau frustrări, în care orgoliul lor va avea de suferit. De exemplu, pentru numirea într-un post mai bun, li se va cere să urmeze un anumit curs de pregătire sau să se ocupe de toate fazele unui proiect, sub îndrumarea unui coleg cu mai multă experiență, timp în care nu vor avea putere de decizie, ci vor respecta ordine și îndrumări trasate de alții. Mijlocul săptămânii este perfect pentru reevaluarea planurilor și proiectelor și pentru adaptarea acestora la realitate, în special la ”realitatea financiară”, pentru că Jupiter retrograd în ”casa Banilor altora” din astrograma Berbecilor aduce întârzieri sau tăieri de bugete în cazul unor finanțări. Berbecii care au sau se gândesc la afaceri personale trebuie să nu uite că Jupiter va fi retrograd până în iulie, deci e bine să aibă soluții de rezervă sau să își stabilească strategii clare, apelând, cel mai bine, la sfatul unor specialiști. Vineri, 13 aprilie, va fi o zi norocoasă: Berbecii vor primi ajutor financiar de la un vechi prieten sau chiar de la un fost partener de viață sau vor încasa profitul pentru un proiect sau pentru o afacere din trecut. Sâmbătă, 14 aprilie, Luna va ajunge în zodia lor și, împreună cu Mercur, încă retrograd, va favoriza reluarea unei discuții despre un proiect, refacerea unei prietenii sau va veni cu invitații la evenimente care pot schimba, în bine, viața profesională a nativilor. Duminică la prânz, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec, unde va rămâne până în luna mai, aducându-le nativilor noroc în afaceri și călătorii.

Taur

Taurii sunt în centrul atenției. Farmecul lor personal este irezistibil și mulți nativi își pot întâlni sufletul-pereche. Dar relația  care încep acum va trece printr-o ”perioadă de foc” până în vară, cu multe momente critice. Dacă nu se destramă în acest timp, va rezista și pe viitor și va aduce noroc și fericire. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor să aibă mai multă încredere în ei înșiși acum, când Venus, planeta care îi patronează, se află în semnul lor. Venus le amplifică magnetismul și farmecul personal și îi ajută să atragă mai multă iubire în viața lor. De aceste lucruri se vor putea convinge în prima parte a săptămânii, ziua de marți fiind semnificativă în acest sens. Miercuri, 11 aprilie, mulți nativi Taur vor fi interesați de cursuri sau programe de perfecționare sau de călătorii în străinătate. Pentru călătorii, ar fi bine, totuși, să mai aștepte până duminică. Atunci, Mercur, planeta Călătoriilor, va reveni la mersul direct. Ziua de joi va fi potrivită pentru extinderea cercului de prieteni, pentru promovarea unor proiecte pe internet sau pentru a lua parte la evenimente care le pot consolida statutul în rețeaua profesională sau le pot facilita întâlnirea cu potențiali parteneri de afaceri, sponsori sau protectori. Ultima parte a săptămânii poate aduce împăcarea cu un fost partener sau o călătorie-surpriză, alături de persoana iubită. Ziua de sâmbătă este favorabilă și pentru Taurii care sunt interesați de afaceri cu persoane sau firme din străinătate sau care au o relație amoroasă ”la distanță”. Pentru alți nativi Taur, ziua de sâmbătă va aduce informații care le vor schimba planurile profesionale pe termen lung sau invitații la evenimente care le vor facilita accesul la cercuri, organizații sau grupuri selecte. Duminică la prânz, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec și, timp de încă aproximativ 4 săptămâni va rămâne în casa Secretelor din astrograma Taurilor. Aceștia vor avea răgazul necesar pentru a se gândi la viitor și pentru a-și pregăti, în liniște și cu discreție, noile proiecte personale sau profesionale, ce vor putea fi transformate în realitate după data de 20 mai. Atunci, Soarele va intra în zodia Taur și va fi principalul aliat al nativilor.

Gemeni

Gemenii pleacă într-o călătorie cu prietenii sau își fac noi prieteni în timp ce vizitează alte țări sau iau parte la evenimente la care sunt prezente și persoane din străinătate. În afaceri, s-ar putea să fie dezamăgiți de atitudinea unui partener. Acesta nu le recunoaște meritele în succesul unui proiect comun. Marți, 10 aprilie, unii  Gemeni vor fi tentați să cheltuiască foarte mult fie pentru călătorii, fie pentru a-și cumpăra tot felul de lucruri de pe internet, iar alții vor dori să își ia un telefon nou sau un alt laptop. Cum Mercur este retrograd, astfel de cheltuieli ar trebui amânate până săptămâna viitoare, pentru că duminică, Mercur va reveni la mersul direct. Chiar dacă sunt nedreptățiți și au toate motivele să se revolte, ar fi bine ca Gemenii să amâne discuția lămuritoare până sâmbătă, când conjunctura astrală va fi mai favorabilă. Până atunci, ar fi bine să se gândească la noi proiecte, pentru că inspirația și creativitatea lor vor fi la cote maxime în special în ziua de joi. Vineri, 13 aprilie, va fi o zi importantă pentru Gemenii care își doresc schimbări în carieră. Luna se va afla în casa Carierei și va fi în armonie cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în casa Profesiei, dar și cu Neptun, aflat tot în casa Carierei din astrograma lor. În acest context, foarte mulți nativi Gemeni se vor întoarce, cu gândul, la cariera visată cândva. Ziua de sâmbătă este potrivită pentru abordarea unor subiecte mai ”sensibile”. Printre ele, onorariul meritat de nativi pentru un proiect sau profitul acestora dintr-o afacere. Îîncepând de duminică, mulți nativi să își schimbe și strategiile în afaceri, nu doar atitudinea față de prieteni și colaboratori.

Rac

Racii acceptă cu greu criticile și refuză responsabilități care nu sunt trecute în ”fișa postului”, dar rezolvă probleme juridice sau administrative. Cei care au examene de susținut vor avea și ”baftă”, iar notele sau calificativele obținute le vor depăși așteptările. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunță o posibilă promovare la actualul loc de muncă, oferte interesante de colaborare sau o primă care le poate intra în cont nativilor în zilele de luni sau marți. În cuplu, însă,  pot să apară probleme din cauza bugetului comun, afectat de cheltuielile exagerate făcute de Raci fie pentru îmbunătățirea imaginii, fie pentru promovarea unor proiecte, fie pentru participarea la anumite evenimente. Miercuri, 11 aprilie, aspectul tensionat dintre Soare și planeta Pluton se va regăsi și în atmosfera din casă, unde Racii se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei iubite. Aspectul tensionat dintre Soare și Pluton va afecta și relațiile nativilor cu șefii. Racii vor accepta cu greu criticile sau vor refuza responsabilitățile care nu sunt înscrise în ”fișa postului”, chiar cu riscul de a enerva pe toată lumea și chiar cu riscul de a fi sancționați pentru asta. Joi, 12 aprilie,  vor reveni la gânduri mai bune și armonia în cuplu sau în echipă va fi refăcută, iar vineri vor putea fi rezolvate mai rapid probleme juridice sau administrative sau vor fi găsite oferte foarte avantajoase pentru vacanța de vară. Tot vineri, chiar dacă va fi în 13, Racii care au examene de susținut vor avea și ”baftă”, iar notele sau calificativele obținute le vor depăși așteptările. Mercur va reveni la mersul direct în ziua de duminică, în ajun de Lună Nouă. Aceasta va avea loc în zodia Carierei din astrograma Racilor și le va aduce vești bune în plan profesional sau îi va ajuta să ia decizii privind viitorul carierei lor. În plan sentimental, cele mai importante vor fi zilele de miercuri, vineri și sâmbătă, când Marele Benefic Jupiter, aflat în casa Iubirii din astrograma Racilor, va forma aspecte armonioase cu Luna și Pluton. Racii îndrăgostiți se vor implica mai mult în relație, își vor exprima sentimentele și își vor face planuri de viitor.

Leu

Leii trebuie să analizeze cu atenție ofertele de muncă pe care le primesc și, pe cât posibil, să răspundă la acestea după data de 15 aprilie. Și cei care trebuie să aleagă între actualul job și o afacere personală ar trebui să aștepte revenirea lui Mercur la mersul direct. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe relația de cuplu chiar de luni, când Luna aflată în Vărsător va fi în armonie cu Mercur și îi va motiva pe nativi să își analizeze viața sentimentală, să învețe din greșeli și să se gândească la schimbările necesare. Schimbările vor deveni realitate după data de 15 aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec. Marți, aceeași Lună aflată în Vărsător și în casa Parteneriatelor va forma un aspect tensionat cu Venus, planeta Iubirii, crescând riscul unor discuții și probleme în cuplu sau provocând retragerea nativilor dintr-o afacere. Acest aspect poate afecta și relația cu șefii în cazul Leilor care au statut de angajați dar încearcă să își dezvolte și propria afacere și, din acest motiv, sunt prea obosiți la serviciu și nu dau randamentul obișnuit sau fac erori pe care trebuie să le corecteze altcineva. Miercuri, 11 aprilie, s-ar putea ca o călătorie în interes profesional să dea peste cap agenda personală a Leilor, dar succesul obținut de  nativi cu această ocazie le va consolida statutul în firmă sau le va aduce, ulterior, propuneri de colaborare de la alte companii sau de la persoane care vor dori ca nativii să facă parte din echipele lor. Oricât de interesante ar fi aceste propuneri, Leii ar trebui să nu se grăbească să dea un răspuns înainte de Luna Nouă în zodia Berbec. Aceasta va avea loc în dimineața zilei de 16 aprilie. Ziua de vineri, 13 aprilie, va fi una norocoasă pentru Lei. Weekend-ul va fi un fel de mini-vacanță pentru că foarte mulți Lei vor profita de timpul liber pentru a se odihni și pentru a-și ”încărca bateriile”.

Fecioara

Fecioarele doresc să stabilească noi reguli în  relația de cuplu. Revin asupra deciziilor sau provoacă discuții interminabile în care își spun păsul, sperând că partenerul se va schimba. Dar abia după ce Mercur va reveni la mersul direct vor face pași concreți în direcția dorită. Mercur va reveni la mersul direct în aceeași zodie în ziua de 15 aprilie, dar până atunci, poate provoca întârzieri în obținerea unor plăți, comisioane, bunuri sau recompense. Zilele de luni și marți pot să le aducă, totuși, promisiuni financiare din partea șefilor, dar, ulterior, nativii vor trebui să insiste pentru ca acestea să fie respectate. În prima parte a săptămânii, Fecioarele vor acorda o mai mare atenție sănătății, iar unele dintre ele vor căuta informații cât mai detaliate despre noi diete sau metode de tratament. Miercuri, 11 aprilie, Soarele și planeta Pluton vor forma un aspect tensionat care se va regăsi în relația nativilor cu persoana iubită. Suspiciunea, gelozia și opiniile diferite privind modul de administrare a bugetului comun vor fi principalele motive de tensiune în familie. De asemenea, cheltuielile necesare pentru un hobby la care nativii nu vor să renunțe ar putea fi alt motiv de nemulțumire în cuplu. Dar tot miercuri, planetele Venus și Marte vor forma un aspect armonios, favorabil relațiilor ”la distanță” și călătoriilor. Marte le va mobiliza pe Fecioare să lupte pentru iubirea lor dar să nu accepte orice în numele iubirii, iar dacă au copii, să impună reguli și să îi învețe pe cei mici să respecte autoritatea părintească. Acestea vor visa la partenerul ideal sau vor dori să schimbe regulile în actuala relație, dacă nu mai sunt mulțumite de actualul partener. Ziua de vineri, 13 aprilie, nu va fi cu ghinion. Luna aflată în zodia Pești va acționa în sectorul Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor și le va ajuta să dea dovadă de sensibilitate și empatie în relații și să își exprime sentimentele sau opiniile într-un mod creativ și convingător, nu doar în cuplu, ci și la serviciu sau în afaceri. În weekend, Luna ajunsă în zodia Berbec va aduce un plus de senzualitate în relația de cuplu sau, pentru nativii singuri, va aduce oportunități sentimentale sau aventuri și ”îndrăgostiri” la prima vedere, de care aceștia se vor ”vindeca” rapid. În afaceri, Luna va acționa împreună cu planeta Mercur și va favoriza negocierile.

Balanța

Balanțele se pot baza pe ajutorul financiar al unei rude, dar dacă vor să își suplimenteze veniturile, își pot găsi încă un job sau pot lua în calcul o afacere la domiciliu. Cele care vor să se mute pot primi oferte avantajoase, dar orice decizie importantă ar trebui amânată până săptămâna viitoare. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Balanță îi încurajează pe nativi să își pună în valoare creativitatea chiar de luni, atât pentru a-și exprima sentimentele. Cât și pentru a găsi mai rapid soluții la diverse probleme sau pentru a-și îndeplini mai eficient atribuțiile încredințate la locul de muncă. Marți, Balanțele vor avea nevoie de o soluție de rezervă pentru situația, destul de probabilă, în care banii așteptați sau promiși de cineva vor ajunge cu întârziere sau în care ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg” și nativii vor depăși bugetul stabilit inițial pentru o anumită problemă sau pentru un anumit proiect. Miercuri, 11 aprilie, aspectul tensionat format de Soare și planeta Pluton va afecta atmosfera din cuplu: între Balanțe și partnerul de viață vor apărea tensiuni din cauza unei chestiuni administrative, a unei probleme patrimoniale sau din cauză că familia nativilor nu îl simpatizează pe partener. Joi, 12 aprilie, Balanțele pot obține o mărire de salariu sau își pot găsi încă un job pentru a-și suplimenta veniturile. Viața profesională va rămâne în atenția lor și vineri, 13 aprilie, când unele Balanțe vor decide că e momentul să înceapă o afacere la domiciliu, iar altele pot obține un comision sau un alt fel de recompensă pentru ajutorul dat cuiva în ”parafarea” unei afaceri. Vinerea este, de altfel, ziua norocoasă a Balanțelor. Până în 24 aprilie, Venus, care este și planeta Iubirii, dar și Micul Benefic, în astrologie, va rămâne în zodia Taur și în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, aducându-le noroc prin alții și amplificându-le șansele de a primi cadouri, bonusuri, recompense, donații, sponsorizări, burse ori alt fel de finanțări. În weekend, nativii Balanță pot discuta despre un proiect cu părinții sau cu un prieten foarte bun, primind asigurarea că vor primi ajutorul financiar necesar sau, dacă vor de mai mult timp să își schimbe locuința, pot primi o ofertă foarte avantajoasă.

Scorpion

Scorpionii trebuie să dea dovadă de prudență și înțelepciune. Urmează o perioadă riscantă pentru cuplurile în care s-au adunat frustrări și nemulțumiri. Totuși, după certurile furtunoase sunt posibile și împăcările pline de pasiune. Parteneriatele profesionale ce păreau a fi sortite eșecului pot primi, de asemenea, o nouă șansă. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion anunță vești bune despre sănătatea nativilor sau a unor persoane dragi, oferte noi de muncă, dar și posibile tensiuni în cuplu, din cauza banilor sau a unor nemulțumiri neexprimate și acumulate în timp. Ziua de marți, 10 aprilie va fi cea mai riscantă și Scorpionii ar trebui să ”nu toarne gaz pe foc”, ci să încerce să aplaneze situația sau măcar să fie mai atenți și să nu arunce cu vorbe așa cum fac, adesea, la nervi. Miercuri, 11 aprilie, va fi o zi foarte riscantă pentru cuplurile care au, deja, mari probleme: de la o ceartă banală se poate discuta chiar și despre despărțire. Probleme pot să apară, miercuri, 11 aprilie, și la locul de muncă, din cauza altui aspect tensionat, care se formează între Soare și Pluton. Joi, 12 aprilie, poate fi ”ziua marii împăcări” în cuplurile care, până acum, păreau gata să se destrame sau în parteneriatele profesionale care păreau a fi destinate eșecului. Ziua de vineri, 13 aprilie, va fi importantă pentru viața sentimentală a Scorpionilor și pentru relația acestora cu proprii copii. În cupluri se poate reface armonia, iar nativii singuri se pot îndrăgosti. În familie, Scorpionii reușesc să comunice mai ușor cu proprii copii sau se implică mai mult în viața acestora, după o perioadă în care au fost mai ”absenți” din cauza interesului excesiv acordat carierei sau afacerilor sau din alte motive obiective. În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec și va îndrepta atenția Scorpionilor spre sănătate, cerându-le să se odihnească mai mult sau să plece într-o scurtă călătorie pentru a se relaxa și pentru a se detașa de probleme.

Săgetător

Săgetătorii sunt nemulțumiți de ritmul de lucru al colegilor sau de faptul că soluțiile găsite de ei pentru a rezolva diferite probleme din firmă sunt considerate prea costisitoare de către șefi. Mai mult, șefii le preiau, ulterior, soluțiile și le prezintă în fața echipei ca pe idei personale. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător anunță declarații și dovezi de iubire de care nativii pot avea parte chiar de luni. Pentru unii dintre aceștia, declarațiile pot veni de la foști parteneri care încearcă să revină în viața lor. Înainte de a alege o eventuală împăcare, nativii ar trebui să își amintească motivele care au dus la stingerea fostei relații. În general, oamenii nu se schimbă…Ziua de marți, 10 aprilie, poate aduce probleme de comunicare sau de colaborare la locul de muncă. Miercuri, 11 aprilie, nemulțumirile nativilor se pot amplifica deoarece soluțiile găsite de ei pentru problemele de la serviciu sunt considerate prea costisitoare de către șefi sau sunt însușite de către aceștia și prezentate echipei, fără menționarea ”sursei de inspirație”. În cuplu, pot să apară divergențe din cauza cheltuielilor necesare pentru copii sau pentru vacanța la care mulți nativi se gândesc deja. Vestea bună a acestei zile este aceea că Săgetătorii care vânează un job mai bine plătit au șansa de partea lor și, în foarte scurt timp, vor face schimbările dorite în carieră. Ziua de joi, 12 aprilie, vine cu vești bune despre sănătatea părinților sau despre succesul profesional al unei rude apropiate. Tot joi, Săgetătorii își vor face timp pentru a-și evalua viața profesională și mulți dintre ei vor alege, ca obiectiv pentru perioada următoare, renunțarea la statutul de salariat și lansarea unei afaceri de familie. Ziua de vineri nu va fi cu ghinion, deși e în 13. Va fi o zi excelentă pentru viața de familie a nativilor. Unii dintre ei se vor gândi la căsătorie, în timp ce alții își vor dori să se mute într-o casă mai frumoasă. Va fi, de asemenea, o zi potrivită pentru vizite la rude sau pentru găzduirea unor evenimente de familie. În weekend, persoana iubită și copiii vor ”capta” întreaga atenție a nativilor Săgetător, care vor prefera să se relaxeze în compania celor dragi, refuzând invitații la diferite evenimente sau încercând să uite de job și afaceri.

Capricorn

Capricornii au parte de schimbări în plan personal: o nouă casă, un nou membru de familie sau, pentru unii nativi, decizia de a se căsători. Părinții Capricorni pot deveni cei mai buni prieteni ai copiilor . Dar asta cere multă răbdare, empatie și ”timp de calitate” petrecut împreună. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn anunță cheltuieli pentru casă ori pentru pregătirea unui eveniment de familie, în ziua de luni. Acestea pot fi motiv de ceartă cu partenerul în dimineața zilei de marți, dacă nativii exagerează și, din dorința de a da banii doar pentru lucruri sau servicii de calitate, depășesc bugetul stabilit sau, mai mult, se împrumută pentru a acoperi toată suma necesară. Nici ziua de miercuri, 11 aprilie, nu va fi mai armonioasă dacă nativii Capricorn vor considera că doar opinia lor contează și acasă, și la serviciu. În schimb, vor fi motive de mulțumire aduse de copii. Aceștia pot câștiga o competiție, pot obține o bursă de studiu sau pot fi acceptați la o instituție de învățământ de renume. Joi, 12 aprilie, va fi o zi excelentă pentru naivii care doresc să anuleze eventuale tensiuni din cuplu sau pentru cei care s-au îndrăgostit de curând și vor să își exprime sentimentele. Și relația nativilor cu propriii copii va fi protejată de astre, iar părinții Capricorn pot reuși, în această perioadă, să devină cei mai buni prieteni ai copiilor aflați la vârsta adolescenței, câștigându-le încrederea. Vineri, 13 aprilie, Luna se va afla în sectorul Comunicării din astrograma Capricornilor, iar agenda acestora va fi încărcată, cu multe telefoane de dat și drumuri de făcut. În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec și va muta atenția Capriconilor spre familie și casă. Pentru Capricorni se anunță schimbări importante: o nouă casă, un nou membru de familie sau, pentru unii nativi, decizia de a se căsători. Unii Capricorni trebuie să se mute în altă casă, eventual cu un nou partener de viață, dar decizia este greu de luat pentru că se tem de schimbare. De asemenea, unii Capricorni pot afla că vor deveni părinți, iar vestea îi ia pe nepregătite pentru că nașterea unui copil urmează să le schimbe în totalitate viața.

Vărsător

Vărsătorii nu mai pot evita discuția cu un fost partener de viață sau de afaceri. S-ar putea ca nu tot ce li se spune să le facă plăcere, dar înainte de a reacționa, ar fi bine să fie sinceri cu ei înșiși, recunoscându-și eventualele greșeli și cerând, apoi, dacă e cazul, scuze. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor discreție, pentru că nu toți cei care par interesați de viața lor personală le sunt prieteni adevărați și nu toate sfaturile pe care le primesc sunt cu adevărat folositoare. Ziua de luni, cu Luna aflată în semnul lor zodiacal și în armonie cu Mercur retrograd, aflat în sectorul Comunicării din astrograma lor, este potrivită pentru discuții sincere cu oameni de încredere, în vederea atenuării unor conflicte sau pentru detașarea de trecut. Marți, 10 aprilie, pot izbucni discuții tensionate în familie sau pot să apară probleme administrative care impun prezența nativilor acasă, provocând probleme cu colegii de serviciu. Ziua de miercuri, 11 aprilie, va fi destul de dificilă pentru că Vărsătorii nu vor mai putea evita discuția cu un fost partener de afaceri sau de viață. S-ar putea ca nu tot ce li se spune să le facă plăcere, dar, înainte de a reacționa, ar fi bine să fie sinceri cu ei înșiși, recunoscându-și eventualele greșeli și cerând, apoi, dacă e cazul, scuze. În cazul cuplurilor cu probleme, ”apelul” la amintirile frumoase poate detensiona atmosfera și poate facilita comunicarea, dar nu poate rezolva adevăratele probleme cărora trebuie să li se găsească soluții. Joi, 12 aprilie, va fi o zi potrivită pentru cumpărături pentru casă ori pentru pregătirea unui eveniment de familie. Va fi, de asemenea, o zi norocoasă pentru nativii care vor să își cumpere o casă ori trebuie să rezolve o problemă juridică patrimonială. Ziua de vineri nu va fi cu ghinion, chiar dacă e în 13. În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec și în sectorul Comunicării, afacerilor și călătoriilor din astrograma Vărsătorilor. Se anunță noi oportunități pentru Vărsători și, în plan personal, șanse extraordinare de a socializa și de a călători, noroc în afaceri și relații excelente cu cei din jur. În plan sentimental, Mercur revenit la mersul direct va favoriza comunicarea cu partenerul și depășirea situațiilor dificile provocate de tranzitul retrograd al planetei Mercur și nu numai.

Pești

Peștii se pot trezi cu reproșuri din partea unor persoane pe care le-au tot ajutat în trecut dar pe care acum nu pot sau nu mai vor să le ajute, în special financiar. E bine să se detașeze de astfel de oameni și să se concentreze pe proiectele lor personale. Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță vești bune pentru nativii care trebuie să recupereze o datorie sau să își primească onorariul corect pentru o activitate din trecut. Ziua de luni va fi norocoasă în acest sens, la fel ca și seara zilei de miercuri. Ziua de marți, 10 aprilie, nu este potrivită pentru discuții sau negocieri. În cel mai bun caz, Peștii nu ar obține decât promisiuni pe care nimeni nu se va grăbi să le respecte. Peștii se vor confrunta cu dificultăți în a-și recupera banii dați cu împrumut unui prieten sau se vor trezi cu reproșuri din partea unor persoane pe care le-au tot ajutat în trecut dar pe care, acum, nu vor sau nu mai pot să le ajute. Ziua de miercuri va fi, însă, favorabilă călătoriilor pe care Peștii le-au amânat sau pe care nu au avut timp ori bani să le facă. Joi, 12 aprilie, va fi o zi calmă, în care Peștii vor comunica perfect cu cei din jur și vor face pași importanți în proiectele personale. Vineri, 13 aprilie nu va fi cu ghinion. Luna se va afla în zodia lor și îi va face pe nativii Pești mai sensibili și mai empatici, îi va ajuta să câștige încrederea unor persoane importante și să le transforme pe acestea în buni prieteni, iar în cazul participării la diferite evenimente, se vor afla în centrul atenției și vor cuceri pe toată lumea. Ziua de sâmbătă, 14 aprilie, va fi potrivită pentru consolidarea statutului în cercul profesional din care fac parte și pentru primirea unor oferte de colaborare foarte avantajoase. Duminică la prânz, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în sectorul Banilor din astrograma Peștilor, unde va rămâne până în mai. Și tot în acest sector va avea loc Luna Nouă de luni, 16 aprilie. Toate acestea anunță că urmează o perioadă cu schimbări și reușite în plan financiar pentru nativii Pești.

Sursa:
huff.ro

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie