Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018

Se anunță o Săptămână plină de evenimente astrologice! Venus în Fecioară și Luna Nouă în Rac sunt cele mai importante evenimente astrale din această perioadă și ele vor veni cu surprize pentru zodii.

Săptămâna 9-15 iulie 2018 este marcată de: 9 iulie 2018: Mercur (în Leu) se poziționează în cuadrat cu Jupiter (în Scorpion); 10 iulie 2018: Venus intră în Fecioară; 10 iulie 2018: Jupiter își reia tranzitul direct în Scorpion; 12 iulie 2018: Trigon între Venus (în Fecioară) și Uranus (în Berbec); 12 iulie 2018: Opoziție a Soarelui (în Rac) cu Pluton (în Capricorn); 13 iulie 2018: Luna nouă în Rac; 14 iulie 2018: Venus (în Fecioară) în trigon cu Saturn (în Capricorn).

Aceste evenimente au un impact deosebit asupra zodiilor după cum urmează:

Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă de schimbări, iar Luna Nouă în Rac îi ajută în luarea deciziilor. Sunt pregătiți să facă modificări în ceea ce privește locul de muncă și cariera. Sănătate: Vor fi puțin bulversați de schimbările meteorologie și vor avea probleme în a dormi corespunzător și a se odihni. Bani: Stau bine financiar și primesc o sumă de bani care nu are cum să nu îi mulțumească. Dragoste: Venus în Fecioară favorizează planul sentimental, dar intrarea lui Uranus în zodia lor îi avertizează pe Berbeci să aibă grijă în cine se încred.

Taur

Problemele de la locul de muncă își pun amprenta asupra Taurilor, care par să fie obosiți și recalcitranți din cauza faptului că nimic nu merge cum ar dori ei. Trebuie să aibă răbdare și să nu mai gândească pesimist. Luna Nouă în Rac îi poate ajuta în această privință. Sănătate: Stresul își pune amprenta asupra lor, de aceea ar fi recomandat să își ia câteva zile libere și să se odihnească. Bani: Cheltuieli pe care și-ar fi dorit să le amâne, însă sunt aspecte care trebuie rezolvate în aceste zile. Dragoste: Venus în Fecioară aduce noroc mai ales Taurilor singuri, care vor avea ocazia să întâlnească pe cineva deosebit.

Gemeni

Pentru Gemeni, Luna Nouă în Rac este un moment benefic să depășească nemulțumirile pe care le-au adunat în lunile trecute. Va fi o săptămână în care vor găsi unele răspunsuri pe care le căutau. Sănătate: Sunt foarte ocupați și neglijează odihna. Ar trebui să o ia mai ușor ca să nu se suprasolicite. Bani: Nu se pot plânge de probleme financiare, deși simt că mai au nevoie de niște bani pentru a face ce și-au propus. Dragoste: Venus în Fecioară aduce mai multă armonie în relația Gemenilor și în familia acestora.

Rac

Luna Nouă în zodia lor aduce vești bune, iar astrele le vor oferi tot ajutorul de care au nevoie în această perioadă. Totuși, să fie prudenți în ceea ce privește investițiile pe termen lung. Sănătate: Să aibă grijă la alimentație, mai ales dacă plănuiesc să meargă pe litoral. Bani: Primesc o sumă de bani care vine ca o gură de oxigen într-o perioadă în care aveau dificultăți financiare. Dragoste: Nativii Rac se vor convinge că “Vorba dulce mult aduce”, în plan sentimental, cu ajutorul lui Venus în Fecioară.

Leu

Luna Nouă vine cu vești bune la capitolul comunicare în relații, însă cu vești nu foarte plăcute de la locul de muncă. Să aibă grijă la ce vorbesc și cu cine vorbesc. Sănătate: Cei care au probleme cu tensiunea să fie atenți, mai ales în zilele de miercuri și joi. Bani: Mercur în zodia lor face cuadrat cu Jupiter și aduce vești bune în ceea ce privește banii. Dragoste: Venus în Fecioară îi face să viseze cu ochii deschiși la o dragoste nouă, în special pe cei care sunt singuri de ceva vreme.

Fecioară

Planeta Venus intră în Fecioară și le aduce acestor nativi noroc în iubire, succes în societate și creativitate. O săptămână bună pentru ei. Sănătate: Nu se anunță probleme de ordin medical, dar să fie atenți la expunerea prelungită la soare. Bani: Se apucă să își facă planul pentru concediu! S-ar putea însă, să îi coste mai mult decât se așteptau. Dragoste: Pentru cei singuri, poate apărea acea dragoste pe care o așteptau de ceva vreme. Cei aflați într-o relație pot face pasul cel mare.

Balanță

Pentru Balanțe, perioada următoare se anunță foarte aglomerată. Nativii acestui semn zodiacal se simt indeciși și nu știu cu ce să înceapă mai repede. Din fericire, aceasta stare este trecătoare. Sănătate: Au nevoie de câteva zile de relaxare, pentru că stresul începe să își pună amprenta asupra lor. Bani: Să înceapă să economisească și să nu arunce cu banii pe lucruri de care nu au niciun fel de nevoie. Dragoste: Venus în Fecioară accentează tendința multor nativi de a trăi în trecut și de a-l compara pe actualul partener cu fostul.

Scorpion

Jupiter, Marele Benefic, își reia tranzitul în Scorpion și îi ajută pe nativi să depășească unele obstacole pe care le-au întâmpinat până acum. Sănătate: Unele probleme minore cu sistemul digestiv, ar trebui să se abțină de la mâncăruri bogate în grăsimi o perioadă. Bani: Ar trebui să aibă o atenție sporită la modul în care își administrează finanțele. Dragoste: Venus va ajunge în zodia Fecioară, sporind șansa nativilor Scorpioni de a se îndrăgosti de cineva din cercul lor profesional.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână interesantă, plină de negocieri importante. Luna Nouă îi ajută să obțină succese mari, de lungă durată. Sănătate: Unele migrene trecătoare, dar nimic care să îi îngrijoreze pe acești nativi. Bani: Fac planuri de concediu, încep să pună bani deoparte pentru o călătorie pe care o vor face undeva la început de toamnă. Dragoste: Venus în Fecioară vine cu beneficii pentru relațiile de lungă durată ale Săgetătorilor

Capricorn

O săptămână în care vor auzi unele comentarii răutăcioase din partea unor persoane la care nu s-ar fi așteptat. Luna Nouă îi face puțin melancolici. Sănătate: Planul sănătății se anunță cel mai tensionat din cauza stresului. Bani: Mare atenție la cheltuieli și la investiții. N-ar strica să pună bani deoparte. Dragoste: Capricornii sunt avantajați de Venus în Fecioară, care dă un impuls planului lor afectiv.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o săptămână plină de lucruri bune. În sfârșit, își pot trăi viața după bunul lor plac, întrucât Luna Nouă le oferă această posibilitate. Sănătate: Se pot simți mai obosiți în această perioadă, mai ales din cauza schimbărilor meteorologice, care îi dau puțin peste cap. Bani: Pot primi niște bani de la o rudă apropiată. Dragoste: Venus în Fecioară poate aduce o dragoste nouă, fierbinte, pasională, în viața acestor nativi.

Pești

Ar trebui să aibă o săptămână destul de liniștită, Luna Nouă în Rac oferindu-le protecție împotriva suprizelor neplăcute. Sănătate: Să se odihnească și să profite de timpul liber, ca nu cumva să aibă probleme din cauza suprasolicitării. Bani: Retrogradarea lui Mercur poate să lea dea puțin planurile peste cap și să aducă unele cheltuieli la care nu se așteptau. Dragoste: Nativii care au, deja, o relație vor reveni la sentimente mai bune și vor fi mai înțelegători și mai  afectuoși, iar cei singuri vor suferi că nu și-au găsit, încă, pe cineva.

Sursa:
huff.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie