Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop vineri 10 iunie 2016

Berbec:

Ţi-e greu să ieşi din casă, dar simţi că socializarea este o obligaţie. Ţi-ar face bine să cunoşti oameni cu gusturi similare.

Taur:

Eşti într-o dispoziţie mai generoasă ca de obicei. Ai putea dona bani la fundaţii caritabile sau face muncă voluntară, azi. Îţi stă în fire.

Gemeni:

Eşti într-o dispoziţie meditativă iar privind în viitor ai tendinţa de a te lăsa răpus de pesimism. Nu asculta aceste gânduri, sunt nefondate.

Rac: Horoscop Mov

O zi cu situaţii delicate. Cei din jur pun presiune pentru a obţine de la tine ceva ce nu vrei să oferi. Trebuie să fii viclean.

Leu:

Primeşti o veste proastă despre o persoană apropiată care te pune în gardă. Începi să te gândeşti dacă trăieşti suficient de sănătos.

Fecioară:

Te-ai obişnuit să fii înţeleptul din grupul tău şi să ţii mai degrabă lecţii, decât să ai conversaţii. Cineva te contestă azi vehement.

Balanţă:

O zi tensionată pe fondul muncii în exces. Persoane pe care le considerai apropiate te dezamăgesc. Ai grijă ce şi cui îi spui la nervi.

Scorpion:

De obicei eşti un om energic, dar azi funcţionezi cu frâna de mână trasă. Nu doar fizic şi şi psihic eşti destul de letargic şi vulnerabil.

Săgetător:

Stai mult pe gânduri, azi, şi nu poţi să vezi şi să te bucuri de lucrurile bune din viaţa ta pentru că te concentrezi excesiv pe cele rele.

Capricorn:

Eşti conştiincios şi munceşti foarte mult. De fapt mai mult decât ar fi indicat. Gândeşte-te şi la tine, dacă vrei să fi util şi în viitor.

Vărsător:

Azi te dovedeşti a fi mai ceva ca Bruce Willis. Orice problemă s-ar întâmpla în jurul tău, îi vei da de cap, devenind salvatorul zilei.

Zodiac MarePeşti:

Eşti cam egoist. Mulţi oameni depind de aportul tău la efortul comun, dar se pare că tu ai alte preocupări. Nu lăsa o toană să strice atmosfera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

75 − = 69

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie