Berbec

La serviciu sunt posibile “conflicte intelectuale”, iar in relatiile personale o cearta cu partenerul pe tema planurilor de viitor. Discutiile “pe un ton ridicat” ar putea scoate la iveala o solutie neasteptata de rezolvare a problemelor curente. In general, este o zi buna, cu rezultate absolut surprinzatoare. O seara relaxanta va asigura un somn linistit.

Taur

S-ar putea sa nu apreciati la justa lor valoare ideile exprimate in cadrul consfaturilor la care veti participa pe linie de serviciu sau in discutiile cu oameni interesanti. Este o perioada unica pentru dumneavoastra, care v-ar putea aduce un progres considerabil in afaceri si in relatile personale. In dragoste, va cuceriti partenerul cu farmecul dumneavoastra. Dar atentie: evenimentele va pregatesc suprize. Savurati ceea ce viata va ofera, dar aveti grija de sanatate.

Gemeni

O zi excelenta. Veti simti un val de energie si dorinta de a va afirma, de a prelua initiativa. La serviciu este bine sa va echilibrati ziua de munca. Alegeri noi orientari. S-ar putea sa primiti o oferta. Seara gasiti un motiv pentru o intalnire cu persoana care va intereseaza.

RacHoroscop Tinut

Ati putea anaiza activitatea dumnevoastra profesionala dintr-un alt unghi. Analizati noile idei cu partenerii, conturati noi actiuni, luati decizii. Desi exista riscul sa obtineti altceva decat ati sperat. S-ar putea produce unele greseli, dar le veti rezolva rapid. Nu va asumati prea multe astazi. Sunt posibile traume, pierderi financiare din neatentie. Aveti grija de sanatate, mancati sanatos si la timpul cuvenit.

Leu

Casa dumneavoastra inceteaza sa mai fie un spatiu inchis si trebuie sa va asteptati ca oaspetii sa soeasca in orice clipa. Pe de alta parte, este un moment bun pentru o evaluare a situatiei in care va alfati, inclusiv financiare. Aveti planuri si vreti sa stiti exact cu ce bagaj plecati la drum. Evitati certurile.

Fecioara

Aveti mult de munca, dar ziua de astazi va asigura multe impresii pozitive. Nu ramaneti mult intr-un singur loc. Programati mai multe deplasari, intrevederi, schimburi de informtii. Norocul va va surade si veti primi o veste buna, o oferta sau veti face cunostinta cu o persoana extrem de interesanta. Pastrati putin timp si pentru dumneavoastra: poate ar fi cazul sa va tundeti.

Balanta

Puteti sa va permiteti sa dati dovada de o oarecare superficialitate in treburi. Detaliile le puteti analiza si mai tarziu, iar astazi programati mai multe intalniri, mergeti la muzeu, la teatru sau concert, la restaurant sau intr-un bar. Interactionati cu alti oameni. In compania prietenilor puteti petrece timpul colindand prin magazine, mai ales ca alegerile dumneavoastra vor fi astazi extrem de originale.

Scorpion

Fiti pregaitit pentru niste schimbari interne – puteti renunta la vechile idei sau sentimente. Este timpul pentru ceva nou, mai interesant. Luna in Varsator poate aduce in viata dumneavoastra momente deosebit de intense.O foarte buna posibilitate de a gusta din placerile simple ale vitii, de a va permite sa cumparati ce doriti, sa faceti ce va place.

Sagetator

Sunteti pregatit si dornic sa demonstrati celor din jur ca ideile dumneavoastra sunt foarte bune, chiar daca, in realitate, multe sunt destul de trasnite. Veti da dovada de atata patima, incat nimeni nu va indrazni sa va contrazica. Oricum ar fi inutil. De aceea, este mai bine sa va petreceti timpul cu copiii. Ei pot asculta orice, chiar cu gura casata!

Capricorn

Inspiratia va va ajuta sa folositi evenimentele acestei zile in folosul planurilor dumneavoastra. Lucrurile vor evolua rapid, cu schimbari de situatie. Vor aparea complicatii. De modul cum va veti descurca astazi depind multe in viitor. Fiti receptiv la ideile altora.

Varsator

Sunteti dispus sa faceti orice pentru a-i convinge pe cei din jur ca aveti dreptate. Este ziua dumneavoastra. Ascultati-va intuitia, care va va “arata” care sunt prioritatile si spre ce trebuie sa va canalizati eforturile. Aveti succes in cautarea informatiilor necesare, in descifrarea unor secrete. Planificati-va treburile pentru luna urmatoare. Ar fi bine sa incepeti un tratament. Vi se va cere ajutorul si sfatul. Sariti in sprijinul altora numai dupa ce va rezolvati propriile treburi.

Horoscopul2Pesti

Nu va grabiti sa fiti activ daca nu sunteti sigur de reactia partenerilor, a sefilor sau a concurentei. Este de preferat sa urmariti atent cum evolueaza lucrurile, acordand atentie sporita detaliilor acelor proiecte la care lucrati. Fara aventuri. Puteti calatori, puteti consulta un avocat. O zi potrivita pentru prezentarea diferitelor proiecte.