Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscopul săptămânal 12-18 martie 2018

Horoscopul săptămânii 12-18 martie 2018 este marcat de două evenimente astrale importante: Luna Nouă în zodia Pești și intrarea planetei Marte în zodia Capricorn. Acestea vor avea loc în data de 17 martie, când catolicii îl sărbătoresc pe Sf Patrik, iar ortodocșii, pe Sf Alexe, „Omul lui Dumnezeu”. Potrivit tradiției, aceasta este ziua în care pământul se dezgheață și începe primăvara. Toate Zodiile vor fi influențate de Luna Nouă și de intrarea planetei Marte în Capricorn. Află cum va fi săptămâna pentru tine! Pentru că Luna este în scădere, săptămâna este perfectă pentru detoxifiere, cură de slăbire, odihnă și relaxare. În plan profesional, este o perioadă foarte bună pentru negocieri și pentru revizuirea, reformularea sau completarea unor proiecte aflate în derulare. În cuplu, e vreme potrivită pentru împăcare sau pentru abordarea unor subiecte mai delicate. Începând din seara zilei de sâmbătă, Marte se va afla în Capricorn, zodie în care se află și planetele Pluton și Saturn. Marte în Capricorn înseamnă ambiție, planuri îndrăznețe dar și strategii realiste.

Berbec

Berbecii pot câștiga orice competiție. Marte, planeta care îi patronează, intră în sectorul Carierei din astrograma lor. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Berbec pune accent pe carieră. Marte se află în casa Străinătății și îi va mobiliza pe Berbeci călătorească sau să se înscrie la diferite cursuri, în special de limbi straine sau cursuri despre cultura sau istoria altor popoare. Acestea ar putea să le mărească șansele de promovare la locul de muncă. În plan personal, Berbecii vor fi ajutați și în această săptămână de planetele Venus și Mercur, aflate în zodia lor. Venus va atrage mai multă iubire, apreciere și admirație, în timp ce Mercur îi va ajuta să comunice cu toată lumea. Farmecul personal nu îi va ajuta, însă, prea mult în ziua de 13 martie, când neîndeplinirea unor obligații profesionale îi poate costa pe Berbeci, mai mult decât s-ar fi așteptat. Mijlocul săptămânii va fi excelent pentru nativii care vor să socializeze sau să pună la cale diferite afaceri împreună cu prietenii. Sâmbătă, 17 martie, va fi Lună Nouă în zodia Pești și in sectorul Trecutului și secretelor din astrograma generală a Berbecilior. Aceasta îi va ajuta pe nativii Berbec să se detașeze de trecut și să acorde o mai mare atenție intuiției. Va fi, de asemenea, un moment potrivit pentru a-și completa proiectele de viitor. În aceeași zi,  Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, va intra în zodia Capricorn și îi va ajuta pe nativi să câștige orice competiție.

Taur

Taurii își fac noi prieteni sau trebuie să onoreze multe invitații. În plan personal, au parte de iubiri secrete. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Taur anunță o perioadă excelentă pentru nativii care vor să își extindă cercul de prieteni sau să călătorească. În plan sentimental, prezența planetei Venus în casa Trecutului și secretelor poate reactiva o fostă poveste de iubire sau poate aduce o relație sentimentală secretă ori un admirator discret. Marți, 13 martie, un fost partener de viață sau de afaceri le va propune o colaborare, dar e bine ca nativii să cântărească bine situația înainte de a da un răspuns. Ar fi bine să își amintească de de s-au despărțit sau de au mai colaborat cu persoana respectivă. Chiar dacă acum aceasta pare că s-a schimbat în bine, nativii ar trebui să nu uite că, adesea, aparențele înșeală. Miercuri și joi vor fi zile dedicate carierei, iar nativii care își doresc un anumit job sau vor să lucreze intr-o companie, ar putea să se adreseze direct potențialilor angajatori și să le trimită un c.v. actualizat și scrisoare de intenție. S-ar putea să aibă o surpriză plăcută. Luna Nouă din data de 17 martie le va aduce Taurilor noi prieteni sau invitații la evenimente la care ar fi bine să ia parte. Acolo vor putea întâlni persoane importante care, ulteriorz îi vor ajuta în carieră sau le vor fi prieteni pe viață. Marte în Capricorn le va da nativilor Taur forța de a-și îndeplini dorințele și „obiectivele personale” pe care și le vor fixa în jurul Lunii Noi.

Gemeni

Gemenii singuri încep o relație bazată pe pasiune. În timp, aceasta poate deveni foarte profundă și serioasă. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Gemeni anunță schimbări în carieră și mai mult dinamism în relații. Schimbările în carieră vor fi aduse de Luna Nouă din data de 17 martie, dar terenul va fi pregătit ide astre încă de luni, 12 martie. Atunci, Gemenii vor rezolva o problemă la locul de muncă sau își vor impresiona șefii cu idei și proiecte noi. Pentru cei care susțin examene, ziua de luni va fi una plină de noroc și bucurii. Marți, 13 martie, banii pot fi motiv de ceartă cu un prieten sau motiv de discuții în cuplu pentru că Gemenii nu iși primesc la timp banii imprumutați sau pentru că proiectele personale ale nativilor „consumă” prea multe resurse și destabilizează bugetul familiei. Până în ziua de sâmbătă, 17 martie, Marte, planeta Războiului, se va afla în zodia Săgetător și va provoca tensiuni, frustrări, probleme în sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a Gemenilor. Mijlocul săptămânii le va aduce Gemenilor o călătorie neprogramată sau o șansă nesperată de a lua parte la  un eveniment important. Pentru cei care stau acasă, se anunță oaspeți dragi, de departe, care nu le-au mai călcat pragul de multă vreme. Pentru Gemeni, Marte în Capricorn înseamnă mai multă implicare, pasiune, dinamism, dar și gelozie în relația de cuplu. Pentru Gemenii singuri, Marte poate aduce o relație bazată, la început, pe pasiune, dar care, în timp, poate deveni foarte profundă și serioasăl

Rac

Racii vizitează locuri cu semnificație specială. În cuplu, atenția excesivă acordată carierei provoacă tensiuni. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Rac pune accent pe interesul nativilor pentru studiu, dezvoltare personală și spiritualitate. Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc în zodia Pești și va fi un eveniment foarte important în sens. Mulți nativi vor simți nevoia să viziteze, în această perioadă, locuri cu semnificație specială, să citească anumite cărți sau să urmeze cursuri de dezvoltare personală. Nativii vor deveni mai siguri pe ei, vor face primul pas în relațiile cu persoane care îi interesează și vor pune la cale proiecte, colaborări și afaceri de succes. Dar, până în 17 martie, Marte aflat în Săgetător le va cere Racilor să muncească foarte mult, iar la serviciu, să își exprime opiniile, chiar dacă ele nu sunt pe placul tuturor. Există și un risc legat de Marte: le va da multă energie nativilor, dar îi va îndemna și să își asume prea multe responsabilități. În prima parte a săptămânii, s-ar putea ca atenția excesivă acordată carierei de către Raci să nu fie pe placul persoanei iubite și, în special marți, 13 martie, atmosfera în cuplu să fie foarte tensionată. În a doua parte a săptămânii, Racii se vor concentra pe avantajele financiare pe care le pot obține dintr-un parteneriat, iar sâmbătă, după ce Marte va intra în Capricorn, vor reuși cu mai mult succes să își apere interesele financiare. În tot acest timp, Venus aflată în Berbec le va spori interesul pentru look, imagine și promovare, iar pentru unii nativi, va aduce și „oportunități sentimentale”.

Leu

Leii se vindecă de gelozie și devin mai flexibili și mai înțelegători. În plan financiar, le merge din plin, chiar de luni. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Leu anunță o perioadă norocoasă în plan financiar. Aceștia pot primi vești bune legate de un credit sau de un alt fel de finanțare sau de veniturile partenerului de viață ori de profitul unor afaceri, după caz. În prima parte a săptămânii, generozitatea partenerului de viață le poate permite Leilor să își ajute, financiar, părinții sau alte rude foarte apropiate sau să rezolve o problemă juridică legată de o casă ori un teren. În a doua parte a săptămânii, mariajul și colaborările profesionale vor atrage atenția nativilor, iar prezența planetelor Venus și Mercur în zodia Berbec îi va ajuta pe Lei să dea dovadă de flexibilitate și înțelegere. Unii nativi Leu se pot îndrăgosti în această perioadă, în timpul unei călătorii în străinătate sau al unui eveniment la care iau parte și persoane din alte țări. Luna Nouă din 17 martie poate fi un moment perfect pentru vindecarea de gelozie. În același zi, planeta Acțiunii, Marte, va intra în zodia Capricorn și în casa Profesiei din astrograma Leilor și îi va ajuta pe nativii care își caută un job sau care vor să obțină (mai mult) succes în carieră.

Fecioara

Fecioarele fac primul pas in iubire, dar e bine să nu-și facă planuri prea devreme. În profesie, succesul nu le ocolește. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte importantă în plan partenerial. Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc tot în zodia Pești și în casa Mariajului din astrograma generală a Fecioarelor și va aduce un nou început în cuplurile „cu vechime”, va atenua eventualele tensiuni și va favoriza împăcarea sau, în unele cazuri, despartirea fără regrete sau resentimente. Pentru nativii singuri, Luna Nouă poate fi momentul întâlnirii cu sufletul-pereche, dar cum în sectorul Mariajului din astrogramă se află planeta Iluziilor, Neptun, e bine ca nativii să dea dovadă de prudență și să nu-și facă planuri prea mari înainte de vreme. Fecioarele vor avea parte de afecțiune în cuplu și de relații excelente cu proprii copii (casa Iubirii se referă și la copii). Acest aspect va aduce armonie și în relațiile Fecioarelor cu șefii sau colegii. De altfel, mijlocul săptămânii va fi dedicat profesiei, iar weekend-ul, partenerului de viață și colaboratorilor apropiați. Sâmbătă, 17 martie, va fi Lună Nouă și tot atunci Marte, „planeta Pasiunii”, va intra în zodia Capricorn și în casa Iubirii din astrograma Fecioarelor. Relațiile sentimentale vor primi un impuls necesar pentru a ieși din monotonie și rutină. Fecioarele singure vor deveni mai fermecătoare și vor reuși să cucerească pe toată lumea și să atragă în viața lor o relație plină de iubire și pasiune.

Balanța

Balanțele au parte de schimbări la locul de muncă, își găsesc un job mai bun sau încep o afacere proprie. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Balanță anunță un job nou sau noi atribuții la actualul loc de muncă, noi proiecte profesionale sau o afacere pe cont propriu. Luna Nouă din 17 martie va avea loc în zodia  Pești și va aduce schimbări în viața profesională a Balanțelor. Prezența planetelor Saturn și Pluton în Capricorn anunță o posibilă reorientare profesională a nativilor, în sensul unei afaceri la domiciliu, de care Balanțele ar putea fi interesate în acest an, în locul unui job stabil, dar care nu le permite să lucreze în ritmul lor. Iar intrarea planetei Marte în zodia Capricorn, în 17 martie, ar putea grăbi lucrurile în această direcție. În cuplu, nu sunt excluse tensiunile, mai ales că planeta Comunicării, Mercur, se va afla în zodia de foc Berbec și va spori cheful de vorbă al nativilor, dar planeta Marte îi va face impulsivi și (prea) convinși că au dreptate. Marte va accentua spiritul combativ al nativilor în apărarea intereselor familiei, dar va aduce și risc de ceartă între Balanțe și rude. Pentru mulți nativi, planeta Marte va aduce mai multă energie necesară pentru „proiecte” sau demersuri casnice. Multe Balanțe își vor decora sau amenaja locuința ori vor dori să se mute în altă casă.

Scorpion

Scorpionii trebuie să evite certurile. Marte în Capricorn îi va face greu de contrazis și dornici să aibă ultimul cuvânt. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Scorpion anunță o perioadă cu mari schimbări în plan sentimental sau în relația cu copiii. Relația dintre nativi și copiii lor se va îmbunătăți, iar vechile tensiuni vor putea fi date uitării. Scorpionilor care nu au copii, Luna Nouă ar putea amplifica dorința de a deveni părinți. Pentru nativii singuri, Luna Nouă în zodia Pești poate aduce o nouă iubire sau îi poate ajuta să înțeleagă mai bine ce așteptări au de la o relație și cum ar dori să fie partenerul lor de suflet. În plan financiar, planeta Acțiunii, Marte, se va afla în casa Banilor până sâmbătă și va accentua spiritul întreprinzător al nativilor. În același timp, ii va face eficienți în apărarea intereselor personale financiare și în stabilirea unor planuri realiste de investiții. Marte îi va face greu de contrazis sau de învins într-o dezbatere, foarte atenți la informațiile pe care le pot obține de la și despre cei din jur, dar și intoleranți sau irascibili. Scorpionii trebuie să evite certurile, mai ales că Marele Benefic Jupiter, deși se află în zodia lor, a intrat, deja, în mișcare retrogradă.

Săgetător

Săgetătorii găsesc noi surse pentru suplimentarea veniturilor. În plan personal, apare o dragoste la prima vedere. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă foarte bună pentru nativi. Până sâmbătă, Marte, planeta Acțiunii și a Pasiunii, se va afla în zodia lor și le va da energie, curaj, ambiție și spirit de aventură. Săgetătorii vor găsi noi surse de venit și, la nevoie, vor lupta pentru drepturile lor. Vor acționa cu încredere în forțele proprii, vor fi convingători și greu de refuzat. Iar în relații, magnetismul personal îi va face irezistibili. În prima parte a săptămânii, Marte, planeta Pasiunii și Uranus, planeta Surprizelor vor da peste cap viața  sentimentală a multor nativi. Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, iar alții vor redescoperi farmecul partenerului de viață și se vor reîndrăgosti de acesta. Oricum, toate relațiile amoroase începute în această perioadă riscă să se „stingă”, dacă partenerul sau partenera Săgetătorilor nu vaști să întrețină”focul” și interesul. Planetele Marte și Uranus, împreună cu Venus și Mercur vor influența în mod pozitiv creativitatea nativilor, dar și comunicarea cu copiii sau cu persoanele mai tinere. În plus, Marte îi va mobiliza pe nativii Săgetător să nu mai amâne promovarea unui proiect sau a unei lucrări personale, contactarea unui posibil sponsor sau înscrierea intr-o competiție care ar putea să le aducă succesul.dorit. Pentru Săgetători, Luna Nouă poate aduce un nou membru de familie, decizia de a se căsători sau o casă nouă .

Capricorn

Capricornii își pot schimba viața. Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia lor și  va fi principalul lor aliat. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă solicitantă, în care ambiția și seriozitatea le vor aduce nativilor succesul dorit. Chiar dacă nu vor fi in formă maximă, Capricornii vor reuși să se mobilizeze la timp și nimeni nu va avea ce să le reproșeze. În plus, ar putea să aibă o surpriză plăcută: un fost coleg sau o persoană pe care au ajutat-o cândva să le ofere informații foarte utile privind un job pe care îl vânează sau o competiție pentru care se pregătesc. În ceea ce privește familia, Capricornii vor avea de partea lor planetele Venus( planeta Iubirii) și Mercur (planeta Comunicării). Relațiile nativilor cu rudele vor fi excelente. Luna Nouă din 17 martie va avea loc chiar în casa Comunicării din astrograma generală a Capricornilor. Va fi un moment excelent pentru socializare, comunicare, călătorii și negocieri. În cazul contractelor, semnarea acestora ar trebui amânată până săptămâna viitoare, pentru ca Luna să fie în faza crescătoare. Dar, atenție, din 22martie, Mercur este retrograd! Deci, contractele trebuie semnate înainte de această dată! Marte îi va ajuta pe nativi să facă schimbările dorite pentru că le va da nu doar energie și ambiție, ci și plăcerea de a risca și puterea de a face totul cu pasiune.

Vărsător

Vărsătorii obțin o mărire de salariu sau un job mai bun. În plan personal, renunță la tot ce nu le mai este de folos. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă norocoasă în plan financiar și dinamică în plan relațional. Până sâmbătă, planeta Marte se va afla în zodia Săgetător și va „energiza” casa Prietenilori din astrograma Vărsătorilor. Aceștia se vor distra în compania prietenilor, vor călători sau vor pune la cale afaceri împreună cu prietenii. Vor fi , însă, și momente tensionate, în care nativii Vărsător, nemultumiți de atitudinea unor prieteni sau a unor colaboratori apropiați, vor repune pe tapet subiecte ce păreau uitate și vor face tot felul de observații critice sau reproșuri. Marte va accentua și dorința unor nativi de a-și consolida statutul în rețeaua profesională și îi va motiva să facă demersurile necesare. Venus (planeta Iubirii) și Mercur (planeta Comunicării), aflate în zodia Berbec vor favoriza comunicarea  nativilor cu cei din jur. Începând de marți și până vineri, Luna se va afla în zodia Vărsător și va spori magnetismul personal al nativilor și încrederea în ei înșiși. Vărsătorii pot obține o mărire de salariu, își  pot găsi un job bine plătit sau pot planifica pe îndelete o nouă afacere.

Pești

Peștii își stabilesc noi țeluri și obiective și încep să-și acorde mai mult timp, mai multă atenție, respect și iubire. Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Pești anunță o perioadă de importante schimbări în plan personal, noroc în plan financiar, dar și cheltuieli pe măsură. Micul Benefic Venus și planeta Afacerilor, Mercur, se vor afla în casa Banilor din astrograma generală a Peștilor, aducând noroc la bani și profit în afaceri, dar și chef de cumpărături și de distracție. Pentru nativii singuri, Venus poate aduce o nouă iubire, iar pentru cei care au, deja, o relație, poate aduce mai multă armonie și afecțiune în cuplu. Iar Mercur, aflat în aceeași „casă a Banilor”, îi va determina pe nativi să caute noi surse de venit, dar și să își pună mai bine în valoare resursele personale. Vineri, Luna va intra în zodia Pești, unde, sâmbătă, va fi Luna Nouă. Aceasta  va reprezenta un nou start în viața nativilor care vor începe să își acorde mai mult timp, energie, atenție, respect și iubire. În aceeași zi, Marte va intra în zodia Capricorn și în sectorul Prietenilor din astrograma generală a Peștilor. Până atunci, va influența viața profesională a nativilor, sporindu-le ambiția și spiritul întreprinzător. Marte în Capricorn îi va încuraja pe nativi să își stabilească noi țeluri, noi planuri de viitor și noi strategii pentru a obține succesul dorit. Toate acestea vor impune schimbări în plan personal, dar și în cercul de prieteni, în  grupul de colaboratori și chiar în stilul de viață.

Sursa:
huff.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie