Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscopul săptămânii 15-21 iunie 2020

Horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 iunie 2020 se numără și cea a Fecioarelor care au parte de momente benefice în cuplu, iar cele singure pot pune bazele unei noi relații.
Săptămâna  15 – 21 iunie 2020 va fi amprentată de aspectul benefic dintre planeta acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Pești și planeta transformărilor interioare, a morții și regenerării, Pluto retrograd în Capricorn. Acest aspect ne va trezi instinctele, ne va da forță interioară să ne îndeplinim obiectivele, de va da puterea de a trece peste orice barieră și obstacol, însă poate veni și cu lupte interioare în vedere clarificării unor gânduri, frici, temeri care ne împiedică să avansăm. Totodată, fiind implicate ambele planete ale sexualității, este o săptămână în care pasiunea poate atinge cote înalte.
Evenimentul astrologic major al săptămânii 15 – 21 iunie 2020 este ingresul Soarelui în zodia Rac, ingres care se va produce în apropiere de miezul nopții, pe 20 iunie, și care, a doua zi va fi urmat de fenomenul de Lună Nouă în zodia Rac, însoțit de o eclipsă inelară de Soare, vizibilă și din România.
Finalul săptămânii va fi unul foarte impactant pentru toți nativii, indiferent de zodia sub care s-au născut, și va veni cu noi și neașteptate începuturi, cu schimbări și răsturnări de situație. Dat fiind că evenimentele din această săptămână se petrec în zodia Rac, va fi vorba de multă sensibilitate, multă emoție, va fi vorba de o nevoie de a ne întoarce la noi înșine, la sufletul nostru și la căminul nostru, atât în sens propriu, cât și metaforic.
Pe lângă eclipsă, Soarele va face o conjuncție puternică cu Nodul Nord, Sensul Vieții din Axa Destinului aflată în Săgeător-Gemeni, iar acesta va fi un punct culminant, un moment în care ceva o va lua de la capăt în viața noastră într-o direcție nouă, absolut neașteptată. Fiind vorba de un moment cu impact karmic, cel mai probabil evenimentele petrecute acum nu vor putea fi prevăzute și controlate prea mult, însă se vor dovedi benefice pentru evoluția noastră.
Mercur intră în mers retrograd în zodia Rac începând cu data de 18 iunie, însă influența sa a fost deja resimțită de săptămâna trecută, iar acum va fi momentul să punem punctul pe i, adică să revizuim serios ideile pe care le avem, să regândim strategiile de siguranță, a noastră și a familiei, să reclasificăm atașamentele pe care le avem, să ne clarificăm gândurile și să ne conștientizăm sentimentele, pentru că, în continuare, ne aflăm sub energia lui Venus retrograd în Gemeni.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna în forță și reușesc să-și îndeplinească niște obiective profesionale. Poate fi vorba de oferte și oportunități care vin către nativi legate de carieră și care nu ar trebui ignorate. Pe de altă parte este vorba de un interes aparte pe care-l acordă familiei și mulți nativi vor avea parte de schimbări majore legate de relația cu părinții, legate de relația cu ei înșiși și trecutul lor, dar și legate de locuință. Posibile schimbări de domiciliu. Mulți Berbeci vor simți nevoia de a sta cu cei dragi, de a-și construi propria lor familie. Comunicarea va fi un atu al nativilor și în această zonă se va petrece un eveniment care le va aduce ocazia de a se face remarcați. Poate fi vorba de un discurs motivațional, de o negociere importantă, de o tranzacție remarcabilă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și pună în practică niște convingeri de viață, au ocazia să-și contureze niște planuri plecând de la noi principii de viață, iar în acest context vor avea parte de sprijin și susținere din partea prietenilor. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar se va petrece un eveniment remarcabil care le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile. Pentru unii poate fi vorba de intrarea în posesia unei moșteniri sau de câștigarea unui proces, în timp ce pentru alții poate fi vorba de o creștere salarială, de un proiect nou mult mai bine remunerat. Orice s-ar petrece acum și ar putea fi recepționat cu mai puțin entuziasm, Taurii trebuie să știe că va avea ecou pozitiv pentru viitor. Comunicarea, procesul de învățare, activitățile academice vor primi un imbold.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă o revelație profesională, să realizeze ce trebuie să facă pentru a se apropia mai mult de statutul pe care și-l doresc, însă totul trebuie făcut cu prudență și atenție. Pentru unii nativi poate fi vorba de o regenerare, reformulare a domeniului de activitate, o redirecționare profesioanlă. Oricum, în viața Gemenilor se va petrece una spect care-i va determina să pornească pe drumul lor. Pe de altă parte, este nevoie de reanaliză financiară, de renegociere a unor aspecte financiare pentru că noi oportunități pot apărea la acest capitol.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu. Nativii, cel mai probabil spun ce au de spus, își exprimă nevoile, pretențiile, necesitățile emoționale și astfel reușesc să ajungă la un acord benefic cu partenerul de viață. Pe de altă parte, eclipsa din semnul lor va fi foarte impactantă pentru nativi și va aduce ocazia unor noi începuturi remarcabile legate de viața personală. Este o perioadă excepțională pentru a depăși trecutul și a face cu încredere un pas spre un viitor lipsit de frici, temeri, fantasme și amintiri dureroase.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să-și îmbunătățească prestația la locul de muncă și astfel să fie mai bine remunerați, însă va fi nevoie de mai multă implicare, de mai multă înțelepciune și responsabilitate pentru a obține roadele dorite. Totodată, această perioadă poate aduce și capacitatea de a vindeca, de a depăși o problemă emoțională. Pe de altă parte, nu este exclusă o confruntare cu trecutul care să le evidențieze nevoia de a face curățenie în viața lor, de a o lua de la capăt într-un aspect pe care acum îl retrăiesc. Se întrevede un ajutor de la prieteni sau de la o persoană importantă într-un proiect, plan pe care-l au pentru viitor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o săptămână foarte bună în dragoste, iar nativii reușesc să comunice mai bine cu partenerul, să-și exprime intențiile, să-și declare sentimentele, să lege o nouă relație, însă va fi nevoie de pași mici și siguri pentru a se asigura că este ceea ce trebuie pentru ei, dat fiind că Venus încă retrogradează. În carieră pot avea parte de o veste bună, de un moment remarcabil care să le aducă ocazia de a face un pas în față. Noi relații de prietenie se pot lega acum și noi planuri și proiecte de viitor se pot contura.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să lucreze mai mult cu ei înșiși dacă-și doresc îmbunătățirea vieții. Nativii se pot lăsa ajutați, ghidați de familie. Sănătatea se va îmbunătăți în această săptămână, mai ales dacă vor reuși să integreze în viața lor noi principii sănătoase. Cei care visau la o călătorie sau să se înscrie la niște cursuri, acum o pot face cu încredere. Pe de altă parte se întrevăd noi începuturi legate de carieră și chiar dacă pot părea tensionate sau neplăcute inițial, acestea se vor dovedi de bun augur pe viitor.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să reia un dialog cu persoana iubită și să ajungă la o înțelegere sau să se împace cu un fost partener de care s-au despărțit de curând. Sunt susținuți pentru a-și pune în evidență un talent personal, o abilitate, pentru a se lansa într-un proiect creativ, artistic. Este momentul să rezolve o situație financiară mai veche, o situație care vizează o moștenire, partaj sau relație intimă ascunsă, aventură. Noi începuturi se conturează în legătură cu principiile și mentalitățile lor de viață. Posibilitatea de a se înscrie la un curs sau de a obține o diplomă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie mânați de destin să facă un pas înainte într-o relație, indiferent că sunt căsătoriți sau sunt parte a unui cuplu sau sunt singuri. Pasiunea va fi reaprinsă, iar momentele intime pe care le vor trăi acum pot fi deschizătoare de noi drumuri relaționale. Pe de altă parte se întrevede sprijin din partea familiei într-o problemă financiară. Fie ajută, fie sunt ajutați de cei dragi. Posibil ca nativii să rezolve o situație legată de o moștenire, un partaj, investiție sau cineva să le returneze o sumă de bani.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au chef de distracție în această săptămână și sunt mânați de noi dorințe în relațiile cu cei din jur. Poate fi vorba de o nouă relație, de consolidarea poveștii de dragoste în care se află sau, cea mai mare probabilitate, să fie vorba de un nou parteneriat profesional, o nouă colaborare, asociere care să le îmbunătățească viziunea de viitor. Comunicarea va fi un atu și pot reuși să-și vindece problemele relaționale pe care le au, chiar problemele cu ei înșiși. Capacitatea de negociere este excepțională și sunt susținuți în semnarea unor acte, hârtii, documente, în tranzacții și deplasări.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să rezolve o problemă mai veche legată de acte, de finanțe, de cheltuieli. Posibil ca cineva să le returneze o datorie. În dragoste, nativii se pot aștepta la o surpriză de destin, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească remarcabil interesul, în timp ce cei care sunt într-o relație s-ar putea să devină părinți sau să-și sudeze într-un mod neașteptat relația. Cei care întreprind activități artistice, interpretative, creative au parte de un moment favorabil, un pas înainte. Pe de altă parte, la locul de muncă pot avea parte de noi începuturi, noi sarcini, responsabilități, un nou program, însă poate fi vorba și de decizia nativilor de a-și schimba stilul de viață și a-și reorganiza prioritățile.

Pești 

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să reia un plan abandonat și să-l pună pe roate. Poate fi vrba inclusiv de împăcarea cu un prieten, de reluarea unei relații de prietenie. Nativii sunt foarte pasionali în această, se valorifică și cei singuri pot cuceri, în timp ce cei care se află într-o relație pot reaprinde flacăra pasiunii. Eclipsa de Soare se va petrece întocmai în sectorul sentimental și poate veni cu noi începuturi, o nouă relație sau, dacă sunt parte deja a unei relații, pot deveni părinți, pot dori să-și întemeieze un cămin. Schimbări importante se pot petrece în sufletul Peștilor, dar acestea vor avea rolul de a-i apropia mai mult de ceea ce-și doresc în viață, chiar dacă în mod inconștient.

Sursa

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie