Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În Oltenița vineri, 25 aprilie, cer variabil, cu unele înnorări în cursul zilei, temperatura maximă de 31, 32 de grade

Vineri, 25 iulie 2014,  în orele amiezii în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud-est

Tmperaturile maxime se vor situa între 26…27 de grade, local, în vestul, centrul și nordul țării și 33 de grade în Bărăgan și Podișul Dobrogei. Cerul va avea înnorări temporare ziua îndeosebi în nord, centru și zonele de deal și de munte, iar noaptea în sud-vest, unde local se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul teritoriului doar izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 grade în depresiuni și 24 de grade pe litoral.

output_uFttck

În Oltenița cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei când, trecător, vor fi condiții pentru ploi slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va bate cu 6 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va fi de 31°C.

Pictogram_RO_20140725 (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − thirteen =

− 2 = 3

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie