Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Informare de ultimă oră : lapoviță și ninsoare până duminică ora 12,00

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre,  începând cu data de 25 octombrie 2014, orele 16.00, până pe Lapovita si ninsoaredata de 26 octombrie 2014, orele 12.00, în sudul țării, și în special în județele Dolj, Olt, Giurgiu, Teleorman și Călărași, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50 – 60 km/h.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă conducătorilor auto să-și echipeze Cauciuc-iarnaautoturismele cu anvelope de iarnă și toate cele necesare deplasării în condiții de iarnă. De asemenea, Comitetul transmite șoferilor ca înainte să plece la drum să se informeze asupra condițiilor meteo aferente itinerarului pe care vor să se deplaseze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 10 =

18 − = 9

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie