Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Informare de ultimă oră : lapoviță și ninsoare până duminică ora 12,00

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre,  începând cu data de 25 octombrie 2014, orele 16.00, până pe Lapovita si ninsoaredata de 26 octombrie 2014, orele 12.00, în sudul țării, și în special în județele Dolj, Olt, Giurgiu, Teleorman și Călărași, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50 – 60 km/h.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă conducătorilor auto să-și echipeze Cauciuc-iarnaautoturismele cu anvelope de iarnă și toate cele necesare deplasării în condiții de iarnă. De asemenea, Comitetul transmite șoferilor ca înainte să plece la drum să se informeze asupra condițiilor meteo aferente itinerarului pe care vor să se deplaseze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

35 − 34 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie