Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Informare de ultimă oră : lapoviță și ninsoare până duminică ora 12,00

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre,  începând cu data de 25 octombrie 2014, orele 16.00, până pe Lapovita si ninsoaredata de 26 octombrie 2014, orele 12.00, în sudul țării, și în special în județele Dolj, Olt, Giurgiu, Teleorman și Călărași, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 50 – 60 km/h.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă conducătorilor auto să-și echipeze Cauciuc-iarnaautoturismele cu anvelope de iarnă și toate cele necesare deplasării în condiții de iarnă. De asemenea, Comitetul transmite șoferilor ca înainte să plece la drum să se informeze asupra condițiilor meteo aferente itinerarului pe care vor să se deplaseze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − two =

− 3 = 5

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie