Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea Anului 2015 pentru primarul Petre Țone : Cât a costat Premiul Anului 2015 pentru Protejarea Patrimoniului?

Anul 2015 a fost Anul Caprei Albastre sau Verzi de Lemn în Zodiacul Chinezesc și pentru că de China unii se apropie foarte mult, ne referim aici la ideologie (comunismul cu față umană cum este cunoscut) atunci absolut toate metodele, plecând de la tactică relațională prin fidelizarea angajaților din primărie și continuând cu metodele de a lua dintr-o parte pentru a oferi în alta pentru câștiguri, duc spre lumea acestor ”fețe” ideologice.

Stanga LeninLenin, revoluționarul rus care a condus partidul bolșevic, primul premier al Uniunii Sovietice și fondatorul ideologiei cunoscute sub numele de leninism, modelul lui Stalin și al altor dictatori ce au distrus și învăluit generații de oameni, au mistificat orbind psihicul multor adepți ai lor, dereglați de altfel, ce au considerat modelul comunist unul de preferat, scria într-una dintre cărțile sale: ”Presa nu trebuie să fie numai un propagandist colectiv şi un agitator colectiv, ci şi un organizator colectiv al maselor.”
Când vorbim de PSD vorbim de un partid de stânga total sau de un partid care încearcă să jongleze cu situații și să atragă masele prin metodele celor ce-l formează, pentru a ieși bine în alegerile repetitive din patru în patru ani ? Vorbim despre un partid care și-a găsit adepți în rândul celor slabi de minte și ușor de manevrat ? Nu știm exact dacă are legătură totală cu Lenin & comp.
Dar masele ce spun? Chiar pot fi atât de simplu de indus ? (nu hindus)

Cât privește influența Anului pentru nativii din Berbec, astrologii au anunțat în 2014 pentru anul acesta, care tocmai se află la final, că ”va fi unul agitat pentru Berbec. Vor apărea numeroase oportunități la muncă și pot apărea schimbări majore la capitolul carieră. Din acest motiv, nativilor le poate fi afectată viața amoroasă, pentru care vor avea mai puțin timp. În ceea ce privește banii, Berbecii trebuie să își controleze firea impulsivă și să își gestioneze bine resursele pe care le au, pentru a nu aduna datorii.” (Sursa romaniatv.ro)
Dacă ne gândim că poți face datorii din jocul de cărți ori că poți juca poker nu doar pe bani cât pe diverse locații : terenuri sau lacuri, este foarte posibil să vorbim despre resurse ilicite…
La un bilanț al anului 2015 asta numai un Berbec poate să știe ce a însemnat. Pe de altă parte, în special pentru agnostici, pentru cei care nu cred în astrologie, un zodiac nu reprezintă nimic pentru ei.
”Dacă nu ştii, te învăţăm; dacă nu poţi, te ajutăm; iar dacă nu vrei, te obligăm” mai spunea Lenin. Când vorbim de aceiași adepți de ideologie, nu credem că se pune problema de a obliga pe cineva la ceva, la a scrie un articol spre exemplu, fiindcă acel cineva va face, plătit firește, ceea ce îi face plăcere: adică va scrie minciuni, va împrăștia cu gogoși tipografice acolo unde i se permite.
Comunismul cu față umană contemporan nu apelează prea mult la principii sau caractere umane integre, fiindcă aici lipsa culturii ușurează manipularea și jocurile politice. Un om cultivat gândește și atunci un partid de stânga nu are nevoie de inteligenți și inteligență. În general adepții ideologiei comuniste din PSD merg pe principiul ”Cine nu e cu noi, e împotriva noastră” transmisă de același Lenin care de asemenea avea certitudinea că ”A te baza pe convingere, devotare şi alte admirabile calităţi spirituale; asta nu este de luat în seamă în politică”.
Un adept al stângii este un narcisist îndoctrinat, un îndrăgostit de visele sale pe care le vede realizări și de minciunile pe care le transformă în desert pentru gurmanzii de nostalgii comuniste.

Dacă un primar ca Petre Țone este crezut în ce spune și consideră că poate crește în ochii oltenițenilor încercând să lovească mișelește într-un alt primar din alte mandate, prin metode iubitoare de trecut nostalgic stângaci, folosindu-se de diverse persoane, inclusiv de florărese și de persoane îndoctrinate așișderea, ce au impresia că apără cultura într-un județ, înseamnă că orașul nu a evoluat absolut deloc de la 1990 încoace.

Și așa cum își ridica singur osanale la campania electorală din 2012, cu urale și cămașa descheiată lăsând să i se vadă lanțul gros atârnat de gâtul destul de amplu pentru vârsta lui, dar și alte părți de corp, transpirat de căldură sau din dorința de a câștiga un loc în față, călcând pe orice principii de demnitate, așa se face carieră, că tot citam din astrologi.

Și dacă…dacă tot se bate cu pumnul în piept cu realizările altor primari pe care și le-a însușit el personal și cărora el le-a tras la final o dungă, albă în cazul Turnului de Apă de la Oltenița, cu care se mândrește umflând și câțiva mușchi, ar fi bine să participe și la niște partide de K1 cu sfori, pumni, etc, nu doar să dea din litere la tipografie și la înfometații de bani, ar fi bine să demonstreze faptic și scriptic, să lase tactica stângace de altfel de a ataca persoane pe munca și ideile cărora s-a ridicat și a câștigat un mandat.
Atunci când dorești să te evidențiezi, nu ataci și nu lovești necinstit în foști primari, nu te teleportezi în trecut, încercând să-l transformi cum îți convine, să-l murdărești, să-l schimbi după chipul și asemănarea ta, nu încerci să-l metamorfozezi așa cum vrei tu. Când ești un tip demn, integru, sigur pe tine și munca cinstită, când ești un bărbat adevărat demonstrezi asta, chiar dacă ești primar iar funcția asta a fost decăzută din valori în ultimul timp…pe alocuri…

Dar dacă…dacă tot se laudă cu marile sale realizări socialiste într-o fițuică împrăștiată prin oraș de sărbători, în loc să se bucure de semnificația zilelor acestea, am dori să știm și noi niște amănunte din culise, astfel încât îl întrebăm pe Petre Țone cât a costat titlul de ”Premiul Anului 2015 pentru Protejarea Patrimoniului” ?

Intrebare1

One Response to Întrebarea Anului 2015 pentru primarul Petre Țone : Cât a costat Premiul Anului 2015 pentru Protejarea Patrimoniului?

 • https://youtu.be/m5IBiitIqAA?t=31m33s
  După cum vezi în oda adusa de Antena 1 primarului în această vară ne pune în fața unui paradox. Începând cu minutul 31 folsește niște termeni comuni ca pe ceva excepțional. Este vorba de tablă plană pentru învelitori, titan zinc.
  „Acoperișul este din titan care este garantat 100 de ani”spune domnia sa la minutul 31m45s. ca puţin mai târziu „am fost nevoit să schimb tablă de cupru care a fost pusă acum 106 ani. De ce a fost nevoie să modifice un element de arhitectură cu valoare istorică, acoperișul de tablă de cupru cu altceva care nu se încadrează cu turnul. Putea să pună altă tablă de cupru care să reziste 106 ani şi aceasta.
  Viziunea sa cu betoane peste tot, cu un gazon care nu rezistă de la un an la altul, este una deja depășită de vreme.
  Te invit si aici:http://www.ziarulluiipu.ro/turnul-de-apa-din-oltenita/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − nine =

+ 6 = 12

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie
 • Corespondență de la NATO

  Corespondență de la NATO

  Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »