Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 14 august vreme caniculară

Vreme caniculară și joi în zonele de câmpie și de podiș din sudul, estul și centrul țării.

caldTemperaturile maxime, peste 30 de grade în toată țara ajung la 37 de grade la Giurgiu, Călărași, Iași, Târgu Mureș, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Spre seară apar norii în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, posibil și în nordul Moldovei și vor cădea averse ce pot avea caracter torențial însoțite de vânt cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindină.

Vremea joi în Oltenițacald_

În Oltenița canicula și joi, cu 36 de grade la umbră și disconfort termic accentuat. Norii sunt doar pasageri iar vântul nu trece de moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 10 =

17 − = 8

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie