Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 14 august vreme caniculară

Vreme caniculară și joi în zonele de câmpie și de podiș din sudul, estul și centrul țării.

caldTemperaturile maxime, peste 30 de grade în toată țara ajung la 37 de grade la Giurgiu, Călărași, Iași, Târgu Mureș, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Spre seară apar norii în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, posibil și în nordul Moldovei și vor cădea averse ce pot avea caracter torențial însoțite de vânt cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindină.

Vremea joi în Oltenițacald_

În Oltenița canicula și joi, cu 36 de grade la umbră și disconfort termic accentuat. Norii sunt doar pasageri iar vântul nu trece de moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 4 =

97 − 89 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie