Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 16 octombrie 2014 temperatura maximă de 26 de grade la Oltenița

Joi 16 Octombrie 2014, vremea se va răci în vestul, centrul și nordul țării, unde cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

NatureÎn rest, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, cerul va fi temporar noros și vor fi ploi pe arii mai restrânse, îndeosebi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări locale în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni și 27 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 7 și 15 grade. Dimineața și noaptea, cu totul izolat vor mai fi condiții de ceață.Veselie la soare

În Oltenița, valorile termice vor fi în creștere ușoară, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, și trecător, după-amiaza și în prima parte a nopții, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 3 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie