Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 16 octombrie 2014 temperatura maximă de 26 de grade la Oltenița

Joi 16 Octombrie 2014, vremea se va răci în vestul, centrul și nordul țării, unde cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

NatureÎn rest, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, cerul va fi temporar noros și vor fi ploi pe arii mai restrânse, îndeosebi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări locale în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni și 27 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 7 și 15 grade. Dimineața și noaptea, cu totul izolat vor mai fi condiții de ceață.Veselie la soare

În Oltenița, valorile termice vor fi în creștere ușoară, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, și trecător, după-amiaza și în prima parte a nopții, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + seventeen =

− 2 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie