Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 2 octombrie vremea se răcește

Joi, 2 octombrie, vremea se va răci.

ReceCerul va avea înnorări și temporar va ploua în nordul țării și zona de munte și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 22 de grade în sudul extrem, iar cele minime se vor situa între 5 și 13 grade. Ploaie cu flori

În Oltenița, vremea se va răci. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + five =

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie