Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 21 august vreme instabilă

Joi, 21 august, vremea va deveni în general instabilă, dar se va menține călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a teritoriului, cu maxime cuprinse, în general, între 28 și 34 de grade.

instabilitate

Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în vestul și nord-vestul țării, iar seara și noaptea local și în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 23 de grade.

Pe Litoral:

Cer senin
Vânt: 3 m/s, dinspre S
Maxima zilei: 27°C

În Oltenița, vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noapteavremea când trecător vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 7 =

63 − 53 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie