Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 21 august vreme instabilă

Joi, 21 august, vremea va deveni în general instabilă, dar se va menține călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a teritoriului, cu maxime cuprinse, în general, între 28 și 34 de grade.

instabilitate

Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în vestul și nord-vestul țării, iar seara și noaptea local și în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 23 de grade.

Pe Litoral:

Cer senin
Vânt: 3 m/s, dinspre S
Maxima zilei: 27°C

În Oltenița, vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noapteavremea când trecător vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

69 + = 75

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie