Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 24 aprilie: vreme în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice

Joi, 24 iulie 2014, vremea se va menține în general instabilă și, cu precădere ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în zonele de deal și la munte și local în celelalte regiuni.vreme-frumoasa

Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24…26 de grade în nordul Moldovei și 31 de grade în Dobrogea și Muntenia, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade pe litoral.

În Olteniţa, vremea va fi în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27° C.

Prognoza meteo 24 Iulie 2014 pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + seventeen =

− 3 = 7

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie