Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 24 aprilie: vreme în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice

Joi, 24 iulie 2014, vremea se va menține în general instabilă și, cu precădere ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în zonele de deal și la munte și local în celelalte regiuni.vreme-frumoasa

Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24…26 de grade în nordul Moldovei și 31 de grade în Dobrogea și Muntenia, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade pe litoral.

În Olteniţa, vremea va fi în general instabilă și, mai ales ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 27° C.

Prognoza meteo 24 Iulie 2014 pentru Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

88 + = 90

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie