Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 7 august vreme frumoasă dar ușor instabilă

Joi, 7 august 2014, în jumătatea vestică a României, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată, astfel vor fi înnorări și pe arii relativ extinse se vor semnala averse însoțite de fenomene electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

prognoza vara

Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala, izolat mai ales după-amiaza și seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, mai ridicate în regiunile estice, până în jurul valorii de 33 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.meteo fluturi

În Olteniţa, vremea va fi în continuare călduroasă, dar și ușor instabilă, mai ales în cursul zilei, când cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar minima de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 30°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − five =

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie