Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Joi 7 august vreme frumoasă dar ușor instabilă

Joi, 7 august 2014, în jumătatea vestică a României, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată, astfel vor fi înnorări și pe arii relativ extinse se vor semnala averse însoțite de fenomene electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

prognoza vara

Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala, izolat mai ales după-amiaza și seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, mai ridicate în regiunile estice, până în jurul valorii de 33 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.meteo fluturi

În Olteniţa, vremea va fi în continuare călduroasă, dar și ușor instabilă, mai ales în cursul zilei, când cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar minima de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, iar maxima zilei va atinge 30°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − eleven =

23 − = 20

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie