Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Keo și noul său videoclip dedicat tragediilor umane : ”Când tu nu ești!” filmat la Călărași

În această săptămână, Keo – împreună cu band-ul său şi cu o echipă de filmare au venit la Călăraşi, pentru noul videoclip – “Când tu nu eşti !”.

DSCF7704
Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre de Direcția Județeană pentru Cultură Călărași, Keo a decis să filmeze noul său videoclip la monumentul istoric ”Casa Ana și Marinache Popescu” – actualul sediu al Direcției pentru Cultură- fiind fascinat de monumentul istoric.
Melodia lui Keo este dedicată tuturor tragediilor care au avut loc în ultimul timp, de la Colectiv la… Paris !
Keo a vizitat locul cu ocazia Festivalului “Flori de Mai 2015”.

DSCF7684 DSCF7696 DSCF7708 DSCF7716

Directorul Direcţiei pentru Cultură, prof. dr. Sorin Danciu răspunde solicitării. Astfel, acesta consideră că inițiativa poate fi considerată un semn. : “Probabil că este un semn, de acolo, din ceruri al lui Leon Popescu, primul producător român al primului film românesc “Războiul pentru Independenţă” (1912) – Leon Popescu a copilărit în această casă şi, probabil, vrea s-o readucă în actualitate !” consideră directorul DJC Călărași.

DSCF7679

Pentru acest videoclip s-a filmat non-stop, într-un ritm excepţional. Potrivit aceleiași surse în două, trei săptămâni videoclipul va fi lansat.

Sorin Danciu consideră momentul ”încă un element de referinţă în istoria monumentului <Casa Ana şi Marinache Popescu>, de la Călăraşi”.

“Mi-am dorit foarte mult să filmez în acest spaţiu extraordinar, de la Călăraşi !…” declară Keo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − four =

66 − 61 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie