Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Keo și noul său videoclip dedicat tragediilor umane : ”Când tu nu ești!” filmat la Călărași

În această săptămână, Keo – împreună cu band-ul său şi cu o echipă de filmare au venit la Călăraşi, pentru noul videoclip – “Când tu nu eşti !”.

DSCF7704
Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre de Direcția Județeană pentru Cultură Călărași, Keo a decis să filmeze noul său videoclip la monumentul istoric ”Casa Ana și Marinache Popescu” – actualul sediu al Direcției pentru Cultură- fiind fascinat de monumentul istoric.
Melodia lui Keo este dedicată tuturor tragediilor care au avut loc în ultimul timp, de la Colectiv la… Paris !
Keo a vizitat locul cu ocazia Festivalului “Flori de Mai 2015”.

DSCF7684 DSCF7696 DSCF7708 DSCF7716

Directorul Direcţiei pentru Cultură, prof. dr. Sorin Danciu răspunde solicitării. Astfel, acesta consideră că inițiativa poate fi considerată un semn. : “Probabil că este un semn, de acolo, din ceruri al lui Leon Popescu, primul producător român al primului film românesc “Războiul pentru Independenţă” (1912) – Leon Popescu a copilărit în această casă şi, probabil, vrea s-o readucă în actualitate !” consideră directorul DJC Călărași.

DSCF7679

Pentru acest videoclip s-a filmat non-stop, într-un ritm excepţional. Potrivit aceleiași surse în două, trei săptămâni videoclipul va fi lansat.

Sorin Danciu consideră momentul ”încă un element de referinţă în istoria monumentului <Casa Ana şi Marinache Popescu>, de la Călăraşi”.

“Mi-am dorit foarte mult să filmez în acest spaţiu extraordinar, de la Călăraşi !…” declară Keo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 41 = 51

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie