Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Klaus Iohannis va dezbate cu Moise Guran, Andreea Esca, Radu Tudor, Alice Iacobescu, Liviu Avram, Cristina Șincai, Tudor Mușat

Dezbaterea anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru ziua de marți, 19 noiembrie, la care vor participa jurnaliști și analiști/politologi, va fi găzduită de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”din București. Anunțul a fost făcut de SNSPA, printr-un comunicat.

Detaliile dezbaterii din 19 noiembrie – ora, invitații, formatul etc. – vor fi comunicate public „imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea acestui eveniment”.

Potrivit surselor G4Media.ro, printre jurnaliștii invitați se numără Moise Guran (Europa FM),Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (RTV), iar printre analiști, politologul Cristian Pârvulescu.

Sursele Ziaristii.com confirmă o parte dintre aceștia, dar adaugă listei noi nume: Andreea Esca (Pro TV), Andreea Berecleanu (Antena 3), Tudor Mușat (B1 TV), Cosmin Prelipceanu (Digi 24), Alice Iacobescu (Europa FM), Liviu Avram (Adevărul) etc.

Nu toți aceștia au confirmat că participă la dezbatere. Unii dintre ei au nevoie de acordul conducerii instituției mass-media pe care o reprezintă. Alții au pus condiții de program, dat fiind că au de prezentat jurnale de știri la televiziunile lor. Organizatorii încearcă să armonizeze programul astfel încât să cuprindă doleanțele cât mai multor posibili participanți la dezbatere.

Dezbaterea va fi transmisă de mai multe posturi de televiziune.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie